Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol Aymesim inşallah en yakın zamanda bize güzel haberler verirsin.:1hug:

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska

pozitiften negatife dönenlerdenim.1 haftalık bir sevinç.........değerim nedense yükselmemiş.1.denemede bhcg değeri düşüktü yükseldi ama yeterli değildi.2.negatfti.yazın dondurulmuşlarla 4.ye başlayacağız.bu denemelerden önce de aşılama iptal ettiğimiz ay doğal yolla hamile kalmıştım gelişim bozukluğu olduğu için aldılar.bu olaylardan sonra 4.ye başlayacağım demek bile korkutuyor beni.başarıyı elde eder miyim acaba...

5 deneme hepsi negatif

tabiki yola devam mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ... ama ben yola bi ebeyle devam ediyorum hayırlısı bakalım neler olacak doktoru bıraktım artık bitkilere verdim kendimi kışı böylr geçireceğim ama topikde kimseler kalmamış yeni arkadaşlıklara merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…