ikinci negatif olmadi ilkinde hic bir belirti olmadan negatifi gordum bunda ise hergun agri cektim goguslerim sisti yine olmadi demekki belirti olsun olmasin negatif olabiliyormus ucuncuye baslicaz kismetse 31 agustosta randevum var insallah bu defa olurrr
canim erken degil yas geciyo birde dondurulmusla deniyecegiz kismet ins hepimizin yuzu gulerdeyacım 3. için biraz eken davranımıyormusun..biraz dinlensen..kafanı dağıtıp öle başlasan canım.okadar hormon alıyoruzki...zihnen ve bedenen çöküyor insan.bnde 23 mayısta 2. neg.aldım.eylül gibi 3. yü düşünüyorum.öptüm canım.
insallah canim hepimiz pozitifi goruruzzzzCanım hayırlısı olsun inşallah 3. ye gerek kalmadan pozitifi görürsün :Saruboceq:
canim erken degil yas geciyo birde dondurulmusla deniyecegiz kismet ins hepimizin yuzu guler
selam kızlar ben aksamları gırebılıyorum bırtaz eve gırınce yanı
yoksa ıyı gezıyorum allaha sukur
xolıx nasılsın canım sen neler yapıyorsun
insallah canim hepimiz pozitifi goruruzzzz
selam kızlar ben aksamları gırebılıyorum bırtaz eve gırınce yanı
yoksa ıyı gezıyorum allaha sukur
xolıx nasılsın canım sen neler yapıyorsun
Selam kızlar.Sanırım benim de soncum negatif.Pazartesi günü testte sonuç 10.88 çıktı,zaten aynı gece kanamam başlamıştı.Fakat kanama az ve ağrısızdı.Yarın dr.um tekrar çağırdı test için.Gideceğim ama kanamam arttı ve adet ağrılarım var.Yani adet görüyorum.Neyse...Sağlık olsun.Kendinize iyi bakın.
canim ben eylulde 33 OLCAM SEN KAC YASINDASIN SIZDE SORUN NEtabi vcanım ben dondurulmuş olduğunu bilmiodum.olur ozaman.sen kaç yaşındasın?
İyi dileklerin için çok sağol aymes.Herşey dilediğimiz gibi olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?