Tam aksine kimseyi bunaltmamak için çoğu zaman anlatmıyorum anlatsam bile şikayet etmeden kısaca anlatıyorum. Dert yanıyorsun demedi de sesime kulp taktı. Hem öyle bile olsa insan her allahın günü arar mı kiiyide biz nerden bilebiliriz ki gerçekten dediği gibi birimisiniz değil misiniz..
belki de sürekli dert yanan bir tipsiniz..
çocuğunda canına tak dedi..
Tam aksine kimseyi bunaltmamak için çoğu zaman anlatmıyorum anlatsam bile şikayet etmeden kısaca anlatıyorum. Dert yanıyorsun demedi de sesime kulp taktı. Hem öyle bile olsa insan her allahın günü arar mı ki
Dediği kısmen doğru. 3 yıldan fazladır düşük seyirli depresyon gibi bir şey yaşıyorum. Ama çevde dediği konusunda bilerek öyle söyledi. Eleştirisi doğru bile olsa bu kadar nefretle ve kırıcı bir şekilde konuşmasına takıldımKonuşmanızın içeriğini, sizin ve onun karakterini bilmeden gerçek mi değil mi bilmek zor. Madem birbirünizi ciğerine kadar biliyorsunuz, o zaman arkadaşınızın eleştirisine kulak verin. Adam o kadar şey sıralamış. Haklı mı, ne kadar haklı düşünün. Özeleştiri yapın. Ben öyle bel altı vurma filan göremedim. Dolmuş dolmuş, taşmış adam. Eleştirmiş. Dostsanız, dost eleştirisi kaldırmayı bilmeniz lazım. Öz eleştiri yapın bence. Mesela çevresindeki herkesle anlaşamayıp yalnız kalan insan illa ki bir yerde hata yapmıştır. Siz hatam yok diyorsunuz, misal.
Merhaba arkadaşlar
Benim bir erkek arkadaşım (normal) var. Arkadaştan öte dosttuk. 3 yıldan fazladır tanışıyoruz herşeyimizi anlatırız birbirimize destek oluruz. Ayrı şehirlerde olduğumuz için sadece telefonla irtibat kuruyorduk. Beni her gün arıyordu bir gün aramasa ikinci üçüncü gün mutlaka arardı. O 10 kere arıyorsa ben 1 kere arıyordum. Arayıncada en az bir saat konuşurduk. Konuya geliyorum.
4 gün önce saçma sapan bir sebepten tartıştık (kendisi çok kincidir). Ertesi gün yine aradı beni. Telefonu açar açmaz sesin niye böyle diyerek kavga başladı. Sonra herkesle sorunlarım olduğunu, kimseyle anlaşamadığımı, hiç arkadaşım olmadığını, evden çıkmadığımı, insanları kendimden uzaklaştırdığımı, onuda kendime benzettiğimi, sesimle bile ona negatif enerji verdiğimi, 3 yıldır beni hiç mutlu görmediğini, değişirim belki diye beklediğini ama bunun bana normal geldiğini ve daha neler neler söyledi. 1 buçuk saat boyunca sadece o konuştu ve konuşmanın tamamı bunlardan ibaretti ben hiçbir şey söyleyemedim ona. Bu gecede aramış beni ama açmadım.
O kadar üzgünüm ki anlatamam biz birbirimiz ciğerine kadar biliyorduk artık en zayıf yanlarımızı birbirimize göstermiştik. Herkesle sorunlu olma kısmını o da çok iyi biliyor ki benim hatam yok ama yinede böyle söyledi işte... Bir yanım seni düşünüyor seni motive ediceğini düşünerek bu kadar kırıcı konuştu diğer yanım senden bıktı istemiyor gerçekten onu kötü etkilediğimi söylüyor. Eğer iyi niyetliyse konuşurum tekrar ama diğer türlüyse hiçbir şey demeden numaramı değiştiricem zaten sosyal hesabım yok bana ulaşamaz artık.
Lütfen bütün okuyanlar yorum yapsın gerçekten bütün fikirlere çok ihtiyacım var.
Tam aksine kimseyi bunaltmamak için çoğu zaman anlatmıyorum anlatsam bile şikayet etmeden kısaca anlatıyorum. Dert yanıyorsun demedi de sesime kulp taktı. Hem öyle bile olsa insan her allahın günü arar mı ki
kulp takmak değil o
yukarıda bir yorum yazdım, aynen o işte
o ses tonu var ya o ses tonu
insanı bunaltıyor vallahi
tam şu sıralar benzer bir olayın içinde olduğum için çoook net anlıyorum arkadaşınızı
ben de o kişiyi yeter artık, bi silkin, şu sesi bi değiştir dememek için çok zor tutuyorum kendimi
Kendi çok sosyal biri. Başka kızlarla konuşmasına ben engel değilim. Kız arkadaşlarının çoğunuda ben tanıyorum. Benim kadar kimseyle samimi olduğunu görmedim. İstese başkasını arardı hergün. Sosyalleşme konusunda size katılıyorum. Sorunlarımın üstesinden gelmeye ve hayatımı düzenlemeye çalışıyorum zaten. Bir insanın asosyal olması nefret sebebi değil benceİkinizin de hayatında boşluklar olmasa her gün uzun uzun konuşmazdınız yani siz iki iyi arkadaş değil yeterli sosyal hayatı olmayan ve teselliyi birbirinde bulan iki insandınız.
Onun konuştuğu başka kızlar da vardı, onlar daha neşeli ve pozitif tiplerdi o nedenle sizi tercihlerden eledi, elerken de bunu açıkça ifade etti çünkü sizi kaybetmekten korkması için bir sebep yok.
Yine konuşursunuz ama onun söylediklerinde samimi olduğunu yani gerçekten sizi negatif bulduğunu bilerek konuşun konuşacaksanız ve biraz sosyalleşin.
Sizinle öyle sanalda ,telefonda değil yüz yüze muhatap olan, bir eleştiride bulunduğunda "yoksa haklı mı" diye hiç tanımadığınız insanlardan karakteriniz hakkında bir şeyler duymak yerine bunu bizzat kendisine sorabileceğiniz kişiler olsun hayatınızda.
O arkadaşınız sizi arıyor ama değil mi siz onu aramıyorsunuz her Allahın günü. Sorun burda zaten hem arıyor sürekli hem bu kadar samimi oluyor hemde aniden böyle bir patlama yaşıyor. Ses konusunda evet onun tam istediği gibi laylaylom değilim ama ölü gibi bezgin bezginde değilim. Kabaca hayatımdaki sorunları bilir ama sıkmamak adına gereksiz detay ya da dertleşmeye yönelik sohbet yapmıyordum onunla. Okadar saydı saydı yine aramış dün. Anlamıyorum vicdan mı yapıyor ne yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?