Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sagol caneylom inşallah canım inşallah.allah büyük.

Ne güzel bi beddua bu böyle
ah keşkeeeeeeeee

nasılsınız arkadaşlar bugün hiç girmemişsiniz:1no2:

selamlarrrrrrrrrrrrr
ben geldıim sag salım allaha sukur sızlerı de cok özlemişim ama bır turlu gıremedım
nasılsınızzzzzzz

merhaba asicim hoş geldin canım.nasılsın nasıl geçiyor tatilin.

merhaba arkadaşlar .. hala hamılelık şokunu yaşıyorum .. inşallah allah bu sefer saglıcakla kucagıma almayı nasıp eder.. inşallah topıgımızdekı ve kuluptekı butun arkadaşlar muradlarına kavusurlar .. benım tecrubelerıme gore bu olayı dusunmemek ve bır seylerle ugrasmak sonuç getırıyor gıbı ..

eskı yazdıgım mesajları buldum .. gercekten mucıze gıbı .. hatta bunlara eklemem gerekenlerde var .. aıleden amelıyat olanlar oldu bızde kaldılar 1 hafta ..onlarla hastanelerde kosusturdum .. akşama kadar dınlenmeden yemek yaptım .. inşallah butun arkadaşlarıma ve bana mucızesını gonderır ve daim eder..

merhaba asi hoşgeldin nasılsın neler yaptın bakim.bizde seni özledik.

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar opuyorumnanaktan

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
kabul ederseniz ne demek her zaman arkadaşım
biz aynı kaderli yaşıyoruz
inşallah tez zamanda hamiş sayfalarındada beraber oluruz.

selamlarrrrrrrrrrrrr
ben geldıim sag salım allaha sukur sızlerı de cok özlemişim ama bır turlu gıremedım
nasılsınızzzzzzz
Canım hoşgeldin görüşemedik
ama memleketimize geldiğine çok sevindim
inanki bizde seni çok özledik
yokluğun hemen hissediliyor.

Amin canım inşallah hamiş olmayan kimse kalmaz.

hoşbulduk aymesciğim inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür..

Günaydınlar herkese...
Bebişlerimize bir adım daha yaklaştığımızı hissederek güne hatta haftaya başlayalımzemuszemus

gunaydın kızlar.................bu sıralar cok gıremıyorum yazılar mıdemı çok bılandırıyo...............ama aklım sızde ınş bencede hergun bıraz daha yaklasıyosunuz bebeklerınıze...........ınşşşşşşşşşşş bende...............

Umudumuz o yönde nasılsın aymes senin durumun nasıl sonu güzel olacak inşallah:lepi:

Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum işte
bu ay pre seed denedim ben beklemedeyim bi kaç aydır
hemen 2.ciye başlamayı düşünmüyorum açıkçası
adetim 2 gün gecikti ama umudum yok
bütün adet belirtilerim var sadece zamanı şaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…