nefretini haykir:P

iş yerinde kendini 5.ortak sanan ivedik kılıklı ayıdan nefret ediyorum....yine iş yerimde pkk taraftarı kkkkkkkkkkkkkkkklerdende nefret ediyorum.Allah sizi ''YA KAHHAR'' ismiyle kahretsin inşallah

kimseden nefret etmiyorum çünkü sevmediklerime zerre kadar değer vermiyorum canları cehenneme hepsinin gözümün önünde durmasınlar yeter..........

dayımın gelininden nnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt ediyorum canı cehenneme dili kopsun

Amcamın kızından nefret ediyorum!
Kuzenim bile demek gelmiyo icimden okadar tiksindirdi beni kendinden
Kıskanclığı yüzünden arkadaşlarımla aramı actı
Nişanlıma göz koydu
Arkamdan millete neler demedi neler..

Hayattaki tek derdi benim mutluluğumu engellemek
Allahından bul pislik, içinin kötülüğü birbir cıksın senden insallah!!

kardeşimden,kaprisli görümcemden,eski 50lik komşumdan,ilk okuldan beri dostum sandıgım kız kurusundan nefreeeeet ediyorum nefretimi şuracıga kusuyorum hatırlamakta istemiyorum

kücük cocuklari tanimadiklari evlere binalara seker toplamaya yollayan annelerden nefret ediyorum

dedikoduyu hayat felsefesi edinen ve bu hastalığı karakterlerinin yapı taşını oluşturacak düzeye çıkaranlardan....ve ve ve yüzüne gülüp arkadan çekiştirenlerden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dayımın gelininden nefret ediyorum o kadar çok kalbimi kırıyor ki ölsün gebersin istiyorum hatta onu kendi ellerimle öldürmek istiyorum gebersin pislik dünyadaki bütün acıları çeksin ne bu dünyada ne ahirette yüzü gülmesin Rabbim hep acı çektirsin cehennemine odun etsin

kindar ,iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum

O anda ne oluyorsa olsun dök içini yada çekti çekti çek çektir git

eski esimden ve ailesinden nefret edyiorum insallah benim döktügüm gozyaslari kadar tas yagar baslarina yuvami yiktiklari gibi yuvalari yikilsin insallahüüüfff cok sinirlendim ya

bitirdiğim üniv.deki hoca bozuntusundan nefret ediyorum... parçalayabilirim

ayrıca kendini anlamsızca ve sebepsizce çok beğenip,bununla havalananlardan nefret ediyorum

hiçbişey yapmazmış gibi görünüp,inceden inceye laf sokan ve ortalığı kimse anlamadan karıştırmaya çalışan ve farkında bile değilmiş gibi yapanlardan nefret ediyorum..yazık..

serdar ortaç,demet akalın,mehmet ali erbil gibilerden nefret ediyorum

Kaynanam olan nankör insandan

yaşadığım köyden nefreeeeetttttt ediyorum (kışın suları donar,yazın sular hiç olmaz.şimdide su paralarını ödemeyen insanlar yüzünden sular kesildi.yani kurunun yanında yaşta yandı misali)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…