Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benide ekle asi kardeş benimde 3 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif 3. deneme için yaz aylarında düşünüyoruz (

1.mikro negatif (haziran 2008)
2.mikro önümüzdeki aylarda

kizlar Allah hepinize birer bebek nasip etsin banada tabi....bende 6 defa negatif sonuc aldim 6 asilamanin 5 inde ve ilk tup bebek tedavimde Allahim pozitif sonuc almayi nasip etsin yakin zamanda....cok ozledim bebegimi hasretle onu bekliyorum...

slm benıde eklersenız martta 2.mıkro denemem olacak...1.mikroda kımyasal gebelik yasadık..duaya ıhtıyacımız var..ALLAH kımsenın kucagını bos bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
heyy arkadaşlar beni de ekleyinn bende denicem 1.negatifti 2. yi de param olunca kısmtese yaptırcaz kiiiii inşallah ona gerek kalmadan hepimiz yükleniriz.....

arkadaşlar ben evleneli tam bir yıl oldu. bu tedaviye aniden başladık ve kendimi bir anda bebek için uğraşıyor buldum. benim sorunum eşten kaynaklanıyor. 1. denemem pozitifti fakat biyokimyasalla sonuçlandı. ve şimdi bebek için daha çok çaba sarf ediyorum. ve geçen hafta histeroskopi yaptırdım ve bişey çıkmadı. bu arada spermde sayı azlığı olduğu için keçi boynuzu kürü uyguluyoruz. benim sorum olacak bilen varsa düşükten sonra adet oldu tabi diğer adeti olmadan hamile kalan varmı bildiğiniz. şimdi çabalarımız bu yönde. tabi oda olmazsa 2. tüpe devam. borç içinde de yüzsem yinede yapacağım. evlilikte çocuğun çok önemli olduğunu biliyorum. olana kadar asla pes etmeyeceğim.
biliyorumki bu yolda hep birlikteyiz arkadaşlar.
Allah tüm isteyipte uğraşanların kucağını boş bırakmasın...

ıonsor17 çok üzüldüm canım ya.bende seni hamile sanıyodum.ama canım önemli olan sağlığın..önce sen önemlisin.sonra inşallah bebeğin sana gelir.kendine çok iyi bak.biranönce hastaneden çıkarsın inşallah.

mehay benimle aynı gün transfer olan kızın 6.denemesiydi.6.da tutturdu..darısı başına.

asi ekle kardeşcim benide.hernekadar yüzleşmek biraz zor olduysada..inşallah bu sayfa bize hayırlı gelirde bi sonraki denememizde allah hepimize bebişlerimizi nasip eder.

merhaba kardeşlerim bende varımmmmmmmmm beni unutmayın
2. için bu ayın sonunda başlıycaz inşaallah
rabbim hepimize hayırlı evlatlar ver nolur..........................................
amin amin amin

kızlar merhaba ben bır asılama ve bır tup bebek tedavısı uyguladım negatıf oldu..tup bebegın negatıf olmasından tam 2 ay sonra kendılıgınden hamıle kaldım.suan 13 haftalık.Allah sızede nasıb etsın.umudunuzu kaybetmeyın lutfen ve stres yapmayın.cunku ben hersey bıttı dedıgım anda bu guzel haberı alıp sok oldum.hala daha soktan kurtulmus degılım..

arkadaslar benıde ekleyın malesef negatıf sonuc aldım bugunılk denememdı

canım çok geçmiş olsun..2 ay önce bende senin durumundaydım.ilk micro denememdi ve dış gebelikle sonuçlandı.1 hafta hastanede yattım çok ağrılar çektim.çok zor bir durum seni anlayabiliyorum.allah yardımcın olsun inşallah.ben hala atlatamadım ve hergünüm bunun için üzülmekle geçiyor.
benide listeye eklerseniz sevinirim.
eğer kendimi toparlayabilirsem dondurulmuşlarla deniyeceğim.ama zamanı belli değil.aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum buna cesaretim şimdilik yok ama yeni günün bizlere ne getireceği belli olmaz.
hep söylediğimiz gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah....

Ben de sizlerin destekçinizim kızlar. kaydirigubbakcemile5

Asicim çok güzel bir topic olmuş. yerimseniben :lepi:

İnşallah bir dahaki denemenizde veyahut doğal yoldan en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz. :Saruboceq:

Allah herkesin gönlüne göre versin. :Saruboceq:

Allah evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu gönüllerdeki yangınları söndürsün. :Saruboceq:

Allah tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün. Aminn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amın canım nevro sen geldın daha bı guzel oldu buralar..........rabbım herkesın yar ve yardımcısı ols inşşşşşşşşş................guzel gunler yakındır

asiiiim benide yaz canım 1 aşılama 3 micro hepsi negatif yola devam son bir denemeye doğru zamanı belli değil hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inş..

varya çok garip bir yüzleşme oldu bu negtif sonuç alanlar topiği ama iyi oldu... teşekkürler

canım ya negüzel.çok sewindim.artık silmişmiydin kafandan?sizde sorun neydi?allah tamamına erdirsin,umut oldun.

merhaba arkadaşlar.bende 3 kez mikro yaptırdım.hepsi çok güzel başladı ama bir 36 haftalık ikiz doğum ve ikiside cennette.ikinci kimyasal gebelik.üçüncü ikiz fakat oda düşükle sonuçlandı.tekrar ne zaman olur bilmiyorum çok acılar çektim tekrar yaşamaktan korkuyorum.hakkımda hayırlısını istemekten başka elimden birşey gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar , benim 1 tüp bebek ve 1 dondurulmuş transferim oldu ikiside negatifle sonuçlandı.Nisan gibi tekrardan denemeyi istiyorum.İnşallah bu sefer bebişlerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…