nefretini haykir:P

_ebru32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
7.276
40
108
Almanya
nefretini haykirmak isteyen var mi_??
ben basliyorum...

böceklerden nefret ediyorummmmmm:120::120:

kadın doğum doktoruna gitmekten nefret ediyorum artık yeterrr.....(ahh allahım isyan etmiyorumda)

Son düzenleme:
Ülkü evet evet senden nefret ediyorum
Doğan senden de nefret ediyorum
Ergül senden de nefret ediyorum
Doğan ve Ergül ikinizin ismi yan yana geçince daha çok nefret ediyorum
ama Doğan senden Ergüllden daha fazla nefret ediyorum

kendimi nefret etme şampiyonu ilan ediyorum bu ara

bu arada doğan senin kız arkdaşından da senin yüzünden nefret ediyorum
elif senden zaten nefret ediyordum sorun kalmadı dimi
ohhhh

eski erkek arkadaşımdan ve beni aldattığı at suratlı akrabasından nefret ediyorummmmmmmmm

Son düzenleme:
birsen senden nefret ediyorum...
zeki sendende...
bülent sendende nefret ediyorum...
betül sendende nefret ediyorum...
gülebe en çok en çok senden nefret ediyorum...(hintli süprüntü)
aydın sendende nefret ediyorum hemde çok çok çok nefret ediyorum...
yusuf seni hem seviyorum hem nefretttttttt ediyorum....

G... cığım canım benim sen var ya sen tam bir gerizekalı tam bir cahil tam
bir sonradan görme tam bir iki yüzlü tam bir yalakasın. Nefret ediyorum senden.
Hoş sen de çok haz etmiyorsun benden, anca saf gücünün yettiği insanları seversin
sen, biliyorsun en ufacık şeyde başına cırlayıp ağzını yırtabileceğimi tabi
Allah sana ne yapacağını bilir zayen yapıyor da, o yüzden senin gibi bir yaratık için
beddua bile etmek istemiyorum. Taşınalım da senden kurtulsun canım babacım, senin
yüzünden sinir hastası oldular annemle babam

Ayrıca çok sevgili M. Sana diyecek zaten hiç bir lafım yok. Kendi beynin yok, G.nin kuş kadar beyniyle birlikte idare etmeye çalışıyorsunuz ama nafile. Doldurup doldurup üzerimize salsa da G. seni, 2 ay sonra gidip senden de kurtuluyoruz. Bakalım sonra ne halt etcen saracak kimse bulamayınca. Allah sana para vereceğine akıl verseydi de biz de rahat etseydik. Hala açsın hala kıskançsın. Allah senin gibileri ıslah etsin

hanife senden nefret ediyorum
serife sendende
ibo senden daha cok nefret ediyorum
pinar seni hic sevmiyorum gözükme gözüme
gülsah sendende cok ama cok nefret ediyorum
nurcan sen zaten ayri bi alemsin nefret ediyorum sendende
ismail seni hic affetmicem nefretle doluyum sana
ümran sendende cok nefret ediyorum
aynur ve reyhan adinizi bile anmak istemiyorum

ohhh beeee rahatladim sanirim

eski esimden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm !!!!!!! hemde cooooooooooooooooookkkkkkkkk nefreeeeetttttttt ediiiiiyoooorrruummmmmm!

görümcelerimden,eltimden nefret ediyorum
allah hepinizinde belasını versin,bana uzak allaha yakın olun

seni yerden bitme muşmula suratlı mahluk....sana diyorum lan Ö.....

senden nefret ediyorum senden midem bulanıyo...tek tek sigaramı yakıp dumanında seni boğup ardından o pis lafları eden diline basmak istiyorum sigaramı...hayatıma girdiğin gibi defolup gitmesinide bildin afferin sana bana zahmet vermedin...hoş seni büyük bi zevkle defoldurmasını bilirdim ben...sakın karşıma çıkma bunu aklına getirme seni feleğin çemberinden geçiririm duydunmu pisliklerin şahı...ödeyeceğin hesaplar yığıldı ahh yazıııkkk acımalımıyım ben şimdi sana...seni anan can yakmak için getirmiş dünyaya...yani anlıycağın hesapların baya kabarık...ben hayatıma yeni bi sayfada yeniden başladım şimdi o sayfama kafa dinlemeye gidiyorum e hadi sende boş durma şu hesapları ödemekle uğraş güzelim...haa bu arada kolay gelsin...

bilgin,satı,cihan,arda sizden nefrettttttttttttttttttt ediyorum.En iyi üniversiteleri bitirip boş beyinle mezun olan asalak 4'lü.bizim bitirdiğimiz üniversite sizin ki kadar adı duyulmamış olabilir ama hiç değilse dolu dolu mezun olduk.Önemli olan insan olmak salaklar sizden nefretttttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…