E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım uzuldum ama sen guçlusun zaten kararlı olduğunuda göstermışsın ..inş olacak canım yola devam ...pes etmek yok...bılıyosun benım bı tane var üç sene sonra tedavıyle olmuştu ikinci için uç mıkrom var son kez deneyıp bu defterı kapıcam aslında çoktan kapatmak istedım ama oğlum ve eşim ısrarlı..bakalım rabbım cumlemıze guzellıkler versın sana ve senın gıb tum ısteyenlerede bı tanecıkte olsa inş versın canım tattırsın rabbım ..kendıne iyi bak....dua ile.......
canım guzel dıleklerın için çok teş...bılıyosun dımı kardeşın kardeşe yaptığı dua en makbul olandır..inş bırbırımıze bol dua ile engellerı aşacaz.. yaşamayan bılemez senı çok ıy anlıyorum inş sevınçlı haberınıde burda verırırsın beraber sevınırız...........bebişin inş annesını çok bekletmez inan ve sabret......dua ile........
asi canım ben inanıyorum bebişin hiç ummadığın bir anda gelecek..
asi iyi yapmışsın açarak bu sayfayı...yaz baklım benide...olumsuz bir aşılama bir mikroenjeksiyon...sırada dondurulmuşlar var sonbahar gibi
asiiiiiiii yaz listeye beni de ilk tüp bebek denemesi negatif dondurulmuşlar 9 şubat transfer ondan sonrası allah kerim canımmmmmmm
böyle kararlı ve cesaretli bir şekilde yola devammmmmmmm
asii benide listeye ekle. 1. tüp bebek denemem olumsuz. 2. sini mart yada nisanda denicez.
hakkımızda hayırlısını versin allah.
1. mikro denemem negatif
2. denemem donmuslarla pozitif ama 9 haftalikken düsük yaptim
3. denemem negatif benim icin cok zor olsada henüz pes etmis degilim yola devam...
4. denemem donmuslarla basladim subat 16 transfer ondan sonrasini allahim biliyor artik dualarimiz birbirimizle olsun ....
günaydın arkadaşlar.benimde ilk denemem aralık ayında oldu ve malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.mart ayında tekrar uzun protokolle tedaviye başlıyorum umarım bu sefer üzülmem.allah hepimize yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asicim sengerçekten çok kuvvetli takdir edilecek bi insansın kararından dolayı tebrik ederim güzelim rabbim yanında olsun herdaim.......
arkadaşlar sanırım listeye benide ekliyorsunuz.dış gebelik şüphesiyle hastanede yatıyorum şuanda ve umudum tamamen bitti sayılır hala kese ortalarda yok ne yapalım allahtan hakkımızda hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden
tsk ederim canim benim
amin allahim bizim gibilkerin yardimcisi olsun insallah
herzaman sukur etmeye devam bir iki gun etmesek de allahim affetsin psikolojik nedenlerden dolayiiiiiiiiiii
canim benim ya cok gecmis olsun daha dun okumustum msjini bir yerde hamile oldugunu saniyordum ben
ama allahtan umut eksilmez kendine dikkat et kesin sonuc alinca eklerim su anada eklemiyorum insallah sonuc pozitif olacak keyfini bozmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?