Nefret geldi kaynana nefrettttt

Aynen öyle herşeyden mahrum kalıyor insan bunlar yüzünden

Çocuk olunca ne değişiyot?? Ben suan belli bi mesafede ılerletıyorum ılıskımızı. Fakat 2 ay sonra bebegmız olucak. Ne degısecek
Çocuk fikrini bende düşündüm hani evimizde duralım dÜzen otursun diye ama bu defada herkes torunumu özledim getirin diyecekler diyo of of

O gerıZekalı hastalkklı ınsanlar birlikte mı oturuyorsunuz sorularını sormaya devam ettıkcr bu kaynana sorunu devam eder gıder

İnan bende hoşlanmam ama insanın hoşlanmadığı şey başına gelirmiş
aynen benim kv hem yapışkan hem de kişiliksizdir
10 kuruş için neleri feda eder
o yüzden benim eşimin yazlığı olsa hem çağırır hem mal bizim hemde sen hizmetçisin modu yapardı terbiyesiz

o yüzden despot olma adına ya böyle devam ettirin
ya da eşinize söyleyin sen dersen kırılmaz bana kırılabilir
Allah aşkına biraz dinlenmek istiyorum
deniz tatili yapacağız diye düşünme orada hala benim gelin rolüm duruyor
ben ama tatili krkmzz olarak yapmak istiyorum diyin
ve seneye sattırın orayı

Bizimki de çağırır bazen ama kendini işin dışında tutarak babanız çok bekledi gelmenizi der:) işimiz gücümüz var her hafta gelemeyiz alışın artık deyip susturuyorum.
Ben kırmadan kötü olmadan halletmeye çalıştım hep ama olmadı bişey söylesek de takmadı yani aynı devam etti

Yani eşim farkında yorulduğumun gel bırak otur gel yeter der Allah için ama otursan herkes sanki senden iş bekliyor gibi geliyo kötü hissediyorum yapsam iki dakika kaybolsam beni soruyorlar boğuluyorum bakalım hayırlısı yazlık bizim ama gittiğimiz yok bizim dışımızda görümcelerimin görümcelerinkaynanalaro görümcemin kv Akrabaları bile geldi düşün yanlız kaldığında da kv özellikle arayıp insan çağırıyor bak tekin tatil yapın bilmem ne

Hadi beeee. Offf bi de ilk erkek torunları. Yandım mı ben şimdi
Ya bence sizde biter o insanın bi duruşu olursa bazı konularda yumuşamaz net olursa kimin ne dediğini umursamadan saygısızlıksa yapmadan sınırı çizerse sorun olmaz bence kaçış yok illaki Bebek olucak illaki aile olunacak yani

yani eşiniz sizi zorlamıyorsa iş yapmanıza gerek yok bence
bende misafirim moduna girin
dıdısının dıdısı bile yararlanıyor siz gidemiyorsunuz valla çok beter birşey
işte daha güzel bahane olamaz
sattırın cocugunuz olunca yenıden alır bu sefer çocukla zor oluyor dıye mısafır kabul etmez kımseye anahtar vermezsiniz
gerçi kv niz gene yapışır
siz sattırın otele gidin en iyisi
sattırmak için en iyi bahane
kullanamadığınız mülkün vergisi size onu bunu size ne gerek var

Evet eşimde öyle diyo bu kadar lüks bişeye gerek yok annem illa dinlenmek için havası güzel bi yer istiyorsa ona göre uygun bi arsa alıp prefabrik evlerinden alıp koyarım havasından yararlansın millet tatil yapıyo sıkıntısını ben çektiyorum yok vergi yok elektrik su yok aidat satıcak ya kararlı ama annesi acıtasyon yapmazsa

ay elektrik suyu da mı size yıkıyorlar

belki kızına da böyle yapışsa bu kadar zoruna gitmez insanın. huyu pis dersin ne bileyim. ama kızının canı yorulmasın, üzülmesin, eli suya bile girmesin de gelin ölsün. ben en çok buna kızıyorum.

Çocuk olunca ne değişiyot?? Ben suan belli bi mesafede ılerletıyorum ılıskımızı. Fakat 2 ay sonra bebegmız olucak. Ne degısecek
Canim hepsi ayni olur mu bilemem ama bizimkilerin 6.torun olmasina ragmen bi tuhaflardi. Benim cocugumu aliyordu kv en buyugü alti yasinda en kucugu 2 yasinda olan bes cocugun kucagina veriyordu. Ben gider gitmez onlara cocugu kucagimdan aliyorlardi. Daha dikislerim dusmeden iki gun olmus dogum yapali babaannene ne zaman gelceksin demeye basladi ve dikisler dusmeden oraya gitmeye basladim aglaya aglaya.. Kotuluk olmasin diye sesimi cikarmiyordum. Huylarinin oyle oldugunu dusunuyordm. Ama eltimin oglu oldu ve kimseye elletmiyorlar cocuklardan sakiniyorlar .. Benimkine yaptiklarinin tam tersini yapiyorlar. İkinci cocukta hic birini yaptirmayacagim dedim ama simdi imincide olmuyor. O yuzden kendini ezdirme sakin..

Allah nasıp eder olur inşallah. Evet, ben şunu anladım cahil kafamla. İyiyil yaptıkca, insanlık olsun dedikçe kıymetın olmuyor. Öyle ya da boyle kıymetım bılınmeyecekse , bildiğimi yaparım dıyor ınsan bı sure sonra. Ama bir de yetiştirilme var. Yani huyum kurusun, hiç laf soyleyemem en fazla içim içimi yer. Offff panikledim şimdiden

Aynen öyle valla

evet benim eşimde öyle Can'ım asla laf söyletmez çok düşkün git anneme ne olacak üzülmesin ne olacak altı üstü yemek ne olacak bazen onu da boğasım geliyor ama napalım
Aynen gidiver ne olacak geliver nolacak. Annemlere gittinmi annemlerle konustunmu hic... benimde bazen nefret geldi artik koca nefreeet diyesim geliyor

Valla ben kv çok severim oda beni biz yanına gittiğimizde bana hiç iş gördürmez herkes görür bana gördürmez sen tatile geldin der, çocuklar ile sürekli ilgilenir. Biz eşim ile gezer tozarız bu 13 yıldır böyle.

Eger orya gidince beni hizmetci olarak kullaniyorlarsa gitmem ben.
Ama hizmetci derken nedendir bilmem sizin dusunceniz acaba sirf sizemi oyle geliyor dedirtti.
Size" yardim et" manasindami oluyor is gormeler yoksa sizi kul kedisi olarakmi goruyorlar? Elini biseye surmek istemeyen gelinlerde var sonucta. Bi bardagi kaldir dedi kv diye tavir yapan.

Gelin de memnun mu bu durumdan. Bir de onun açısından bak. Bırakın da evlerinde rahat etsinler. İstedikleri zaman gelir giderler. Gelmedikleri zaman surat asıyorsanız mecbur kalıyolardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…