Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neden tutmadı diorum ..tutmaması için sebep yoktu diolar...laelaelaelaelae demekki kısmet işi yaa çocuğu veren Allah ben bahanelere sığındım açıkçası:çok üzgünüm:

herkese hayırlı cumalar......................ınş herkesın yureğındekı dualar gercek olur...........tum sııntılar gıder ınşşşşşşşşşşş...............

Günaydın canlarım
herkese hayırlı cumalar..... Rabbim herkesin dualarını kabul eyler inşallah
bu mübarek günde kimsenin ellerini boş bırakmasın:Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar......

Günaydın Hanımlar hayırlı bir gün olur inşallah...

slm arkadaslar bende 2.tüp bebek denemesinin 11. günündeyim dün idrar testi yaptım ve tabiki yıne tek çizgiyi gördüm yarınada kan tahlilim var ama umutsuzum hiçbir belirtimde yok zaten Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insallah.

Canım hemen umutsuzluğa kapılma belki kanda çıkar
daha idrara düşmemiştir inşallahta öyle olmuştur

merhaba arkadaşlar bende bir kez tüpbebek denedim bundan iki yıl önce ama malesef olmadı.benim eşim azospermi burayı hep okuyorum ama ilk kez yazıyorum ve eger kabul ederseniz hep yazacagım ..zaten ben sürekli eşi azospermi olanlar sayfasına giriyorum...

Sen içme sakınlmaz:
bebişlere zararlı ben içerim senin yerinekaydirigubbakcemile3

aymesim inan öyle canım çekiyoki bazen ama tutuyorum tabiki kendimi inşallah allahın izniyle herşey sorunsuz gidere tümden bırakmış olurum meredi rabbim sanada bi melek versinde içemez ol inşallahhhhhhhhhh..................

hoşgeldin belgincim inşallah bir an önce pozitifler listesine geçersin canım benim...........allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…