E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kizlar Allah hepinize birer bebek nasip etsin banada tabi....bende 6 defa negatif sonuc aldim 6 asilamanin 5 inde ve ilk tup bebek tedavimde Allahim pozitif sonuc almayi nasip etsin yakin zamanda....cok ozledim bebegimi hasretle onu bekliyorum...
arkadaşlar asi74 arkadaşımız bir süre aramızda olamayabilr..ben becerebildiğim kadar düzenlemeye çalıştım...İnşaallah en kısa zamanda aramıza döner:Saruboceq:
xolix06 kaçıncı denemen canım
1.başarısız mikro.2.denicem nisanda.
canım ya negüzel.çok sewindim.artık silmişmiydin kafandan?sizde sorun neydi?allah tamamına erdirsin,umut oldun.
tesekkur ederım canım.bende solda 7 cm sagda 3 cm cıkolata kıstı vardı.dıs gebelık gecırdım buyuzden sol tarafta yapısıklık fazlaydı.amelıyatta sol tupum alındı.amelıyattan sonra 2ay menepoza sokuldum.sonra hemen tup bebek yapıldı fakat negatıftı.hatta daha sonra soldakı kıstımın yenıden olsutugunu ogrendım.yanı herseyı kafamda bıtırmıstım.umutsuzdum artık dr a gıtmıcem ne olursa olsun dedıgım anda hamıle oldugumu ograndım.işte kısaca oykum bu.Allah herkese nasıb etsın bu guzellıgı..sengözlerimebaksanab
bu arada nurkrp cım elıne sağlık ................inş rabbım yuzleri guldurur........
canım pek sevinmiştim asi bu başlığı açınca...sabah okudum sıkıntıları var...baktım mesajlar birikmiş...toparladım ama dönüp bıraktığı yerden devam etmesini diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:
canım pek sevinmiştim asi bu başlığı açınca...sabah okudum sıkıntıları var...baktım mesajlar birikmiş...toparladım ama dönüp bıraktığı yerden devam etmesini diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?