Aynen öyle herşeyden mahrum kalıyor insan bunlar yüzündenSırf bu sebepten ne yazlık almak istiyorum, ne kaynanamın yazlık almasını istiyorum... Hatta araba almayı düşünüyoruz, onu bile istemiyorum. Her haftasonu bizi şuraya götürün diyecek diye. Çooook sinir bozucular çooook...
Çocuk fikrini bende düşündüm hani evimizde duralım dÜzen otursun diye ama bu defada herkes torunumu özledim getirin diyecekler diyo of ofÇocuk olunca ne değişiyot?? Ben suan belli bi mesafede ılerletıyorum ılıskımızı. Fakat 2 ay sonra bebegmız olucak. Ne degısecek
O gerıZekalı hastalkklı ınsanlar birlikte mı oturuyorsunuz sorularını sormaya devam ettıkcr bu kaynana sorunu devam eder gıderAynen mesela Mevlüt'e gidiyoruz gelininle birlikte misiniz diyorlar diyor ki evet birlikteyiz aynı evde misiniz diyorlar yok ık mık ama birlikteyiz :)) ben şok halbuki aramız da on dakika var yürüyerek aynı apartmanda bile değiliz ama sanırım sürekli her yere herşeye çağırarak yemeğe kahvaltıya çağırarak bunu yapmaya çalışıyor
aynen benim kv hem yapışkan hem de kişiliksizdirİnan bende hoşlanmam ama insanın hoşlanmadığı şey başına gelirmiş
Hadi beeee. Offf bi de ilk erkek torunları. Yandım mı ben şimdiÇocuk fikrini bende düşündüm hani evimizde duralım dÜzen otursun diye ama bu defada herkes torunumu özledim getirin diyecekler diyo of of
Ben kırmadan kötü olmadan halletmeye çalıştım hep ama olmadı bişey söylesek de takmadı yani aynı devam ettiBizimki de çağırır bazen ama kendini işin dışında tutarak babanız çok bekledi gelmenizi der:) işimiz gücümüz var her hafta gelemeyiz alışın artık deyip susturuyorum.
Yani eşim farkında yorulduğumun gel bırak otur gel yeter der Allah için ama otursan herkes sanki senden iş bekliyor gibi geliyo kötü hissediyorum yapsam iki dakika kaybolsam beni soruyorlar boğuluyorum bakalım hayırlısı yazlık bizim ama gittiğimiz yok bizim dışımızda görümcelerimin görümcelerinkaynanalaro görümcemin kv Akrabaları bile geldi düşün yanlız kaldığında da kv özellikle arayıp insan çağırıyor bak tekin tatil yapın bilmem neaynen benim kv hem yapışkan hem de kişiliksizdir
10 kuruş için neleri feda eder
o yüzden benim eşimin yazlığı olsa hem çağırır hem mal bizim hemde sen hizmetçisin modu yapardı terbiyesiz
o yüzden despot olma adına ya böyle devam ettirin
ya da eşinize söyleyin sen dersen kırılmaz bana kırılabilir
Allah aşkına biraz dinlenmek istiyorum
deniz tatili yapacağız diye düşünme orada hala benim gelin rolüm duruyor
ben ama tatili krkmzz olarak yapmak istiyorum diyin
ve seneye sattırın orayı
Ya bence sizde biter o insanın bi duruşu olursa bazı konularda yumuşamaz net olursa kimin ne dediğini umursamadan saygısızlıksa yapmadan sınırı çizerse sorun olmaz bence kaçış yok illaki Bebek olucak illaki aile olunacak yaniHadi beeee. Offf bi de ilk erkek torunları. Yandım mı ben şimdi
yani eşiniz sizi zorlamıyorsa iş yapmanıza gerek yok benceYani eşim farkında yorulduğumun gel bırak otur gel yeter der Allah için ama otursan herkes sanki senden iş bekliyor gibi geliyo kötü hissediyorum yapsam iki dakika kaybolsam beni soruyorlar boğuluyorum bakalım hayırlısı yazlık bizim ama gittiğimiz yok bizim dışımızda görümcelerimin görümcelerinkaynanalaro görümcemin kv Akrabaları bile geldi düşün yanlız kaldığında da kv özellikle arayıp insan çağırıyor bak tekin tatil yapın bilmem ne
Evet eşimde öyle diyo bu kadar lüks bişeye gerek yok annem illa dinlenmek için havası güzel bi yer istiyorsa ona göre uygun bi arsa alıp prefabrik evlerinden alıp koyarım havasından yararlansın millet tatil yapıyo sıkıntısını ben çektiyorum yok vergi yok elektrik su yok aidat satıcak ya kararlı ama annesi acıtasyon yapmazsayani eşiniz sizi zorlamıyorsa iş yapmanıza gerek yok bence
bende misafirim moduna girin
dıdısının dıdısı bile yararlanıyor siz gidemiyorsunuz valla çok beter birşey
işte daha güzel bahane olamaz
sattırın cocugunuz olunca yenıden alır bu sefer çocukla zor oluyor dıye mısafır kabul etmez kımseye anahtar vermezsiniz
gerçi kv niz gene yapışır
siz sattırın otele gidin en iyisi
sattırmak için en iyi bahane
kullanamadığınız mülkün vergisi size onu bunu size ne gerek var
ay elektrik suyu da mı size yıkıyorlarEvet eşimde öyle diyo bu kadar lüks bişeye gerek yok annem illa dinlenmek için havası güzel bi yer istiyorsa ona göre uygun bi arsa alıp prefabrik evlerinden alıp koyarım havasından yararlansın millet tatil yapıyo sıkıntısını ben çektiyorum yok vergi yok elektrik su yok aidat satıcak ya kararlı ama annesi acıtasyon yapmazsa
Benim kaynanamın da seninkiden farkı, her yere bizimle gelmek istemesi, kendisi çağırmaz ama tatile, pikniğe, sinemaya, alışverişe... Aklına neresi gelirse bende geleyim der, yahu bizimde karı koca bi hayatımız var, yalnız kalmaya ihtiyacımız var demi ama anlamaz, pişkin pişkin söyler bunu her defasında beni de götürün diye.
