amiiiinnnnn.
bende 2 kez negatifimi aldım. bu ay dinleniyorum. sonra ilaçla kendimi hazırlayıp şu preseed adlı ürünü alıp kullanmayı düşünüyorum. bizde ikimizdede var problem. allah büyüktür. rabbim hz zekeriyya ya 90 lı yaşlarda baba olmayı yine 90 lı yaşlarda olan kısır eşinden nasip etti. bizede nasip edecek inanıyorum. inşallah çok sürmez beklemelerimiz. ben 1.5 yıllık evliyim. bazen kendime acele ettiğim için kızıyorum. yani tüp bebek en son denemem gerekirken ilk denedik. olur sandık olmadı. nasip allah ın takdiri ona sığınıyor ancak ve ancak ondan istiyoruz. ümidimi kesmiyorum iki taraflı problem var ama belki rabbim doğal yoldan verir diye umutlanıyorum. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. inşallah 2011 yıl başı gelmeden hamiş kalırım, hamiş kalırız....
sevgiler...
Selam
Ben de başımadan geçenleri anlatıyım. Belki okuyan arkadaşlara umut olur.
Geçen sene bu zamanlar bebek istemeye başladık. Ben de vahim olmayan polikistik over var. Yumurtlama günümü çok tahmin edemiyorudum. Bu yüzden doktora başvurduk. Doktor ultrason muayenesiyle özel günleri söyledi iki sefer denedik. Ancak sonuç alamadık.
Sonra doktor eşimden spermiyogram istedi. Bir baktık ki eşimde varikosel varmış. Spermleri olması gerekenden bayağı az. Tabi morali yüksek tutmaya çalıştık. Eşim ameliyat oldu. Bekleme süreci geçti filan artış çok da gözle görülür olmadı.
Aşılama denedik bir kez. Onda da benim yumurtlamayı tutturamadı doktor =)
Neyse herşey pek bir ters gidiyordu. Sonra tüp bebek yapmaya kadar verildi. Bir kez normal, bir kez de dondurulmuşlarla denendi. İlkinde tek embrio ikincide iki embrio verildi. İki seferde de tutmadı =((( tabii büyük moral bozukluğu yaşadık. Doktordan da istediğimiz moral desteğini bulamamıştık.
Üçüncü denememizde doktorumu değiştirdim. İlk görüşte inanılmaz güven telkin etti ve moral verdi. Bir de bu denememizi Amerikan Hastanesinde yaptık. Merkezimizi de değiştirdik yani.
Sevgili doktorum mu uğurlu geldi, hastane mi daha iyiydi, yoksa tamamen şans mı bilmiyorum ama oldu işte. Şimdi hamileyim. Daha çok yeni herşey. Bebişimizin kalp atışlarını duymayı bekliyorum.
Allah herkese bebeğini kucaklamayı nasip etsin. Sadece biliğim tekşey moral bozmamak gerektiği. Moral bozarak olacak şeyide oldurmuyoruz.
Dualarım diğer bebiş isteyenlerle. Sizler de bana dua edin lütfen ben de bebişime kavuşayım sağlıklı bir şekilde. Herkese bol bol şans ve moral...
Hale