Nefret ettim yaz tatilinde..

Milena6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
9
1
37
İki yıllık evliyim eşimle evlendigimizde balayina gidememistik eşim Trabzonlu olduğu için bir gün Uzungöl kaldık sonra ailesinin yanında geçirdik tatilimizin bir kısmını .Sonraki yaz yine balayı planlarimiz gerçekleşmedi hem maddi durumdan hem hamile olduğum için bu yıla sakladık. Bu evliligimizin üçüncü yazı ve biz yine tatil yapamadık tatilimizin büyük kısmını ayrı geciriyoruz o ailesinin yanında Trabzon'da ben ankarada ailemin yanında kaliyorum.Trabzona gittiğim zamanda ayrı yataklarda ayrı odalarda kalıyoruz. Ev musait olmadigindan.Ben bu durumdan çok sıkıldım artık. Yıllık tatilimiz başlar başlamaz eşim hemen memleketine koşuyor bende istiyorum ki ailelerinin yanına gidelim ama bir yazı orda geçirmeyelim. Biraz kendimiz için bişeyler yapalım biraz evimizde zaman gecirelim diyorumhaksizmiyim sizce .

Hal
İki yıllık evliyim eşimle evlendigimizde balayina gidememistik eşim Trabzonlu olduğu için bir gün Uzungöl kaldık sonra ailesinin yanında geçirdik tatilimizin bir kısmını .Sonraki yaz yine balayı planlarimiz gerçekleşmedi hem maddi durumdan hem hamile olduğum için bu yıla sakladık. Bu evliligimizin üçüncü yazı ve biz yine tatil yapamadık tatilimizin büyük kısmını ayrı geciriyoruz o ailesinin yanında Trabzon'da ben ankarada ailemin yanında kaliyorum.Trabzona gittiğim zamanda ayrı yataklarda ayrı odalarda kalıyoruz. Ev musait olmadigindan.Ben bu durumdan çok sıkıldım artık. Yıllık tatilimiz başlar başlamaz eşim hemen memleketine koşuyor bende istiyorum ki ailelerinin yanına gidelim ama bir yazı orda geçirmeyelim. Biraz kendimiz için bişeyler yapalım biraz evimizde zaman gecirelim diyorumhaksizmiyim sizce .

Haklısınız..ve ömrünüz çürüyüp gitmeden bu konuda bir ultimatom verin beyefendiye..

öfff ne sıkıcı haklısınız
süre koyun madem 1 hafta kalsın sonra da beraber geçirin
ben de her tatilde aileme koşuyorum eşim yalnız kalıyor genelde
benim ailemde sağlık sorunları var mecburum haftasonları bile gelmeye
ama eşinizin böyle bir sorunu yok galiba keyfi..
ee çocuğunuz ne oluyor peki bu süreçte nerde?

öfff ne sıkıcı haklısınız
süre koyun madem 1 hafta kalsın sonra da beraber geçirin
ben de her tatilde aileme koşuyorum eşim yalnız kalıyor genelde
benim ailemde sağlık sorunları var mecburum haftasonları bile gelmeye
ama eşinizin böyle bir sorunu yok galiba keyfi..
ee çocuğunuz ne oluyor peki bu süreçte nerde?
Çocuk benimle birlikte trabzon ankara arasında surukleniyo. Keşke olmasa şu yaz tatilleri daha mutlu olcam

O zaman Şubat tatilinde ailelerine yaz tatilinde de başka bir yere gitmeyi teklif edin. Yada yaz tatilinin bir kısmını ailelerinin ile geçirin geri kalan kısmında tatil yapin

20 gün ankara 20 gün Trabzon sonra tatil.
Sınırlarını çizin bence. Hatta önce tatil sonra aileler.. ege bölgesindesiniz. Şanslısınız.

aaa ben de oradayım
halbuki ayvalık vs ne güzel evinizden günü birlik bile gidip tatil yapabilirsiniz ne de olsa izindesiniz
2 ay orada mı duruyor eşiniz
Evet iki ay orda.uzak olduğumuz için ailesini memleketini görmediğini bahane ediyor ama benim memleketime de uzak

Allah yardimcin olsun canim.
Herkesin gozu ogretmenin tatilinde ama o tatil cogu ogretmene zehir oluyor kimse farkinda degil.

Biz de 9 senelik evliligimizi ailelerle gecirdik yaz tatillerinde. Onceleri ayri ozel tatil istiyordum maddiyat izin vermiyordu.
Simdi torun sevmek istyorlar kiyamiyorum. Yazin bavul icinde sehir sehir geziyoruz. Allah baska dert vermesin. Yalniz biz ayri degil birlikte takiliyoruz ve esim anlayisli.
Ben de anlayisli davraniyorum.

Siz esinizle iletisiminizi kuvvetlendirin. Trabzondaki oda olayini cozmeye calisin. Biraz daha iyi olur insallah. Kistan yaz icin otel ayarlayin odeme yapin. Mecbur gelir.

Evet iki ay orda.uzak olduğumuz için ailesini memleketini görmediğini bahane ediyor ama benim memleketime de uzak

2 ay çok fazla
hele ki bebeğini falan unutacak kadar uzun kalınır mı ya
anneleri de oğlum karın çocuğun yalnız gitsene demiyo mu
siz de balıkesire gelin evinizde oturun
belki ailenizin yanında olduğunuz için rahattır eşiniz

2 ay orda olmak ne demek... Sonuçta artık onun esı ve cocuğu var, baska sorumlulukları var. Tabı iki aılesınden kopmayacak ama esınız bekar hayatındakı duzenıne devam etimek istiyor galıba.

Pekı esınızın aılesı demıyor mu hıc esını yalnız bırakma cocuğum bızı gor ve don esının yanına dıye??

2 ay çok fazla
Annesine kalsa benimde torunlarıyla iki ay orda kalmami ister

2 ay çok fazla

Aynı seyı yazdım ben de aılesı hıc mı demez artık senın esın cocuğun kendı yuvan var dıye..

Acaba esiniz, aılesının yanında oyle nasılsa o da daha mutlu dıye mı düşünüyor

10 ar gün memleket tatili. Geri kalan zamanda da kendinize vakit ayırın. Bi kere yaparsanız devamı gelir.
Eşinizde bekar adam gibi rahat rahat tatil yapıyo pess.

X