Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi, 3. için bekliyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar asi74 arkadaşımız bir süre aramızda olamayabilr..ben becerebildiğim kadar düzenlemeye çalıştım...İnşaallah en kısa zamanda aramıza döner:Saruboceq:

kizlar Allah hepinize birer bebek nasip etsin banada tabi....bende 6 defa negatif sonuc aldim 6 asilamanin 5 inde ve ilk tup bebek tedavimde Allahim pozitif sonuc almayi nasip etsin yakin zamanda....cok ozledim bebegimi hasretle onu bekliyorum...

mehay ben tam anlayamadım kaç denmen ve kaçı pozitif bir daha yazar mısın canım

arkadaşlar asi74 arkadaşımız bir süre aramızda olamayabilr..ben becerebildiğim kadar düzenlemeye çalıştım...İnşaallah en kısa zamanda aramıza döner:Saruboceq:

umarım ası74 arkadasımız kendını toprlayıp cabuk doner aramıza...ben bıle ımkansız derken toparlanmayı kendıme geldımm..ALLAHım kımsenın kucagını bos bırakmasın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar...
bende 2 aşılama
ve 2 tüp bebek tedavisinde negatif sonuç aldım...
yazın inşallah 3.denemeyi yapmayı düşünüyoruz..
ALLAHIM hepimize yaşatsın inşallah güzel duyguyu...

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi negatif sonuç, 3. için bekliyorlar

arkadaşlar eklemeye çalıştım hepinizi...umarım liste asi'nin listesi uğurlu gelsin hepimize...döndüğünde burayı bıarktığı gibi bulsun...

selam arkadaşlar guzel yağmurlu bır istanbuldan selam...............inş asi dönecek .........inş herşey çok guzel olacak dostlar rabbim tum sıkıntıları gıdersın....herkese guzellıkler versın ve tatlı bebişler...................dua ile...............canım asi allaha emanet ol ...........

bu arada nurkrp cım elıne sağlık ................inş rabbım yuzleri guldurur........

canım ya negüzel.çok sewindim.artık silmişmiydin kafandan?sizde sorun neydi?allah tamamına erdirsin,umut oldun.

tesekkur ederım canım.bende solda 7 cm sagda 3 cm cıkolata kıstı vardı.dıs gebelık gecırdım buyuzden sol tarafta yapısıklık fazlaydı.amelıyatta sol tupum alındı.amelıyattan sonra 2ay menepoza sokuldum.sonra hemen tup bebek yapıldı fakat negatıftı.hatta daha sonra soldakı kıstımın yenıden olsutugunu ogrendım.yanı herseyı kafamda bıtırmıstım.umutsuzdum artık dr a gıtmıcem ne olursa olsun dedıgım anda hamıle oldugumu ograndım.işte kısaca oykum bu.Allah herkese nasıb etsın bu guzellıgı..sengözlerimebaksanab

canım senin adına çok sevindim. okurken tam hüzünlenmişken sonunu okuyunca vazgeçtim hüzünlenmektensüprizzzzz
allah tamamına erdirsin canım

asicim bir an önce kendini toparla ve görevinin başına dön :))
burası sensiz öksüz kaldı. bak herkes seni istiyo :))
nasılsın canım umarım kendini toparlamışsındır biraz. sabır sabır ve dua başka yapacak bi şeyimiz yok
sevgiyle kal.

bu arada nurkrp cım elıne sağlık ................inş rabbım yuzleri guldurur........

canım pek sevinmiştim asi bu başlığı açınca...sabah okudum sıkıntıları var...baktım mesajlar birikmiş...toparladım ama dönüp bıraktığı yerden devam etmesini diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:

canım inş gelecek................evet ben de çok uzuldum..........rabbım ferahlık versın dılerım bol bol dua edelım arkadaşlar.................hayırlı geceler

canlarim benimmmmmmmmmm
sizleri o kadar cok seviyorumki okadar cok duygulandimki beni birde siz aglattiniz
ama sevgiden agladim desteginizden agladim
bende sizler icin gelmistim sizleri ayakta bu topigi ayakta tutmak icin
evet dedim ya negatif sonuc alanlarin topigi diye
belkide ben sizlere iyi bir ornek oldum
negatif sonuc alipta esimden ayrildim
birbirimizi cok sevmemize ragmen
gucluyum dedim durmak yok dedim
ama uzgunum:a015:
esim kolumu kanadimi kirdi
ama ben sizleri icin burada olacam
benim gibi olmayin yuvaniza sahip cikin
bende cikmak istedim ama zorla olmuyor
neyse kizlar evet anlatin bakalim sizler neler ysiyorsunuz birbirimize ornek olalim
sizleri cok sveiyorummmmmmmmm
ve bir daha diyorum
sizler icin
DURMAK YOK YOLA DEVAM
:lepi:

slm kizlar yeni gelen arkadaslar ekledim sizleride
hic uzulmeyin cunku en azindan dedigim gibi deneme sansin ari var
allahim kimseyi evlatsiz ve yuvasiz birakmasin

asi ne diosun sen?sakın böyle şeyler yapmayın.bu bi süreç..hepimiz yaşıyoruz bu süreçleri..atlatmak zor.insan birbirine karşı öfkelenio ama genede tolere etmek lazım.sorun eşindemiydi?ayrılık kararını senmi aldın?biran ewwel silkin arkadaşım...vazgeç kararından..

Asi bence senin kocanin temiz bi dayağa ihtiyacı var bune yaa daha birinci denemede pes etti. Herkes sevdiği insanın cocugunu doğurmak ister alla alla deki ona sen benim yanımda olmayınca ne yapim ben cocugu, ben bebek istiyom cunku seni seviyorum cunku ikimizin olsun istiyorum de başkasını niye tercih edeyim. Ben öyle demiştim eşime kafasına dank etmişti. Oyy oyyy bu erkekler duygu sömürüsü erkekler. Kızım pes etme bırakma kocanı o şu anda duygusal ve zor bir dönemden geciyor ve kendini yetersiz görüyor. Sakın haaa pess etme benden sana tavsiye. Gerekirse vur kafasına merdaneyi belki akıl başa gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…