Ay buna kalbimi bıraktım.Öncelikle sana tavsiyem sakın ama sakın moda kurbanı olma. Nedir bu; mesela havuç paça ayak bileği açık pantolonun üstüne kısa tunik. Model yapılarak örtülen baş örtüsü ve boynun açık kalması.
Bir kere dar bir pantalon üstüne tunik giymeye alisinca asla bol pantolonları feraceleri kendine yakistiramiyorsun.
Zaten suan ilk kapanınca ne giyersen giy alisana kadar tuhaf gelecek. O yuzden dogru giyinme sekliyle basla ki daha sonra gerçek tesetturun ne demek olduğunu öğrenince bocalama.
Boy kilo yaş konusunu dert etme inanki her beden her yaş insana göre çok güzel kıyafetler var.
Illa pahalı markalardan bulacağım diye birşey yok. En basiti lcw de bile bulursun. Önce ne giyecegini kafamda netlestir sonra o parcalari aramaya koyull.
Şimdiden bol.sans. umarım doğru yolda ilerlersin
Katılıyorum... Giyim tarzın nasıl başlarsa genelde o doğrultuda ilerler o yüzden tesettüre uygun giyinmeye bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca hayırlı olsun şimdiden.Öncelikle sana tavsiyem sakın ama sakın moda kurbanı olma. Nedir bu; mesela havuç paça ayak bileği açık pantolonun üstüne kısa tunik. Model yapılarak örtülen baş örtüsü ve boynun açık kalması.
Bir kere dar bir pantalon üstüne tunik giymeye alisinca asla bol pantolonları feraceleri kendine yakistiramiyorsun.
Zaten suan ilk kapanınca ne giyersen giy alisana kadar tuhaf gelecek. O yuzden dogru giyinme sekliyle basla ki daha sonra gerçek tesetturun ne demek olduğunu öğrenince bocalama.
Boy kilo yaş konusunu dert etme inanki her beden her yaş insana göre çok güzel kıyafetler var.
Illa pahalı markalardan bulacağım diye birşey yok. En basiti lcw de bile bulursun. Önce ne giyecegini kafamda netlestir sonra o parcalari aramaya koyull.
Şimdiden bol.sans. umarım doğru yolda ilerlersin
Tesettür ve namaz birbirinden bağımsız tabi ama kapalı birinin oje sürmesi gerçekten hoş olmuyor. Ben mesela regl donemimde evdeyken sürüyorum. Insan nefsi herşeyi yapmak istiyor özeniyor.Ay buna kalbimi bıraktım.
igda bi zayıflama hesabı var.
Tatlı da bikız,kapalı ama oje sürmüs gecen.El ayak siyah.
Ben acık biriyim.
Benim kafamda bi insan kapanıyorsa namazlıdır.
BUnu öyle olacak diye söylemiyorm illa.
Kapalısınız zor olmuyor mu abdest alırken silmek onları(2 gün gezdi onlarla.)dedim(bananeyse)
Kapalıyım diye namaz kılmadıgımı sorgulayamazsınız,Allahla benim aramda dedi:)
Tabiki öyle.
Ama hala kapalı birinin oje sürmesini anlamlandıramıyorum.
Engelledim bende sonra kızı:)
Günaha sokuyıordu beni:)
Kesinlikle öyledir.Tesettür ve namaz birbirinden bağımsız tabi ama kapalı birinin oje sürmesi gerçekten hoş olmuyor. Ben mesela regl donemimde evdeyken sürüyorum. Insan nefsi herşeyi yapmak istiyor özeniyor.
Kapaliyim ama sacimi boyatirim fon cektiriim masa yaptiririm evde giymek için mini etklerim sıfır kollu buluzlarim vardır. Moda olan ve benim çok beğendiğim parcalari alıp evde giyerim. Kapaliyim diye eksik yaşamıyorum.
Mesela dışarı giderken makyaj yapmamaya calisiyorum ama makyaji çok seviyorum bende evde yapıyorum. Çünkü tamamen soyutlayamiyor insan kendini. Hemde evli biri olarak evde bunlari yapmak iyi geliyor
Tabi canim bu doğru birşey değil. Tesettür nedir zaten örtmek gizlemektir.Kesinlikle öyledir.
Biraz sanki özentilesti.
Arapları görüyordık avmlerde,takma tırnaklar,full makyaj,taytlar.
Ama kafa yarım kapalı.
İnsanların onu normal sanması bana garip geliyor.
Tabiki nefis ister.Kendi kendine yaparsın.Ama bunu yüzlerce takipciyle paylasıp iyi biseymis gibi göstermek dogru değil.
Bu bahsettiğim hesap öyle.Skinyy pantalınla popom nekadar erimis,kalcam nasıl gitmis diyen bi hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?