Slm canım hayırlısı olur inşallah
bu sefer turnayı gözünden vurursun
Sağol Aymesim :1hug: umarım hem ben hem sen kaydirigubbakcemile5
Aminnnnnn canım inşallah
tek duam hepimizin hamiş olması
gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı gunde allah tum ısteklerı gerceklestırsın inşallah ....
hayırlı cumalar
Allahım dualarımızı kabul etsin
kızlar değerim gitgide düşüyor.ilaçları pazartesi günü bırakmıştım biliyorsunuz.bugün adetim başladı.demek ki transferin 12.gününden itibaren 1 hafta süren kanama düşük kanaması değilmiş.bebeğim bana tutunmuş ama sonra bırakmış.en kötüsü de ne biliyor musunuz?o iki gün boyunca ne yaptım da düştü diyorum hep kendi kendime.suçluyorum açıkçası..yok damacanadan su bastım,yok pc.nin başında fazla durdum diye...dr.um da bu erken dönem düşüklerin embriyodan kaynaklandığını söylüyor.kızlar cidden suçluluk duyuyorum yaaa.
kızlar değerim gitgide düşüyor.ilaçları pazartesi günü bırakmıştım biliyorsunuz.bugün adetim başladı.demek ki transferin 12.gününden itibaren 1 hafta süren kanama düşük kanaması değilmiş.bebeğim bana tutunmuş ama sonra bırakmış.en kötüsü de ne biliyor musunuz?o iki gün boyunca ne yaptım da düştü diyorum hep kendi kendime.suçluyorum açıkçası..yok damacanadan su bastım,yok pc.nin başında fazla durdum diye...dr.um da bu erken dönem düşüklerin embriyodan kaynaklandığını söylüyor.kızlar cidden suçluluk duyuyorum yaaa.
teşekkür ederim elif desteğin ve telkinlerin için.inşallah bu düşünceleri kafamdan atabilirim.her sabah bu duyguyla uyanmak çok kötü..ve inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz en yakın zamanda pozitif sonucu alırız.
merhaba benimde 2 aşılama 1 tüp bebek başarısız 2.denemeyi birkaç ay sonra düşünüyoruz hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?