gunaydın canım aymes nasılsın.............ası nerde................herkese guzel bı hafta ınş
nasılsınız kızlar
ben pek iyi değilim.kötü haber 3. denemem yine negatif.artık birdaha denememeye karar verdim.bu sefer çok inanmıştım.bir kere daha buna dayanamam.
artık dualarım sizinle.
Kızlar sonucum yine koca bir negATİF
cok gecmis olsun sizlere
insallah hepiniz allahin izni ile bebek sahibi olursunuz bir gun
Arkadslar benımde 2 tup denemem var ıkısıde negatıf 3.ye Allah kerım hepımıze hakkımızda hayırlısı olsun kızalarrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:
kizlar benim gecen ay ilk mikro denemem negatifle sonuclanmisti..insallah bu ay dondurulmusla basladim.. transferim daha belli degil..haftaya cumartesi hastanede kontrolum var
bende 2 kez tüp bebek yaptırdım ama ikiside başarısız dr her denemede umut aşılıyolar ama o 10 günlük süreç hayatımdan bir yaşama sevincimi daha alıp götürüyor inşallar rabbim hepimizin hakkıda hayırlısını Çok üzgünüm çoookverirde bizlerde dünyanın en güzel mucizesi olan bebeklerimize kavuşuruz
aymesim nasılsın canım?
merak etme asim de gelir kendini biraz iyi hissedince... :1hug:
kızlar hepinize günaydınnnnnn...kayra canım demek doğum yaklaştı yavaş yavaş rabbim hayırlısıyla kıcağınıza almayı nasip etsin...momi canım senin hamiilelik nasıl gidiyor..cinsiyet belli oldumu benim içimden oğluşun olacak geliyor...hayırlısı olsun..veeeeee diğer arkadaşlar sizler nasılsınız...hepiniz hayırlısıyla yavrularınıza kavuşursunuz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?