iş yerinde kendini 5.ortak sanan ivedik kılıklı ayıdan nefret ediyorum....yine iş yerimde pkk taraftarı kkkkkkkkkkkkkkkklerdende nefret ediyorum.Allah sizi ''YA KAHHAR'' ismiyle kahretsin inşallah
dedikoduyu hayat felsefesi edinen ve bu hastalığı karakterlerinin yapı taşını oluşturacak düzeye çıkaranlardan....ve ve ve yüzüne gülüp arkadan çekiştirenlerden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dayımın gelininden nefret ediyorum o kadar çok kalbimi kırıyor ki ölsün gebersin istiyorum hatta onu kendi ellerimle öldürmek istiyorum gebersin pislik dünyadaki bütün acıları çeksin ne bu dünyada ne ahirette yüzü gülmesin Rabbim hep acı çektirsin cehennemine odun etsin
eski esimden ve ailesinden nefret edyiorum insallah benim döktügüm gozyaslari kadar tas yagar baslarina yuvami yiktiklari gibi yuvalari yikilsin insallahüüüfff cok sinirlendim ya
ayrıca kendini anlamsızca ve sebepsizce çok beğenip,bununla havalananlardan nefret ediyorum
hiçbişey yapmazmış gibi görünüp,inceden inceye laf sokan ve ortalığı kimse anlamadan karıştırmaya çalışan ve farkında bile değilmiş gibi yapanlardan nefret ediyorum..yazık..
serdar ortaç,demet akalın,mehmet ali erbil gibilerden nefret ediyorum
yaşadığım köyden nefreeeeetttttt ediyorum (kışın suları donar,yazın sular hiç olmaz.şimdide su paralarını ödemeyen insanlar yüzünden sular kesildi.yani kurunun yanında yaşta yandı misali)