- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Ya bu kdr acimasiz yorumlar yapmayin konu sahibi lutfen sen haklisin elbette ama o anne inanin bende anne olmadan once bu sekilde dusunuodum ama simdi oglum var ve onu buyutmrk cok zor ve sevgisi cok buyuk onu gormeden yasiyabilecegimi zannetmiorum onun icin biraz daha anlayis gecen esim sehirdisina cikti once anneni gor ole gel dedim oda cok sasirdi cunku ben bole biri deildim ...eger sen gitmek istemiosan onun gitmesine izin vermelisin
Ya dogru cok haklisiniz bazen art niyetli anneler oluo bunun denklemini kuracak kocasi belirli bigun ayarlayip sadece ogun gidilebilir mesela hastalik vs olmadigi sureceElbette evlat başka ama gelin de bir ana evladı, onun annesi de başlasa her hafta gelin diye bu sefer gerginlik olacak, çocuklar ev bark kurduktan sonra anne babalar 2 adım geride durmayı bilmeli, ısrar sevimli birsey değil ki, hepten kendilerinden uzaklaştırıyolar, hele ki gelinin orda zerre eglenmeyecegi o kadar adama hizmet edeceği açık
Ben iyiniyet falan görmedim, en azından konu sahibine karşı,öyle olsa kız hayır dediği halde oğluna 40 mesaj atmazdı, oğlu gelsin denize girsin güneşlensin gelin nn3 öğün yemek yedirsin toplasın bi daha yemek yapsın
Esi her haftasonu gitsin cagirildikca, bu kadin ne yapsin evde? Ya da gelinin annesi de cagirsin haftasonu birbirlerini gormesinler. Hos mu? Ben de erkek annesiyim ama evli insanlarla bu kadar icli disli olunmamali. Amac belli, oglunu gorup gelinine hizmet ettirmek.Ya bu kdr acimasiz yorumlar yapmayin konu sahibi lutfen sen haklisin elbette ama o anne inanin bende anne olmadan once bu sekilde dusunuodum ama simdi oglum var ve onu buyutmrk cok zor ve sevgisi cok buyuk onu gormeden yasiyabilecegimi zannetmiorum onun icin biraz daha anlayis gecen esim sehirdisina cikti once anneni gor ole gel dedim oda cok sasirdi cunku ben bole biri deildim ...eger sen gitmek istemiosan onun gitmesine izin vermelisin
ay elektrik suyu da mı size yıkıyorlar
aynen öyle kızlarına baskı yapmıyor evlatları hep yanında olsun istiyor o ayrı ama kızlarına hiç bi iş yaptırmıyor desem yanlış olmaz kendini köle yapmış şimdi beni de aynı pozisyona sokmaya çalışıyor kusura bakmasınbelki kızına da böyle yapışsa bu kadar zoruna gitmez insanın. huyu pis dersin ne bileyim. ama kızının canı yorulmasın, üzülmesin, eli suya bile girmesin de gelin ölsün. ben en çok buna kızıyorum.
İnanırım ya benim kv de hep kızlarının eşlerinin tarafına çok düşkün olduğunu söylerdi ilk aylarda bizden daha çok değer veriler insan evlenince öyle olmalı gibi saçma kelimeler o Zaman çok tanımadığım için bişey demedim keşke şimdi dese :))))Yeni Evli bir de, daha o evlilik oturacak bismillah yani, köy olur köye çağrılır e bakalım ben köy hayatı seviyor muyum, ısrar hiçbir durumda hoş değil anne de yapsa kv de de yapsa bu böyle
Bazı kv ler boşlukları sürekli doldurarak kızı kendi ailesinden koparmaya çalışıyo, ilk ağızdan duyduğum şey bu, bi tanıdık demişti her tatilde her arada ararım çağırırım ben çağırmasam dünüre gidecekler iç güvey mi benim oğlum demişti
bizim bir yıl olacak abartarak devam ettievliliğimizin ilk 2 -3 ayı bizimde böleydi şimdi tam tersi sizinde düzelir tavrını bozma ama devam et genç çiftlere niye bu kadar baskı yapıyorlar yaa bunaltıyolar insanı
allah sabır versin dediğim gibi mesafeni koru eşinde düşkünse ailesine her dediğini yanlş anlayabilir suçlu sen olabilirsn o yuzden eşine,ailesiyle ilgili çok bişeyde deme kv oğluna acitasyon yapar gece gündüz senden başka kötü olmaz ondan snra.B
