• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif tüp bebek hitereskobi

Maalesef genetik test bugun ogrendik.. pihtilasma testi yaptirmadik ancak transfer sonrasi her sabah corasprin aksam da gobekten oksapar igne attim.prp yapilmadi , tavsiye dahi edilmedi. Bir neden bulmaya calisiyorum ama bulamiyorum. Ne mutlu size, RABBİM bizlere de nasip etsin cok yiprandim🥺
Sigara alkol var mı

Alkolden nefret ediyorum, sigarayi da tedaviye baslamadan birakmistim.yok
Bende ikisi de vardı 2 negatif sonuç aldım doktor akabinde anlam veremedi herşey temiz nasıl olmaz diye isyan ederken eşim sigara ve alkol tükettiğimi söyledi doktor tutmama sebebinin bu olabileceğini söyleyip damar yolundan vitamin takviyesi uyguladı 2 ay akabinde ilk transfer de pozıtıf ı gördülm

Bende ikisi de vardı 2 negatif sonuç aldım doktor akabinde anlam veremedi herşey temiz nasıl olmaz diye isyan ederken eşim sigara ve alkol tükettiğimi söyledi doktor tutmama sebebinin bu olabileceğini söyleyip damar yolundan vitamin takviyesi uyguladı 2 ay akabinde ilk transfer de pozıtıf ı gördülm
Ne güzel , ne mutlu size🙏🏻sağlıkla kucağınıza alın inşallah🍀🙏🏻

Kızlar bursa bahçeçide tüp bebek tedavisine başlıcam bu ay ama miyomlarım var histeroskopi yapıcak diye düşünüyorum fiyat bilgisi verebilirmisiniz acaba maddi manevi zor bi süreç

Back
X