Hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum kiAy o ne kız doktora gitsene Halime
Yok kız iyiyiz bu ara şükürler olsunBnde KV geldi sandim başlığı okuyunca
Hmm bende öyle düşündüm ama dediğim gibi belki başka bi bölümdür diye sormak istedim. Ben oradan randevu alıp gideyim.Burunla ilgili olabilir. Kbb den başla.
Aynı durum bende de var. Benim ki astimdan kaynaklı diye dusunuorum. Ama bi dra gorünİyi akşamlar hatunlar.
Yani ağlayacağım nerdeyse hatta ağlıyorum sinirden. Sebebi ise hapşırmakgerçekten keşke şaka olsa ama artık nefret ettim son 4 gündür iyice çoğaldı en basitinden günde 30 dan aşağı hapşırmam. Keşke abartsam ama üşenmeyip sayıyorum en az 30.
3 4 gündür bu sayı 100 u geçti saat başı nefes almadan krize giriyorum selpak yetmiyor artık gözümü açamıyorum o an elimde ne varsa yere düşüyor.
Benim gibi olan var mı lütfen fenalık geldi hangi doktora gideyim hiç bilmiyorum. Afedersiniz öyle bi hale geliyorum ki maalesef idrarımı kaçırıyorum.
Canım küçüklükten bu zamana alerjik bronşit vardı bende 1 ay kadar önce şiddetli grip oldum doktor astımın varmı dedi bende astım yok ama alerjik bronşit var dedim doktor alerjik astım olmuşsun ama emin olmak için başka doktora git dedi. Hangi doktor olduğunu söylemedi.Alerjik bir durum büyük ihtimalle. Toz alerjisi olabilir. Şu göremediğimiz tozlar durumu. Önce bir dahiliyeye gidin gerekli testler yapılır. Ona göre yönlendirir sizi zaten. Geçmiş olsun. Bahar olsa bahar alerjisi dicem ama gerçi nerede yaşadığınız da önemli. Ben Türkiye üzerinden düşündüm. Çok çiçek böcek varsa etrafınızda o da etkiliyor olabilir.
Ben de alerjik bronşit var normalde. Önce ki ay hasta oldum doktor alerjik astıma dönmüş dedi sizinki de böyle birşey miAynı durum bende de var. Benim ki astimdan kaynaklı diye dusunuorum. Ama bi dra gorün
Eşiniz doktora gitti mi canım daha öncedenBenim eşimde de var bu. Normalde neyse de araba kullanırken başlayınca çok korkuyorum. Hele Bi de cep yoksa yakında baya panik yapıyorum.. Ben de takip edeyim konuyu. Ben immünoloji bölümüne git alerjiktir diyorum ama işte gitmiyor bir türlü. Belki alerjiktir sizin de.
Yok gitmiyor ne gerek var diyor.Eşiniz doktora gitti mi canım
toza karşı benimki de.. bide soğuğa çıkınca hapsurmaktan dediğiniz gibi altima kaciriorum :) maske takip geziorum iyi olana kadarBen de alerjik bronşit var normalde. Önce ki ay hasta oldum doktor alerjik astıma dönmüş dedi sizinki de böyle birşey mi
Canım bir şekilde ikna et. Araba kullanırken çok tehlikeli ben 1 dakikada 15 den aşağı hapşırmam eşinizde öyledir ki Allah korusun çok çok tehlikeliYok gitmiyor ne gerek var diyor.
toza karşı benimki de.. bide soğuğa çıkınca hapsurmaktan dediğiniz gibi altima kaciriorum :) maske takip geziorum iyi olana kadar
Dr a gidene kadar maske takin bence... Tozdan koruo. Toza maruz kalmamak mümkün mü kii.sanmiorum.Benim de toza canlı çiçeklere bitkilere yune tüylü hayvanlara pelus oyuncaklara herşeye alerjim var. Bu ara çok fazla iş vs yapmadım toza maruz kalmadım ama niye bu kadar çoğaldı hiç anlamıyorum
O zaman alerji ve göğüs hastalıkları... benim kardeşim alerjik astım hastası. Mümkünse Tıp fakültesinden alın randevunuzu.Canım küçüklükten bu zamana alerjik bronşit vardı bende 1 ay kadar önce şiddetli grip oldum doktor astımın varmı dedi bende astım yok ama alerjik bronşit var dedim doktor alerjik astım olmuşsun ama emin olmak için başka doktora git dedi. Hangi doktor olduğunu söylemedi.
Maalesef. Öksürüğüm bile tam geçmedi kaç gündür eve kapandım. Bu astım geçer dimi yani geçicidir inşaAllahDr a gidene kadar maske takin bence... Tozdan koruo. Toza maruz kalmamak mümkün mü kii.sanmiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?