Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar günaydın:))bişey sormak istiyorumm kanda gebelik testini iki kere mi yaptırmak gerekio?
ben de tüp bebek denedim.ilk defa..dün testi yaptırdık..5.85 çıktı..negatif demek hrhalde?

evet 2 kere. 2 gün sonra 2. testi yaptırmanı ister tüp bebek merkezi.

arkadaşlar günaydın:))bişey sormak istiyorumm kanda gebelik testini iki kere mi yaptırmak gerekio?
ben de tüp bebek denedim.ilk defa..dün testi yaptırdık..5.85 çıktı..negatif demek hrhalde?

Canım 5in üstü gebelik diye biliyorum
ama iki gün sonra değerin katlanması lazım
katlanmaz düşerse o zaman kötü
inşallah katlanır değerin

aymes tüp bebek yaptırdın tutmadımı? üzüldüm ılk denemen mıydı

Ne yazıkki canım evet ilk denememdi
ama olmadı işte:çok üzgünüm: kısmet değilmiş
bende çok üzüldüm yeni yeni kendime geliyorum
toparlanabilirsem tekrar deniycem

Ne yazıkki canım evet ilk denememdi
ama olmadı işte:çok üzgünüm: kısmet değilmiş
bende çok üzüldüm yeni yeni kendime geliyorum
toparlanabilirsem tekrar deniycem

üzme tatlı canını. ben 4. denememde anne olabıldım. sende bı gün anne olucaksın. ümitsiz olma aslaa

biras önce hastaneden aradaılar..5.85 negatif ikinci testi yapırmanıza gerek yok diolar..bis 5.85 sonucundan yarım saat önce başka bi test daha yaptırmıştık o da 0.10 çıkmışkafamçokkarıştı.siz ne diosunus arkadaşlar tekrar test yaptırmalımıyım??

Günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
canım üzüldüm dr öyle diyosa bi bildiği vardır herhalde
yani ne diyceğimi bilmiyorum şu an :uhm:
ama içinde kalıcağına yaptır tekrar test istiyosan
bişey kaybetmessin test yaptırmakla içini rahatlatırsın en azından

yaptırma krizantem.. kendını yıpratma eger hamile olsaydın yükselırdı degerın.. üzme kendını dünyanın sonu degıl. yıne tedavı görürsün. Bılıyorum cok zor ama çaren var. ..

Buraya hiç kimse uğramıyo artık
kıslar nerdesiniz ya asiye şikayet edicem sizi
sen yokken kimse gelmedi diye:1closedeyes:

Burdayım canım nasılsın
Bugün regl oldum akşam bantımı yapıştırıp başlıyorum inşallah hayırlısı olacakzemuszemus

arkadaşlar cvplarınız için teşekkürler..bende umudu kestim artık kısmet deilmiş napalım(regl olamassam 1 hafta sonra tekrar test yaptırırım ama umutsuzum..hayırlısı..Yüce Rabbim bu konuda hiiiiç kimseyi umutsuz bırakmasın,,herkesin emeğini olumlu sonuçlandırsın inşallahhhh..

ASıCıM nasılsın canım türkiyeye geldinmi bayadı görmüyorum seni

evet historian. ben transferden sonra adet demıyelımde yoğun lekelenme gördüm ve hamıleydım... olabılır yanı

Buraya hiç kimse uğramıyo artık
kıslar nerdesiniz ya asiye şikayet edicem sizi
sen yokken kimse gelmedi diye:1closedeyes:

günaydın aymesim çok haklısın hakettik ama gelip gidip sayfalar yerinde duruncada insan yazcak bişey bulamıyo asim bi an önce gelirde inşallah canlanır burası:..................

Amin canım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim

Gülencim asi türkiyede canım

günaydın aymesim çok haklısın hakettik ama gelip gidip sayfalar yerinde duruncada insan yazcak bişey bulamıyo asim bi an önce gelirde inşallah canlanır burası:..................

Günaydın canım sorma bende sayfa
geride kalmasın diye uğraşıyorum
o yüzden sürekli bişeyler yazma çabası içindeyim
bugün randevun çok iyi geçer inşallah
güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…