Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
mrb kizlar
ben ilk mikroenjeksiyon tedavisinde negatif sonuc aldim
ama vazgecmedim yola devam etmeyi dusunuyorum
sizlerde bebek icin herseyi yapmaya karar verdiyseniz gelin burada birbirimizden haberdar olalim ve birbirimize destek cikalim:içelim:
bizimde bir sayfamiz olsun ne dersiniz:uhm:
sonraki denemelerimizde birlikte olalim

1. MIKROENJEKSIYON NEGATIF
2.DENEMEDE YUMURTALAR ERKEN CATLADI
3.MIKROENJEKSIYON DENEMESIDE NEGATIF YUMURTALAR BUYUMEDI

Son düzenleyen: Moderatör:
YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

+asimira 1.mikroenjeksiyon negatif 2.mikro iptal edildi 3. mikro iptal
+el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek((( o simdi hamile)))
+sera96 1tup bebek negatif sonuc dondurulmuslar denedi negatif 3 tup bebek dusuk le sonuclandi
saveist 1.tup bebek negatif ikinciyi yakinda deneyecek
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
+umudumsun0707 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek((o simdi hamile))
kedersiz 2 tup bebek basarisiz 3. yaz aylarinda deneyek insallah
+gulencim 1 tup bebek basarisiz 2. mikroyu denedi ve(((( o simdi hamile))))
16bursa 1.mikro biyokimyasal ile sonuclandi
servem 1 tup bebek negatif
+xolix06 2 tup bebek negatif sonuc (((o simdi hamile)))
+mehay 1. tup bebek negatif dondurulmuslarla (((o simdi hamile))
defne5 1.tup bebek negatif
demiray 1. tup bebek negatif
pinkrose 3.mikro negatif allahin izniyle 4.de basaracak
+toprak 1.tupbebek negatif 1 dondurulmuslarla negatif 3.tup bebek denedi ve (((o simdi hamile)))
ozlos 3.tupbebek negatif insallah4.basaracak
hayat44[/COLOR] 1.tup bebek negatif
defne5 1.tup bebek negatif
+balance88 1.tup bebek negatif2.tup bebek kimyasal
demiray 1.tup bebek negatif
ukba 2.mikro 1.dondurulmuslarla negatif
+myworld 2.tup bebek negatif vazgecmek yok insallah yola devam canim
+yesil1 1.tup bebek negatif 2.tup bebek pozitif malesef dusukle sonuclandi allahim yine gondersin melegini
yareni 1.tupbebek negatif
hulya 2.mikro negatif insallah yakinda yola devam
+oferta 1.tup bebek negatif2.tup bebek ile (((o simdi hamile)))
+esel83 2.mikro negatif dondurulmuslarlada negatif 3. tup bebek ile (((o simdi hamile)))
+sena 81 2.tup bebek negatif
aspera 1.tup bebek negatif 3 kendiliginden negatif
+nzmyhn 3.tup bebek negatif
private 1. tup bebek negatif 2.ye basliycak naturel siklus ile
+lansor17 1. tup bebek dis gebelik dondurulmuslarla negatif 3tupbebek negatif
aymes 1. tup bebek negatif
zeynep26 1.tup bebek negatif
+eslin 67 4.mikro negatif
+ayse 57 3asilama negatif 2tup bebek negatif dondurulmuslarla dusuk 3dondurulmus negatif
selda1975 4 negatif 2.si biyokimyasal durmak yole yola devam
wantbaby1 3asilama 1.tup bebek negatif insallah melegin kendiliginden gelir
asude80 1.tup bebek negatif
asli06 6.kez negatif durmak yok yola devam insallah az kalmistir melegine
hongul 4asilama 2.tup bebek basarisiz insallah tekrar denemeye gucu olur
+doga87 3asilama 1.tup bebek negatif insallah 2.tup bebek pozitif (((o simdi hamile)))
