Nefret ettim!

Bahsettiği kişi, kaynının karısı başka mezhepten diye, sadece kaynını eve kabul edeceğini böbürlenerek anlatmış. Konu sahibi de haklı ve mantıklı olarak rahatsız olmuş.
Ben bahsettiğin konuyu biliyorum arkadaşım malesef. Kendileri o o iş yapılırken yanlarindaymiş, gözleriyle görmüşler gibi çağ dışı hurafelere inanarak Allah'ın yarattığı kulun hakkını yerler. Dini polemiğe yatkın bir.konu bu yüzden fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama doğrusunu yapmışsin bence, rahat ol..

Tamam teşekkürler :KK19:

İyi de suç sizde. Etraflarında rahatça böyle konuşuyorlarsa kimse tepki göstermediği içindir.
Tepkinizi vermeliydiniz, “senin abdestli olduğun ne malum baksana ağzından b.k damlıyo” diyemediniz mi?
Valla canım bu mantığa sahip böyle tipler, ne tepki gösterirsen göster "aa haklısın, ben yanlış düşünüp günahlarını aldım " deyip fikirlerini değıştirmezler, şahsen çok gördüm çünkü. Tepki göstermek sadece uluorta konuşmalarını belki kısıtlar ki önemli olan kafasının içi. O kadının yetiştireceği çocuk da kendisi çabasıyla aşmazsa onun fikrinde olacaktır..

İçerik gereksiz yazı anlamsız
Arkadaşınız cahilin teki
Sizde de ırk mezhep karışmış kelime anlamı olarak.
Bu tarz konular insanların rencide olmalarına sebep olabilir. Bu tarz ayrımları dillendirmek kişilerin arasına nifak sokar.
Bunları bir yana bırakıp kendi işlerinize odaklanmanızı öneririm.
Cahil adamla oturup kalkılmaz zaten. Keisn arkadaşlığınızı.

Arkadaşlar ırk yazdım mezhep değil
Irkını yazmayacağım çünkü fark etmez hangi ırktan olduğu
Mesele burada sakat zihniyet ve insanların buna ses çıkarmamaları
Anlatamadım derdimi haklısınız düzenleyebildiğim kadar düzenledim
Dedikodu yapmıyorum burada sakat bir yaklaşımı paylaşıyorum rahatsız oldum
Dert bunun neresinde diyen arkadaşa diyorum ki kv kp elti dert değil aslında bunlar dert bu zihniyetin hakim olduğu düşünün bir!

Bu paragraftan çıkarılacak sonuç?
Cünup insanlar başka ırktandırlar ve onlar dışlanmamalıdırlar.
Irk-kayın-yenge-eş-abdestHoppa

İyi de suç sizde. Etraflarında rahatça böyle konuşuyorlarsa kimse tepki göstermediği içindir.
Tepkinizi vermeliydiniz, “senin abdestli olduğun ne malum baksana ağzından b.k damlıyo” diyemediniz mi?
Şimdi ne yapsam!
Fıtratım yumuşaktır öyle sert çıkamam ama tepkisiz kalamam

O kadinin evine cünüp girip yiyip icip tam giderken "Ben henuz cünüptüm canim yaa!" demek var :D

Kahvalti masasini gectim onlar nasil aile ki agzinin payini verememis kimse ona sasirdim.

Insanin ruhu cünüp olmasın. Pis ırkçı.

Böyle bir arkadaşı kaybetmekle bir şey kaybetmezsin bence, bışver gitsin.

Hayır yani herkesin abdestini soruyor mu ki biliyor, komik gerçekten.

Ayrıca evine de o zaman gevur malı icatları da sokmasın diyiverin de :KK53:

Irk değil de mezhep olmasın o? kör kütük gericinin tekiymiş bahsettiğin kadın da bu arada...

Böyle bir arkadaşı kaybetmekle bir şey kaybetmezsin bence, bışver gitsin.

Hayır yani herkesin abdestini soruyor mu ki biliyor, komik gerçekten.

Ayrıca evine de o zaman gevur malı icatları da sokmasın diyiverin de :KK53:
Bu ırk böyle şöyle diyor
Bende başkalarıda Müslümanlar için kötü cani barbar diyor dedim kabul ediyormusun
Ses yok

Alevi heralde kaynının yeni karısı o_O ay sanki her müslümanım diyen abdest alıyor hem kimene ne demek evime sokmam herşeyi atarım terbiyesiz kadın

Back
X