- Konu Sahibi EU2
-
- #2.341
canım tam net bi fikrim yok ama bazı merkezlerde hepsini aynı yerde yaptırırsan ikincide ek bi iğne daha ekleniyo yada ilaç yada embriyona tanı koyabilirler neden tutmadı diye farklı yol izlerler belkide biraz ikincide üçüncüde daha kıdemleniyosun biraz daha kolay geliyodur tedavi psikolojik olabilir yani anlıycan tam bi fikrim yok kendi düşüncelerim dışında bilimsel olarak duyduğum bişey yok.....mesela benim üçüncü tedavim ikinci transferimde tuttu........allaha şükürler olsun........
herkese hayırlı cumalar......................ınş herkesın yureğındekı dualar gercek olur...........tum sııntılar gıder ınşşşşşşşşşşş...............
hayırlı cumalar kızlar......
hayırlı cumalar
Günaydın Hanımlar hayırlı bir gün olur inşallah...
bencede.................................
slm arkadaslar bende 2.tüp bebek denemesinin 11. günündeyim dün idrar testi yaptım ve tabiki yıne tek çizgiyi gördüm yarınada kan tahlilim var ama umutsuzum hiçbir belirtimde yok zaten Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insallah.
1. tüp bebk başarısız
Sen içme sakınlmaz:
bebişlere zararlı ben içerim senin yerinekaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bende bir kez tüpbebek denedim bundan iki yıl önce ama malesef olmadı.benim eşim azospermi burayı hep okuyorum ama ilk kez yazıyorum ve eger kabul ederseniz hep yazacagım ..zaten ben sürekli eşi azospermi olanlar sayfasına giriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?