Nefretlik geldi Nefretlik off

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
İyi akşamlar hatunlar.

Yani ağlayacağım nerdeyse hatta ağlıyorum sinirden. Sebebi ise hapşırmak gerçekten keşke şaka olsa ama artık nefret ettim son 4 gündür iyice çoğaldı en basitinden günde 30 dan aşağı hapşırmam. Keşke abartsam ama üşenmeyip sayıyorum en az 30.

3 4 gündür bu sayı 100 u geçti saat başı nefes almadan krize giriyorum selpak yetmiyor artık gözümü açamıyorum o an elimde ne varsa yere düşüyor.

Benim gibi olan var mı lütfen fenalık geldi hangi doktora gideyim hiç bilmiyorum. Afedersiniz öyle bi hale geliyorum ki maalesef idrarımı kaçırıyorum.

Benim eşimde de var bu. Normalde neyse de araba kullanırken başlayınca çok korkuyorum. Hele Bi de cep yoksa yakında baya panik yapıyorum.. Ben de takip edeyim konuyu. Ben immünoloji bölümüne git alerjiktir diyorum ama işte gitmiyor bir türlü. Belki alerjiktir sizin de.

Alerjik bir durum büyük ihtimalle. Toz alerjisi olabilir. Şu göremediğimiz tozlar durumu. Önce bir dahiliyeye gidin gerekli testler yapılır. Ona göre yönlendirir sizi zaten. Geçmiş olsun. Bahar olsa bahar alerjisi dicem ama gerçi nerede yaşadığınız da önemli. Ben Türkiye üzerinden düşündüm. Çok çiçek böcek varsa etrafınızda o da etkiliyor olabilir.

Aynı durum bende de var. Benim ki astimdan kaynaklı diye dusunuorum. Ama bi dra gorün

Canım küçüklükten bu zamana alerjik bronşit vardı bende 1 ay kadar önce şiddetli grip oldum doktor astımın varmı dedi bende astım yok ama alerjik bronşit var dedim doktor alerjik astım olmuşsun ama emin olmak için başka doktora git dedi. Hangi doktor olduğunu söylemedi.

Eşiniz doktora gitti mi canım daha önceden

Benim de toza canlı çiçeklere bitkilere yune tüylü hayvanlara pelus oyuncaklara herşeye alerjim var. Bu ara çok fazla iş vs yapmadım toza maruz kalmadım ama niye bu kadar çoğaldı hiç anlamıyorum
toza karşı benimki de.. bide soğuğa çıkınca hapsurmaktan dediğiniz gibi altima kaciriorum :) maske takip geziorum iyi olana kadar

Benim de toza canlı çiçeklere bitkilere yune tüylü hayvanlara pelus oyuncaklara herşeye alerjim var. Bu ara çok fazla iş vs yapmadım toza maruz kalmadım ama niye bu kadar çoğaldı hiç anlamıyorum
Dr a gidene kadar maske takin bence... Tozdan koruo. Toza maruz kalmamak mümkün mü kii.sanmiorum.

O zaman alerji ve göğüs hastalıkları... benim kardeşim alerjik astım hastası. Mümkünse Tıp fakültesinden alın randevunuzu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…