Negatif Elektrik

SemaNagme

isveç gelini
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
128
3
68
selam arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim (((( insanlara karşı asla önyargılı olmam ve tartışma bile çıksa alttan alırım ve en önemlisi nazara kötü göze falan inanmam en azından geçen seneye kadar öyleydi)))

bundan 2 yıl önce karşı bloğumuza bir aile taşındı..çocuklarımızı sitenin çocuk parkında oynatırken tanıştık..ara sıra o geliyor ara sıra ben onlara gidiyorum yada parkta buluşuyoruz..aslında bakıldığında bir anlaşmazlık yok..ama bişey var sanki bi iticilik yada ne biliyim bi kıskançlık sanki....

ben ne alsam onu almalar.... ne yapsam onu yapmalar başladı..sayısız kez yalanlarını yakaladım ama yüzüne vurmadım. aslında çok umursamadım.sonradan anladım ki beni deli gibi kıskanıyor aramızdaki şey nefrete dönüşmeye başladı kesinlikle kötü niyetli olduğunu anladım..

sonra her görüştüğümüzde kötü bişeyler olmaya başladı.bişeyler kırılıyor.kötü bişeyler oluyor.şüphelenmeye başladım..hiç öyle nazara falan da inanmam ama inanmadığım şey geldi beni buldu..

sonra ben işimden ayrıldım artık çalışmıyorum bahanem de yok artık hergün arıyıp soruyor falan ama ben bu kızdan o kadar soğudum ki hep aile meselelerimi sorup laf alamaya çalışıyor bize geldiğinde evi baştan aşağı süzüyor..ben aramıyorum ama o hergün tepemde

off bi akıl verin..ben mi paranoyaklık yapıyorum..:32:

şüpheleriniz varsa görüşmeyi kesin...
zorla girecek değil ya evinize...
kıskanç insanla ne dost olunur ne ahbab...hasetini size de yansıtır...bence alakanızı kesin...
nazara inanmıyorum demişsiniz..nazar diye bişey var... ben inanırım ve korkarım nazardan...allah muhafaza....
sürekli geliyorsa kapıyı açmayıni telefonlarına çıkmayın...bi süre sonra ayağını kesecektir haliyle...

yani nazara inanmam derken onu kastetmedim pek aklıma getirmem yani olumsuzlukları şu bana nazar edecek bilmem ne diye hiç düşünmezdim ama bana tecrübe oldu.ben küslük olsun istemiyorum şak diye görüşmeyi kesersem küslük olacak mesafe koymaya çalışıyorum anlamıyor..

haset edenin hasedinden fitnecinin fitnesinden yanlızca Allaha sığınırım...bu tarz insanlarla hiç muhatab olmayın derim..Allah muhafaza nazara inanmam demişsiniz ama nazar var olan bişeydir ve sonucu ölüm dahi olabilir..peygamberimize bile nazar büyü yapılmış neyse..konu başka..aradığında çağırdığında bahane bulun,bunu uzun süre devam ettirin o da zaten görüşmek istemediğinizi anlayacaktır,kadınlar bir birini çekemezler tabiatları gereğide birbirlerini kıskanırlar,haset ve fitne insan kalbini kör eden kapkara eden bir duygudur uzak durmanızda fayda var derim..

canım öncelikle birçok arkadasım ben ne giysem sorar begenir alır giyerler...hayatımda cok oldu bu..saç rengime kadar taklit eden arkadasım oldu çünkü bilmiyordu ve imrendi buna kıskanmak deme daha cok seni örnek almak sana bakarak öğrenmek de olabilir bu...
evine bakması süzmesi de aynı sekilde demek ki hoşuna gidiyor ben d earkadaşlarımın evini hep incelerim ne aldın nerden aldın derim çünkü dekoru cok severim ilgim var...kıskançlıktan değil...

şimdi bu kız senin dedikodunu yapsa ne bileyim daha ağır seyler yazsaydın kızla ilgili kötü derdim ama kızın kötü yanını göremedim yazdıkların senin kuruntun belki de..insanlara hep adıma at olumlu düşün kötü belasını bulur elbet kötüyse...sana cok zararı varsa cok sinirsen bahane bul kabul etme o kadar zor degil..

komşu olduğu için hergün ister istemez görüyorsunuz..şimdi artık daha mesafeliyim galiba oda anladı ama dedim ya küslük gibi olmasın yani ben sevmem öyle şeyi:19:

bu arada sayısız yalanını da yakaladım.yani pembe yalan mı desem biz yurdışına tura gittik mesela biz de gittik çok güzel falan dedi.sonradan konu açıldı başkalarının yanında vize pasaport konusu hiç bilmiyorum yurdışına daha önce çıkmadım dedi:26::26::26:
bu insanı içim hiç almıyor...anlatamıyorum yani herşeyi karışık...net değil.ama dedim ya komşu ve artık çalışmıyorum da ekemiyorum..yandım ben

Back
X