Kendi kızı ve damadına beni boşverin siz karı koca gezin keyfinize bakın der bizim yanımızda, bize gelince bende tatile gelcem, beni de sinemaya götürün, bende piknik istiyorum der.
Bi önceki hafta onu pikniğe götürdük, geçen haftasonu da arkadaşlarla pikniğe gittik, bozuldu, bi tripler atıyor ki gıcık oluyorum. Nasıl pikniğe gideriz.
Yahu demiyor ki çocuklar geçen hafta beni götürdü Allah razı olsun, bu hafta da onlar gezsin. Ama kızı olsa aman yavrum kocanla gezin siz der.
Böyle yapışkan kaynanalardan nefret ediyorum artık. Her yerde her dakika huzur kaçıyorlar.
Aynılar ya aynı. Ana kuzularıDedim Can'ım neler dedim adamın da suçu yok hep bir demogoji her gün gidiyoruz iki gün bi sebepten görüşmesek bişey olsa oğluna sen beni hiç aramıyorsun anne öldün mü nsptın dlye sanki aylardır görüşmedi
Canim hepsi ayni olur mu bilemem ama bizimkilerin 6.torun olmasina ragmen bi tuhaflardi. Benim cocugumu aliyordu kv en buyugü alti yasinda en kucugu 2 yasinda olan bes cocugun kucagina veriyordu. Ben gider gitmez onlara cocugu kucagimdan aliyorlardi. Daha dikislerim dusmeden iki gun olmus dogum yapali babaannene ne zaman gelceksin demeye basladi ve dikisler dusmeden oraya gitmeye basladim aglaya aglaya.. Kotuluk olmasin diye sesimi cikarmiyordum. Huylarinin oyle oldugunu dusunuyordm. Ama eltimin oglu oldu ve kimseye elletmiyorlar cocuklardan sakiniyorlar .. Benimkine yaptiklarinin tam tersini yapiyorlar. İkinci cocukta hic birini yaptirmayacagim dedim ama simdi imincide olmuyor. O yuzden kendini ezdirme sakin..Çocuk olunca ne değişiyot?? Ben suan belli bi mesafede ılerletıyorum ılıskımızı. Fakat 2 ay sonra bebegmız olucak. Ne degısecek
Aynen öyle herşeyden mahrum kalıyor insan bunlar yüzünden
Allah nasıp eder olur inşallah. Evet, ben şunu anladım cahil kafamla. İyiyil yaptıkca, insanlık olsun dedikçe kıymetın olmuyor. Öyle ya da boyle kıymetım bılınmeyecekse , bildiğimi yaparım dıyor ınsan bı sure sonra. Ama bir de yetiştirilme var. Yani huyum kurusun, hiç laf soyleyemem en fazla içim içimi yer. Offff panikledim şimdidenCanim hepsi ayni olur mu bilemem ama bizimkilerin 6.torun olmasina ragmen bi tuhaflardi. Benim cocugumu aliyordu kv en buyugü alti yasinda en kucugu 2 yasinda olan bes cocugun kucagina veriyordu. Ben gider gitmez onlara cocugu kucagimdan aliyorlardi. Daha dikislerim dusmeden iki gun olmus dogum yapali babaannene ne zaman gelceksin demeye basladi ve dikisler dusmeden oraya gitmeye basladim aglaya aglaya.. Kotuluk olmasin diye sesimi cikarmiyordum. Huylarinin oyle oldugunu dusunuyordm. Ama eltimin oglu oldu ve kimseye elletmiyorlar cocuklardan sakiniyorlar .. Benimkine yaptiklarinin tam tersini yapiyorlar. İkinci cocukta hic birini yaptirmayacagim dedim ama simdi imincide olmuyor. O yuzden kendini ezdirme sakin..
Aynen gidiver ne olacak geliver nolacak. Annemlere gittinmi annemlerle konustunmu hic... benimde bazen nefret geldi artik koca nefreeet diyesim geliyorAynen öyle valla
evet benim eşimde öyle Can'ım asla laf söyletmez çok düşkün git anneme ne olacak üzülmesin ne olacak altı üstü yemek ne olacak bazen onu da boğasım geliyor ama napalım
Gelin de memnun mu bu durumdan. Bir de onun açısından bak. Bırakın da evlerinde rahat etsinler. İstedikleri zaman gelir giderler. Gelmedikleri zaman surat asıyorsanız mecbur kalıyolardır.o sizin bileceginiz is.birakinda gozumuzun yolda olup olmayacaginada biz karar verelim.
biz biseyleri gayet guzel oturttuk ve cok sukur akilli bir erkek kardese sahibim. buyugunu kucugunu iyi biliyor, yerli yerindede bir denge saglamayi basarmis gibi gorunuyor cok sukur. size giren cikan ne hanimefendi anlamadim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?