bizim bir yıl olacak abartarak devam etti
Esi her haftasonu gitsin cagirildikca, bu kadin ne yapsin evde? Ya da gelinin annesi de cagirsin haftasonu birbirlerini gormesinler. Hos mu? Ben de erkek annesiyim ama evli insanlarla bu kadar icli disli olunmamali. Amac belli, oglunu gorup gelinine hizmet ettirmek.[/QUOTE evet Can'ım aynen öyle gözümün dibinde olsunlar hep göreyim gelinim yanımda bak gelinim hizmet ediyor bak ben çok iyi bir kadınım hepsini bir araya topluyorum bir arada tutuyorum gibi mesaj vermek millete
Aynen öyle Can'ımElbette evlat başka ama gelin de bir ana evladı, onun annesi de başlasa her hafta gelin diye bu sefer gerginlik olacak, çocuklar ev bark kurduktan sonra anne babalar 2 adım geride durmayı bilmeli, ısrar sevimli birsey değil ki, hepten kendilerinden uzaklaştırıyolar, hele ki gelinin orda zerre eglenmeyecegi o kadar adama hizmet edeceği açık
Ben iyiniyet falan görmedim, en azından konu sahibine karşı,öyle olsa kız hayır dediği halde oğluna 40 mesaj atmazdı, oğlu gelsin denize girsin güneşlensin gelin nn3 öğün yemek yedirsin toplasın bi daha yemek yapsın
Evet aynen Can'ım anlayışsız insanlarla yaşamak zor gerçektenallah sabır versin dediğim gibi mesafeni koru eşinde düşkünse ailesine her dediğini yanlş anlayabilir suçlu sen olabilirsn o yuzden eşine,ailesiyle ilgili çok bişeyde deme kv oğluna acitasyon yapar gece gündüz senden başka kötü olmaz ondan snra.
millet kendine hizmetçi arıyo resmen ya bi rahat bıraksınlarda bi dinlenin gezin başbaşa kalın ama yookk
Canım senin bebeğin küçük anne olunca farklı düşünmen normal ben eşime engel olmam ki zaten öyle olsa bütün kış her gün kv de de olurmuyum yazın da hafta sonları , ama eşim bırakıp gitmez beni de götürür , ben de tek kızım annem bana aşırı düşkün dü düğün günü bayıldı hatta annem babam kahvaltıya çağırırlardı yemeğe çağırırlardı ilk iki ay hafta da iki üç gün falan sonra yavaş yavaş bıraktılar gelme annecim evine alış yuvana alış Dedi hep insan aynı davranışı bekliyor ama yokYa bu kdr acimasiz yorumlar yapmayin konu sahibi lutfen sen haklisin elbette ama o anne inanin bende anne olmadan once bu sekilde dusunuodum ama simdi oglum var ve onu buyutmrk cok zor ve sevgisi cok buyuk onu gormeden yasiyabilecegimi zannetmiorum onun icin biraz daha anlayis gecen esim sehirdisina cikti once anneni gor ole gel dedim oda cok sasirdi cunku ben bole biri deildim ...eger sen gitmek istemiosan onun gitmesine izin vermelisin
Vallahi öyle takmamak lazım sallamamak lazım ama nerdeeeAynen... Millet araba almaya can atıyor, yazlığım olsun istiyor. Bizim uğraştıklarımıza bak... Kimin ne hakkı var bize bunları yaşatmaya?
Üç katlı ev büyük ama insana gına geliyor kalabalıktan hepsi kadın olsa bi nevi enişteler var kapalıyım ben yazlık ta bile rahat yokBizim ogluslarimiz ana evladi da gelinler sahipsiz mi, niye onlarin anasi babasi cagirmiyo her gun? Oglusunuz tatil yapsin gelin hizmet etsin, sonra ben oglusumu ozluyorum deyin. Ayrica komun gibi 20-25 kisi nasi sigiyo bi yazliga, ust uste mi yaticak insanlar, bunun adi tatil mi?
Kendi kayinvalidemi gordum, yazliklarina israrla cagirirlardi ve icim daralirdi, napicam ben senin yazliginda seninle. Hic de gitmedim bu zamana kadar.
Yok vazgeçemeyi düşünmüyorum bi yıl böyle geçti daha fazla heba edemem yıllarımıkararlı tavrından vazgeçme. bir sefer vazgeçersen sonra önünü alamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?