Nefret geldi kaynana nefrettttt

Evet yapışıyor elimize. Tipik görümcesiniz belli
Herkes kendi annesine hizmet Etsin bir zahmet gelinler sizin hizmetçiniz değil önce bunu bir kafanıza sokunnnnn

tipik gorumceyim evet varmi diyecegin? cay getirip goturuyo bana, bacak bacak ustune atip oturuyorum bas kosede. haftasonlari cagiriyoruz geliyo evi temizliyo, tabi ben arkadaslarimla alisveriste oluyorum o gun.
hadi bakalim napican simdi. veriim mi bizim gelinin numarasini bi ara dertles istersen.

Tam tahmin ettiğim gibi.
Sen de evliysen aynısını yapıcaksın o Zaman kaynanana görümcene

Akıllı erkek kardeş :)))
Rahat bırakın insanları o artık sizin küçük kardeşiniz değil bunu kafanıza sokun. Ama tepesinde sizin gibi biri var yazıkkk ne beklenir ki ondan

Tam tahmin ettiğim gibi.
Sen de evliysen aynısını yapıcaksın o Zaman kaynanana görümcene

Akıllı erkek kardeş :)))
Rahat bırakın insanları o artık sizin küçük kardeşiniz değil bunu kafanıza sokun. Ama tepesinde sizin gibi biri var yazıkkk ne beklenir ki ondan

siz evlenen kardesinizi evlendi diye kardesiniz saymaktan vazgecebilirsiniz, vazgecmeyenlerede karismayin lutfen. el oglu el kizi her daim eldir, kusura bakmayin. kardeslik bagi bambaskadir, ki o bagi dogru ve saglam kurabilmisseniz elbette.
lafiniza sozunuzede dikkat edin. tanimadiginiz erkek kardesime 'ne beklenir ondan' diyecek konuma sahip degilsiniz. durduk yere asabimi bozmayin. emin olun, mukemmele yakin bir evlat, es, kardestir ve insandir kendisi. Allah uzun saglikli hayirli omurler versin.

ayrica bana kahkaha attirdiniz gercekten, soylediklerimi ciddiye alacak kadarda safsiniz.

emin olun, ben vakti zamaninda kaynanama coooook daha fazla iyilikler ve guzellikler yaptim bir bardak cay getirmekten ziyade. lakin buda sizi ilgilendirmez.

son mesajimdir size.

Ay bana bi fenalık geliyor böyle koloni halinde sürekli toplanmalardan. Düğün olur bayram olur kırk yılda bir eyvallah. Ama her hafta sonu nedir yani herkes tatil yapmayı da bilir güneşlenmeyi de bilir. İnsanları bi rahat bırakmıyorlar hepsi aynı bunların. Erkek anneleri çocuklarının ayrı bi aile olduğunu kabullenmek istemiyorlar

Konu sahibi görümcen konunu basmış bacım

Yapışmalarından gına geldi. Eşine söylet bazı şeyleri, mesela gitmek istemiyorum deme deki ya sende çok yoruluyorsun annemizin farketmesi lazım falan de.. Keşke benimkilerde yazlığa gitse.. :/

Esinizin de sizden taraf olmasi bence guzel bir sey. Siz durusunuzu degistirmeyin, bir muddet sonra kayinvalideniz de sikilacaktir cagirmaktan.

Aynen öyle sınır yok rahatsız edermiyiz planları var mu diye düşünmek yok sinir oluyorum

ya keşke satsaymışsınız yazlığı
kv niz yazlık sizin olduğu için hani siz yararlanın ayağına oğluşunu ve sizi kitliyor
zaten daha bu kadar kötülük yapan kv nin içinde kötü niyetli kv görmedik daha
hep oyun hep numara
çok yapışkan insanlardan nefret ederim kv nize de gıcık oldum şu an

Yapışmalarından gına geldi. Eşine söylet bazı şeyleri, mesela gitmek istemiyorum deme deki ya sende çok yoruluyorsun annemizin farketmesi lazım falan de.. Keşke benimkilerde yazlığa gitse.. :/
Dedim Can'ım neler dedim adamın da suçu yok hep bir demogoji her gün gidiyoruz iki gün bi sebepten görüşmesek bişey olsa oğluna sen beni hiç aramıyorsun anne öldün mü nsptın dlye sanki aylardır görüşmedi

Bizimki de çağırır bazen ama kendini işin dışında tutarak babanız çok bekledi gelmenizi der:) işimiz gücümüz var her hafta gelemeyiz alışın artık deyip susturuyorum.

İnan bende hoşlanmam ama insanın hoşlanmadığı şey başına gelirmiş

Azmini hiç bırakma en başta hepsi aynılar.. Sen aynı kararlılıkta devam edersen bir yerden sonra alışıyorlar.. Böyle devam

Sırf bu sebepten ne yazlık almak istiyorum, ne kaynanamın yazlık almasını istiyorum... Hatta araba almayı düşünüyoruz, onu bile istemiyorum. Her haftasonu bizi şuraya götürün diyecek diye. Çooook sinir bozucular çooook...

Evli misiniZ?

Şımarıklar. KOcalarına yapamadıklarını oğullarına yapıyorlar

Çocuk olunca ne değişiyot?? Ben suan belli bi mesafede ılerletıyorum ılıskımızı. Fakat 2 ay sonra bebegmız olucak. Ne degısecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…