hituci 3.negatif mikro allahin izniyle bir gun oda anne olacak
yeterb 1.mikroenjeksiyon negatif durmak yok yola devam insallah
aslhansahn 15 yillik evliliklerinde 2.tup bebek ve sayisiz tedavi negatif allahim insallah en kisa zamanda yuzunu guldurur
+seda yildiz 4.negatif tup bebek 5.pozitif ama 6 haftalik dusuk insallah dondurulmusmarla yuzu gulecek
+meryem42 3asilama negatif 1.tup bebek biyokimyasal dondurulmuslarla negatif
turenova 3 asilama basarisiz kasimda tup bebek deniycek
dus 3.asilama 1.tup bebek negatif yola devam
"kursatim 1.tup bebek negatif 8.9.ayda tekrar deneyecek
selenulu2009 1.tup bebek negatif 6.ayda tekrar deneyecek
+nevra73 1.asilama1.tup bebek negatif 2 tedavide
hopeless 1dusuk3.asilama1.mikro negatif durmak yok yola devam tekrar deneyecek
segem 1.tup bebek negatif durmak yok yola devam
+ezine77 3 asilama 1 tup bebek negatif insallah haziranda tekrar denyecek
terenova 3.asilama negatif kasimda tup bebek yaptiracak insallah
+laubali 6asilama negatif 8 tup bebek negatif 9.cuyu alman hastanesinde yakinda dusunuyor(bu azminden dolayi tbr ediyorum)bu sefer yuzun guler insallah((dogal yoldan gebelik malesef dusukle sonuclandi)))
+caneylom 2.tup bebek negatif 3.icin yilmadi yola cikti allahin izni ile (((o simdi hamile)))
hicret 1.tup bebek negatif allahin izni ile mayis sonunda 2.yi deneyecek
manolya41 1.tup bebek negatif ikinciyi toparlandiginda dusunuyor.
gulsumkilic 3asilama 1pozitif ama dusuk 1.mikro negatif
+serife80 1.tup bebek pozitif ama erken dogumla kaybetti bebegini malesef 2.tup bebek negatif insallah yola devam
hhan 1.tup bebek negatif2.pozitif malesef dusuk3.negatif4. insallah deneyecek
+badenur 1.asilama 1.tup bebek negatif haziranda 2.deneyecek
sakaduda 1.tup bebek negatif
birgulT 3.tup bebek negatif allahim kendiliginden gonderir insallah bebisini
cimegi 3.asilamanegatif1.mikro ikiz gebelik ama kaybetti temmuzda tekrar deneyecek
yaseminm 1.tup bebek negatif
+deniz bulut 1.tup bebek negatif 2. denemede (((o simdi hamile)))
keykey 2. tup bebek negatif
+cans 1.tup bebek negatif dogal yoldan hamile kaldi ama malesef kaybetti durmak yok yola devam
+katremelek 1.tup bebek negatif dondurulmuslarla negatif
+almira73 1.tup bebek negatif2.dusuk3. tedavide
lalezar25 2.tup bebek negatif allahim ins bebisini gondercek bir gun
+bulut83 1.tup bebek negatif 2.tup bebek iptal edildi
cananur 3 dusuk 1 olu dogum1 tup bebek negatif allahim bir daha yasatmasin yakinda 2 tup bebek
+momi 1.tup bebek kimyasal bayramdan sonra 2. basliycak derken rabbim dogal yoldan mucizesini gonderdi(((o simdi hamile)))
sevvalzeynep 3 negatif 4 ye allah yardimciniz olsun ins
funda ey 1 tup bebek negatif 2 yakinda deneyecek ins
ksrdelen ilk deneme negatif ins kendilginden gelir bebegin
artvinli9876 1mikro 2 dondurulmuslarla hepsi pozitif ama 3 ude dusukle sonlandi yakinda yine deniycek ve allahin izni ile bu sefer saglicakla kucagina alicak
+eylul08 1 negatif 2 tup bebek tedavisinde
isminin basinda + olanlar bu listeden sonraki gelismeler

