aymesim inan öyle canım çekiyoki bazen ama tutuyorum tabiki kendimi inşallah allahın izniyle herşey sorunsuz gidere tümden bırakmış olurum meredi rabbim sanada bi melek versinde içemez ol inşallahhhhhhhhhh..................
hoşgeldin belgincim inşallah bir an önce pozitifler listesine geçersin canım benim...........allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize...........
uyku tutmadıııı.herkese bebişli rüyalarrrr
gunaydın arkadaşlar .. hayırlı ve bır o kadar guzel bır gunun sabahında tum arkadaşlara merhaba...
.... umut ve şıfa bekleyen tum ınsanlardan allah rahmetını esırgemesın .... inşallah tum dılekler gercek olur ... bız de bu sayfadan terfı edıp hamılelık bolumune gecebılırız .. bazen o kadar uzakmış gıbı gelıyor kı .. inşallah umutlarımız başka baharlara kalmaz ...
asıcım nasılsın ? .. sen bır sonrakı tedavını turkıyede mı dusunuyorsun? bence burada dene gercekten cok başarılı merkezler var .. hem kendı vatanında olmanın ve dr a doya doya turkce soru sormanın keyfını yasarsın .. moralın de ıyı olacagı ıcın bence olumlu sonuc alırsın ..
... negatıfcı arkadaşlarım ... ( hanı okullarda sıfırcı hocalar vardır ya .. bız de onları gectık ... beta hcg konusunda ...)
...........ben de tatıle gırdım .. kendımı dolap duzenleme işine verdım .. butun kıyafetlerı dolapları mılımetrık duzenlıyorum.. yavaş yavaş kafayı mı sıyırıyorum ne ..:1rolleyes:
kafamı tamamen stabılıze ettım ... hatta gecen hafta eşimin memleketıne gıttık 3 gunlugune .. ben ne yaptım dersınız.. . hanı zıplayan fıleler var ya onlara bındım yegenlerle .. cocuk gıbı zıpladım ... kaydirigubbakcemile3
..... tum arkadaşlara tavsıye ederım ...
merhaba arkadaşlar bende bir kez tüpbebek denedim bundan iki yıl önce ama malesef olmadı.benim eşim azospermi burayı hep okuyorum ama ilk kez yazıyorum ve eger kabul ederseniz hep yazacagım ..zaten ben sürekli eşi azospermi olanlar sayfasına giriyorum...
Canım hoşgeldin görüşemedikselamlarrrrrrrrrrrrr
ben geldıim sag salım allaha sukur sızlerı de cok özlemişim ama bır turlu gıremedım
nasılsınızzzzzzz
merhaba arkadaşlar .. hala hamılelık şokunu yaşıyorum .. inşallah allah bu sefer saglıcakla kucagıma almayı nasıp eder.. inşallah topıgımızdekı ve kuluptekı butun arkadaşlar muradlarına kavusurlar .. benım tecrubelerıme gore bu olayı dusunmemek ve bır seylerle ugrasmak sonuç getırıyor gıbı ..
hoşbulduk aymesciğim inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür..
Günaydınlar herkese...
Bebişlerimize bir adım daha yaklaştığımızı hissederek güne hatta haftaya başlayalımzemuszemus
İnşallah canım her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruzdur onlara
Umudumuz o yönde nasılsın aymes senin durumun nasıl sonu güzel olacak inşallah:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?