Tamm canım çok teşekkür ederim. Kardeşiniz nasıl anladi yani ne gibi belirtileri vardıO zaman alerji ve göğüs hastalıkları... benim kardeşim alerjik astım hastası. Mümkünse Tıp fakültesinden alın randevunuzu.
Astimla ilgili bazı kurler var aslinda. Bi kaç birşey araştırdım bakalım inşaallah geçicidir. Ben bide kibar hapsiramiorum bildiğiniz honkururerek içimden canavar cikio bütün bina hatta yan binaya gidio sesim.Maalesef. Öksürüğüm bile tam geçmedi kaç gündür eve kapandım. Bu astım geçer dimi yani geçicidir inşaAllah
Çocukluktan onda... sabah kalktığı zaman aşırı hapşırırdı. Bir de grip olduğunda solunum yolları kapanıyordu. Her kış en az 1-2 defa acillerde alırdık soluğu.Tamm canım çok teşekkür ederim. Kardeşiniz nasıl anladi yani ne gibi belirtileri vardı
En doğrusu bu aslında. Ben çok kibar hapşırırdım. Çok yanlışmış. Öyle apartmanları inletmiyorum hala ama az buçuk bi etki yapıyorum artık bende çevremdeAstimla ilgili bazı kurler var aslinda. Bi kaç birşey araştırdım bakalım inşaallah geçicidir. Ben bide kibar hapsiramiorum bildiğiniz honkururerek içimden canavar cikio bütün bina hatta yan binaya gidio sesim.
En doğrusu bu aslında. Ben çok kibar hapşırırdım. Çok yanlışmış. Öyle apartmanları inletmiyorum hala ama az buçuk bi etki yapıyorum artık bende çevremde
Canım tek tük hapşırsam bende çok kibar olurum ama her hapşırmamda ses seviyesi katlanarak artıyor elimde değil ya çok fena hallere giriyorum ağzım burnum yer değiştiriyorAstimla ilgili bazı kurler var aslinda. Bi kaç birşey araştırdım bakalım inşaallah geçicidir. Ben bide kibar hapsiramiorum bildiğiniz honkururerek içimden canavar cikio bütün bina hatta yan binaya gidio sesim.
Kara turp ve bal da iyi gelio diolar. Bıldırcın yumurtası balda diolar . Ben bıldırcın yumurtasıni denicem bakalım iyi gelir inşaallahBu arada astım bronşit ve alerjik astımı olanlar için Bursa’da kozalak denir. Her yerde aynıdır herhalde. Kozalak yeşilken toplanıp soğuk sıkım zeytin yağında bekletilir. Fabrikasyon olmıcak yani.... sonra sabah akşam bir kaşık içilir.
Hmm canım o zaman yazı bekleyeceğizBu arada astım bronşit ve alerjik astımı olanlar için Bursa’da kozalak denir. Her yerde aynıdır herhalde. Kozalak yeşilken toplanıp soğuk sıkım zeytin yağında bekletilir. Fabrikasyon olmıcak yani.... sonra sabah akşam bir kaşık içilir.
Bırak kendini canım.. vallahi ben saliyorum gidio yapacak birşey yok çünküCanım tek tük hapşırsam bende çok kibar olurum ama her hapşırmamda ses seviyesi katlanarak artıyor elimde değil ya çok fena hallere giriyorum ağzım burnum yer değiştiriyor
Canım bu alerji mi bilmiyorum yani önceden nefes darlığı vs vardı küçükken annem götürürdü defalarca oksijen tedavisi gördüm. 6. sınıftayken tedaviyi bitirdi doktor günde 30 kadar hapşırmayı normal görüyordum ta ki bu sayı 100 leri geçene kadaralerjiniz var
bu zamana kadar neden gitmediniz ki doktora
bi arkadasim da sizin gibi kizin nerdeyse havaya alerjisi var surekli alerji hapi tasiyor yanindaCanım bu alerji mi bilmiyorum yani önceden nefes darlığı vs vardı küçükken annem götürürdü defalarca oksijen tedavisi gördüm. 6. sınıftayken tedaviyi bitirdi doktor günde 30 kadar hapşırmayı normal görüyordum ta ki bu sayı 100 leri geçene kadar
Alerjiniz var.İyi akşamlar hatunlar.
Yani ağlayacağım nerdeyse hatta ağlıyorum sinirden. Sebebi ise hapşırmakgerçekten keşke şaka olsa ama artık nefret ettim son 4 gündür iyice çoğaldı en basitinden günde 30 dan aşağı hapşırmam. Keşke abartsam ama üşenmeyip sayıyorum en az 30.
3 4 gündür bu sayı 100 u geçti saat başı nefes almadan krize giriyorum selpak yetmiyor artık gözümü açamıyorum o an elimde ne varsa yere düşüyor.
Benim gibi olan var mı lütfen fenalık geldi hangi doktora gideyim hiç bilmiyorum. Afedersiniz öyle bi hale geliyorum ki maalesef idrarımı kaçırıyorum.
Ev tozu (akarı) alerjisi olabilir mi ?İyi akşamlar hatunlar.
Yani ağlayacağım nerdeyse hatta ağlıyorum sinirden. Sebebi ise hapşırmakgerçekten keşke şaka olsa ama artık nefret ettim son 4 gündür iyice çoğaldı en basitinden günde 30 dan aşağı hapşırmam. Keşke abartsam ama üşenmeyip sayıyorum en az 30.
3 4 gündür bu sayı 100 u geçti saat başı nefes almadan krize giriyorum selpak yetmiyor artık gözümü açamıyorum o an elimde ne varsa yere düşüyor.
Benim gibi olan var mı lütfen fenalık geldi hangi doktora gideyim hiç bilmiyorum. Afedersiniz öyle bi hale geliyorum ki maalesef idrarımı kaçırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?