Son düzenleyen: Moderatör:
canım uzuldum ama sen guçlusun zaten kararlı olduğunuda göstermışsın ..inş olacak canım yola devam ...pes etmek yok...bılıyosun benım bı tane var üç sene sonra tedavıyle olmuştu ikinci için uç mıkrom var son kez deneyıp bu defterı kapıcam aslında çoktan kapatmak istedım ama oğlum ve eşim ısrarlı..bakalım rabbım cumlemıze guzellıkler versın sana ve senın gıb tum ısteyenlerede bı tanecıkte olsa inş versın canım tattırsın rabbım ..kendıne iyi bak....dua ile.......

canim benim allahim bir taneni sana bagislasin
ve insallah ikinic ucuncude dogal yoldan gelir
canim arkadasim tsk ederim once cok cocuk istiyordum ama simdi bir tane olsun saglikli olsun oda bana yetecek
canim benim senide lsitemize ekliyorum insallah bu son denemende yuzun gulecek
rabbim dualarini kabul etsin:Saruboceq:

canım guzel dıleklerın için çok teş...bılıyosun dımı kardeşın kardeşe yaptığı dua en makbul olandır..inş bırbırımıze bol dua ile engellerı aşacaz.. yaşamayan bılemez senı çok ıy anlıyorum inş sevınçlı haberınıde burda verırırsın beraber sevınırız...........bebişin inş annesını çok bekletmez inan ve sabret......dua ile........

amin canim cok tsk ediyorum:Saruboceq:

asi canım ben inanıyorum bebişin hiç ummadığın bir anda gelecek..

asi iyi yapmışsın açarak bu sayfayı...yaz baklım benide...olumsuz bir aşılama bir mikroenjeksiyon...sırada dondurulmuşlar var sonbahar gibi

asiiiiiiii yaz listeye beni de ilk tüp bebek denemesi negatif dondurulmuşlar 9 şubat transfer ondan sonrası allah kerim canımmmmmmm

böyle kararlı ve cesaretli bir şekilde yola devammmmmmmm

asii benide listeye ekle. 1. tüp bebek denemem olumsuz. 2. sini mart yada nisanda denicez.
hakkımızda hayırlısını versin allah.

1. mikro denemem negatif
2. denemem donmuslarla pozitif ama 9 haftalikken düsük yaptim
3. denemem negatif benim icin cok zor olsada henüz pes etmis degilim yola devam...
4. denemem donmuslarla basladim subat 16 transfer ondan sonrasini allahim biliyor artik dualarimiz birbirimizle olsun ....

asicim sengerçekten çok kuvvetli takdir edilecek bi insansın kararından dolayı tebrik ederim güzelim rabbim yanında olsun herdaim.......

günaydın arkadaşlar.benimde ilk denemem aralık ayında oldu ve malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.mart ayında tekrar uzun protokolle tedaviye başlıyorum umarım bu sefer üzülmem.allah hepimize yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar sanırım listeye benide ekliyorsunuz.dış gebelik şüphesiyle hastanede yatıyorum şuanda ve umudum tamamen bitti sayılır hala kese ortalarda yok ne yapalım allahtan hakkımızda hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden

lansorcum çok geçmiş olsun ya. off. ne zaman yattın hastaneye.? ne zaman belli olacak sonuç? durumun nedir?

asi iyi yapmışsın açarak bu sayfayı...yaz baklım benide...olumsuz bir aşılama bir mikroenjeksiyon...sırada dondurulmuşlar var sonbahar gibi

asiiiiiiii yaz listeye beni de ilk tüp bebek denemesi negatif dondurulmuşlar 9 şubat transfer ondan sonrası allah kerim canımmmmmmm

böyle kararlı ve cesaretli bir şekilde yola devammmmmmmm

asii benide listeye ekle. 1. tüp bebek denemem olumsuz. 2. sini mart yada nisanda denicez.
hakkımızda hayırlısını versin allah.

kizlar ekledim hepinizi bu bizim sayfamiz durmak yok yola devam diyenlerin bu yolda elbette vazgecmezsek bizde sonuca ulasicaz
allahim hepimize sabir ve guc versin

asicim sengerçekten çok kuvvetli takdir edilecek bi insansın kararından dolayı tebrik ederim güzelim rabbim yanında olsun herdaim.......

tsk ederim canim benim
amin allahim bizim gibilkerin yardimcisi olsun insallah
herzaman sukur etmeye devam bir iki gun etmesek de allahim affetsin psikolojik nedenlerden dolayiiiiiiiiiii

canim benim ya cok gecmis olsun daha dun okumustum msjini bir yerde hamile oldugunu saniyordum ben
ama allahtan umut eksilmez kendine dikkat et kesin sonuc alinca eklerim su anada eklemiyorum insallah sonuc pozitif olacak keyfini bozmaaaaa

olsun bitanem allah affeder içimizde allah korkusu taşıdığımız sürece lekelenmelerim bitti çok şükür abdestimi aldım allah nasip ederse namazıma devam edicem bu günden itibaren allahım hepimizin yardımcısı olsun yüzüm olmasada sana karşı hala dua ediyorum canım senin için dilerim bebeğine kavuşursun bi an önce öpüyorum

cok güzel olmus sayfamiz cok tesekkür ederim ekledigin icin su an tedavideki arkadaslar gelismeleri buraya yazalim....test gününü buradan takip edelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…