nefretini haykir:P

herkesi RABBİMİN aDELETİN bırakıyrum nasıl bilyorsa allah öle yapsın onları beni kınayan benden beter olsun beni beğenmeyen benim elme düşşsn

bu aralar görümceme kıl oluyorum umarım sende benim gibi çok seversin ewlenceğin adamı onunda kız kardeşi olur sana daha beter şeyler yapar ozaman görcen sen

BEN AŞKIMLA MUTLUYUM KISKANANLAR ÇATLASIN ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN OLMADI UYDUYA BAĞLASIN

Senden de,kuzeninden de,birlikte yaşadığınız o iğrenç evden de nefret ediyorum.
Sizin gibi aklı başka yerlerinde olan erkeklerden neffret ediyorum.
İğrenç yaratıklar sizi.
Size her şey mustahak ne geliosa başınıza bu iğrenç karakterinizden geliomuş ilahi adalet işte.
Süründüğünü görmek nasip olsun başka da hiçbi şey istemiyorum.
Kendi pisliğinizde boğulun sıyrıldım temizlendim sizden!

eski görümcelerimden nefreeeeeeeeetttttttttttttttt ediyooooooooooorrrrrrruuuuuuummmmmmm!!!!!!!
sizi pislik,asalak hayvan bile olamayan yaratiklar sizden nefret ediyorum.sizi bi güzel dövmek intikamimi almak istiyorum.birgün bi yerde insallah karsiniza cok güclü bi sekilde cikip bütün intikamimi sizdende o gerizekali pislik assagilik abinizdende alacam... insallaahhh!

ayy ilk cümlelerin çok hoşuma gitti ya beni güldürdün allah da seni güldürsün.son cümlelerinide inş. gerçekleştirirsnn.....
Arkadaşım arzu senden nefret ediyorum.arkadaş sözcüğünü de geri alıyorum layık değilsiz.nankör kedi.vefasız.defettim seni hayatımdan..

sonradan görmelere uyuz oluyorum buna örnek sözlümn kuzeni var kıro yaa allahım bunlar kendini ne sanıyor yaa neymiş efendm askere gidince arabayı satıcakmış babası demiş ğlum dönünce sana ne alalım oda bmw baba demiş allahın sarı kafası koca göbeklisi gelmiş benim sözlüme hava atıyo asıl hava atması gerekn benim sözlüm kaptan adam senin aldığın maaş onun çerez parası şmdi böle ezelim mi seni

ama bzde allah korkusu var ve biz terbiyesiz değiliz herkese rabbim istediğinii versin ben sadece sizlerden uzakta olmak istiyorumm

sürekli laf sokan ,haset ,kıskanç ve sadece kötülüğe kafası çalışan aptallardan nefret bile az kalır tiksinerek nefret ediyom ALLAH topunun belasını versin inş....

ey haftasonu fütursuzca matkabı eline alıp orayı burayı tamir eden üst komşum!

sizi seviyorum..

o pintii,icten pazarlikli her seyi kafasina gore ayarlayan, bizim adimiza plan yapan, esimiii somurmeye calisan o kaynanamdannn ve onun gibi icten pazarlikli gorumcemdennnnn nefret etmenin de otesi varsa iste ondan ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

üstteki komsumdan nefret ediyorum, her gece seslerini dinlemekten biktimmmmmmm yeter artik yeteeeeerrrr:84::84::84::84::84::84::84:

Ben Sadece Değer Verdiğim İnsanların, Yamulduğunu Görürsem Nefret Ederim..

Henüz Öyle Bir Şeyle Karşılaşmadım..:92:

herkesin arkasından konuşup sonrada dobra geçinen insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kafasını sadece kötülük için kullanan fena insanlardan nefret ediyorummm...
üzülme kaynanacım sendende nefret ediyorummmm......çünkü sende çok fenasınnnn sürekli ortalık karıştırıyosun senden nasıl böyle bi çocuk oldu hayret etmemekte elde değil.....

kaynanamiiiiii
ben bunu nasil unuttum yaaa.... kaynanacimmm sendende nefret ediyorummmmm...
sahte gülücüklerindende nefret ediyorummmm.....
hic yüzünüde göresim yok hiiiiiccccc

kaynana senden nefret ediyorum.iki yüzlü halinden görgüsüz ve pinti oluşundan.yaptığım her şeye burun kıvırmandan kısacası senin her şeyinden nefret ediyorumm..ıyyy

ebrum iyiki bu topiği açmışın şekerim.....karşı komşumdan yan komşumdan nefrettttttttttt ediyorum kaynımdan nefret ediyorum sürekli eşimi sömürmekle meşgullll.....bu m... memleketinin insanlarından nefret ediyorummmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......

nefretini haykirmak istersen buraya gel valla canim
ayyyyyyy bende alt komsumdan nefrettttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…