arkadaşlar günaydın:))bişey sormak istiyorumm kanda gebelik testini iki kere mi yaptırmak gerekio?
ben de tüp bebek denedim.ilk defa..dün testi yaptırdık..5.85 çıktı..negatif demek hrhalde?
arkadaşlar günaydın:))bişey sormak istiyorumm kanda gebelik testini iki kere mi yaptırmak gerekio?
ben de tüp bebek denedim.ilk defa..dün testi yaptırdık..5.85 çıktı..negatif demek hrhalde?
aymes tüp bebek yaptırdın tutmadımı? üzüldüm ılk denemen mıydı
Ne yazıkki canım evet ilk denememdi
ama olmadı işte:çok üzgünüm: kısmet değilmiş
bende çok üzüldüm yeni yeni kendime geliyorum
toparlanabilirsem tekrar deniycem
üzme tatlı canını. ben 4. denememde anne olabıldım. sende bı gün anne olucaksın. ümitsiz olma aslaa
biras önce hastaneden aradaılar..5.85 negatif ikinci testi yapırmanıza gerek yok diolar..bis 5.85 sonucundan yarım saat önce başka bi test daha yaptırmıştık o da 0.10 çıkmışkafamçokkarıştı.siz ne diosunus arkadaşlar tekrar test yaptırmalımıyım??
Buraya hiç kimse uğramıyo artık
kıslar nerdesiniz ya asiye şikayet edicem sizi
sen yokken kimse gelmedi diye:1closedeyes:
Burdayım canım nasılsın
Bugün regl oldum akşam bantımı yapıştırıp başlıyorum inşallah hayırlısı olacakzemuszemus
arkadaşlar cvplarınız için teşekkürler..bende umudu kestim artık kısmet deilmiş napalım(regl olamassam 1 hafta sonra tekrar test yaptırırım ama umutsuzum..hayırlısı..Yüce Rabbim bu konuda hiiiiç kimseyi umutsuz bırakmasın,,herkesin emeğini olumlu sonuçlandırsın inşallahhhh..
günaydın aymesim çok haklısın hakettik ama gelip gidip sayfalar yerinde duruncada insan yazcak bişey bulamıyo asim bi an önce gelirde inşallah canlanır burası:..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?