Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah ben butun kalbımle dua edıyorum ...yaz ayının bereketıne ınanıyorum .. butun arkadaşlar en kısa zamanda hamıle kalırlar inşallah...
bu arada guzel dıleklerınız için çok tesekurlerrrrrrr.. darısı tum bekleyenlerın başına..

ikinci negatif olmadi ilkinde hic bir belirti olmadan negatifi gordum bunda ise hergun agri cektim goguslerim sisti yine olmadi demekki belirti olsun olmasin negatif olabiliyormus ucuncuye baslicaz kismetse 31 agustosta randevum var insallah bu defa olurrr

Canım hayırlısı olsun inşallah 3. ye gerek kalmadan pozitifi görürsün :Saruboceq:

deyacım 3. için biraz eken davranımıyormusun..biraz dinlensen..kafanı dağıtıp öle başlasan canım.okadar hormon alıyoruzki...zihnen ve bedenen çöküyor insan.bnde 23 mayısta 2. neg.aldım.eylül gibi 3. yü düşünüyorum.öptüm canım.

canim erken degil yas geciyo birde dondurulmusla deniyecegiz kismet ins hepimizin yuzu guler

Deryam ınŞallah busefer herŞey ıstedıgın gıbı olur.

selam kızlar ben aksamları gırebılıyorum bırtaz eve gırınce yanı
yoksa ıyı gezıyorum allaha sukur

xolıx nasılsın canım sen neler yapıyorsun

deryam canım saglık olsun bende ucuncuyu dusunuyorum allah ızın verırse ınsallah bızımde yuzumuz gulucek bu sefer

Selam kızlar.Sanırım benim de soncum negatif.Pazartesi günü testte sonuç 10.88 çıktı,zaten aynı gece kanamam başlamıştı.Fakat kanama az ve ağrısızdı.Yarın dr.um tekrar çağırdı test için.Gideceğim ama kanamam arttı ve adet ağrılarım var.Yani adet görüyorum.Neyse...Sağlık olsun.Kendinize iyi bakın.

masal canım saglık olsun dememkkı kımyasal gebelık yasadın yada erken yaptıgın ıcın cıkmıstır oyle

iyiyim canım.histereskopi oldum işte.şimdi doğal yoldan uğraşoyorum..tatile çıkıcam bi hafta sonra.bide iş değiştircem ağustosta.moral depolamaya çalışıyorum.opuyorumnanaktan

cans tekrar tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin.........
iyi geceler kızlar..........

Günaydın arkadaşalr

insallah canim hepimiz pozitifi goruruzzzz

Amin canım inşallah:Saruboceq:

Slm canım sen bol bol gez ve eğlen
bizi merak etme biz seni döndüğünde burada bekliyor olacağızopuyorumnanaktan

Canım hemen ümitsiz olma belkide bebişin hala seninledir
tabi kısmet değilse bile hayırlısı Allah yardımcın olsun
güzel haberlerle dönersin inşallah

Asi inşallah dediğin gibi benim için erken bir tahlildir.Hiç sanmıyorum ama..Bugün kan verdim tekrar.Öğleden sonra sonucu alacağım.Haberdar ederim.Bu arada ağrım geçti tamamen.Kanamam da normalde 3 gün sürmez ama neredeyse bitti.Hayırlısı...

ıyi dileklerin için çok sağol aymes.Herşey dilediğimiz gibi olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…