Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı gunde allah tum ısteklerı gerceklestırsın inşallah ....

kızlar değerim gitgide düşüyor.ilaçları pazartesi günü bırakmıştım biliyorsunuz.bugün adetim başladı.demek ki transferin 12.gününden itibaren 1 hafta süren kanama düşük kanaması değilmiş.bebeğim bana tutunmuş ama sonra bırakmış.en kötüsü de ne biliyor musunuz?o iki gün boyunca ne yaptım da düştü diyorum hep kendi kendime.suçluyorum açıkçası..yok damacanadan su bastım,yok pc.nin başında fazla durdum diye...dr.um da bu erken dönem düşüklerin embriyodan kaynaklandığını söylüyor.kızlar cidden suçluluk duyuyorum yaaa.

Canım olurmu öyle şey kendini suçlama
kısmet değilmiş daha zamanı gelmemiş tek neden bu

öyle düşünmek istiyorum ama sorular aklımdan çıkmıyor bir türlü.bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim.sonuçta organları bile oluşmamıştı daha ama demek ki bu böyleyken bile ne kadar üzülüyormuş insan.bunları düşününce de ileriki süreçlerde bebeğini kaybedenler aklıma geliyor.bu şekilde olan herkese dayanma gücü diliyorum.çok üzücüymüş..

ya kimsemi damacanadan su basmıyor :) olacak iş değil bu ben inş bir gün hepinizin hayırlısı ile pozitif alacağınıza inanıyorum

teşekkür ederim elif desteğin ve telkinlerin için.inşallah bu düşünceleri kafamdan atabilirim.her sabah bu duyguyla uyanmak çok kötü..ve inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz en yakın zamanda pozitif sonucu alırız.

slm masalcım. bak damacanadan su basmak fılan bunlar bebek düşürmez.. zaten ıyı tutunmamıstır o sana. tutunsa onu Allahdan baka kımse alamaz. cıkar damacanayı pc yı vs. aklından. Üzme kendını bu kadar.

gerçekten öyle midir nurnberg?bilmiyorum ki,daha önce hiç başıma gelmedi.bu kadar şeyden düşmez mi gerçekten?sadece yarım saat-1 saatlik aralıklarla yarım litrelik ped şişemi doldurdum,bir de belim ağrıdı ama birkaç saat pc.başında oturdum.Bana destek olmanız yalnız olmadığımı hissettirip bir nebze olsun rahatlamamı sağlıyor.çok ama çok teşekkürler.

arkadaşlar cemre18'den haber alan var mı?kayboldu birden!inşallah kötü birşeyi yoktur.

canım aynı olayı bende yaşadım
hiç kımıldamadığım halde hiç bişeye elimi sürmediğim halde
durmadı gitti ne yapabilrimki
1 hafta boyunca ağladım sızladım ama geri gelmedi işte
şubat ayındaydı bak kaç ay geçti üzerinden
kısmet değilmiş işte bende çok istedim
ama Rabbim uygun görmedi
kendini hiç kasıp üzme

masalcım. ben 4 defa gectım bu yoldan. ınankı damacanadan degıldır. cook agır ıs yapmadıgın sürece sorun yok. ıcını rahat tut. dünyanın sonu degııl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…