Neler değişti..

ben gidiyorum ablacım dua etde bir pürüzlük çıkmasın.öpüyorummm kendine çok iyi bak yarın ben sabah buralardayım.tmm iyi akşamlaar öpüldün kocamannnnnnn

Ok tatlımm! Allah yardımcın olsun,dualarım seninle... Ben yarın öğlen gelirim buraya.. Kendine çok dikkat et. Çok öpüyorum..

SEVGİLER..MUTLULUKLAR...

Aminnn Aminnn inşallah duların için sağol canım.Ama bugüne kadar aklıma gelmeyen şeyleri yazmışsın ben şimdiden başlamışım saçma davranışlara :) akıllandım resmen yazdıklarını okuyunca ...Aynı yaaa çoğu aynı erkeklerin ama kaynanalarında çoğu gördüğüm kadarıyla aynı sanki benimsemiyorlar bir türlü...:sm_cool:

Açıkça bir şey söylüyeyim ilk evlendiğim sene bunların hiç birini ben de bilmiyordum. Amaaan sorma nasıl da ağlıyordum,yıpranıyordum herşeye!!! Bu çektiğim acılar sayesinde eşimin zaaflarını öğrendim ona göre hareket ettim. Sen de evlenince ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın...

İlk senem o kadar zor geçti ki... Ama eşime hep iyi örnekler gösterdim arkadaşlarımızdan. Bak canım mesela bir aramızda geçen gerçek bir dialog;

-Aşkım bak Murat Ayçayı ne kadar çok seviyor, ne isterse yapıyor!
-Ne yani ben seni sevmiyor muyum?
-Tabiyki seviyorsun aşkım
-Eee bunu niye anlattın?
-Hiiiiç öylesine bu gün Ayçayla beraberdik de o anlattı aman benim kocam şöyle böyle dedi. Zaten kızın telefonu bir an susmadı Murat hep tatlı tatlı aradı...

Böyle bir şey yoksa bile varmış gibi göstereceksin.Sanki sadece muhabbet eder gibi, laf sokmadan, gülümseyerek anlat!! Adam gidip Ayçaya soracak değil ya "günde kaç kere Murat seni arıyor"? diye...

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Geldim şeker!
Buradaydım ama banyo filam yaptım, malum cuma bir kaç tane de dua ettim söylemesi ayıp...

naniknaniknaniknaniknaniknanik

doğrusun valla özellikle yazdığın bişi vardı kaynananla ilgili sana laf ettiğinde sen susumuşsun da eşin kızmış annesine yemek konusunda ...İşte geçen benzeri oldu bende dediğini yaptım cvp vermedim sustum başımı önüme eğdim bi baktım nişanlım bi kızdı annesine sen ne karışıyosun diye ..demekki dediklerin doğruymuş test ettim onayladım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Canımm ya güldürdün beni, sağolasın! Masum durmak her zaman iyidir. Seni korur,kollar... Hem de sana hiç kimse saygısız diyemez. Oysa cevap verirsen ileride bir sorun olunca eşin "sen nasıl olsa her konuda verecek bir cevap buluyorsun,altta kalmazsın sen" der, yanından ayrılıverir. Adın da saygısız ve cevap veren gelin olur..!

SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

:içelim::içelim::içelim:

doğru valla bak eşyalar alınmadı 2 ay kaldı düğüne bekliyolar hala susuyorum bende artık karışmıyor oğullarıyla halltesinler ...kayınvalidem gelinlik modelim içinde kapalı bişiler olun açık diktirme dedi sesimi çıkarmadım yine nişanlıma baktım üzgün üzgün , hemen atıldı senmi giyiceksin anne karışma istediğini diktircek dedi ..aaaa dedim susmak ne güzelmiş hem nişanlım beni koruyunca bi bozuluyo sorma rengi değişiyor resmen :)))Aslında üzülüyorum da ne var anne kız olabilsek ama yok valla olmaz adı kaynana işte boşuna dememişler kaynana diye klava:
Evlilik zor galiba Birde burda yazılanlar gibi nişanlım değişirse evlenince yansım ki ne yandım :a015:

ablaaaaaaaaaaacımmmmmmmm sıhatler olsunnnnn.bende şimdi geldim rabbim dualarını kabul etsin.geç oldu ama cuman mübarek olsun.iyimisin

ablaaaaaaaaaaacımmmmmmmm sıhatler olsunnnnn.bende şimdi geldim rabbim dualarını kabul etsin.geç oldu ama cuman mübarek olsun.iyimisin

Amin canım inşallah!!! Ben iyiyim sen nasılsın? Keyfin nasıl bugün?

dünkü olayları bir bilsen.gittik eşimle kayınvalideme hediyesini verdik oturduk.eşim yeni bir şirket açmayı planlıyo hatta hazırlıkları başladı.fakat nedendir anlamış değilim ailesi karşı geliyo.istemiyorlar resmen.neyse bana döndüler dediki kaynanam neden izin veriyosun.bende dedim ki neden omasın anne ticaret işi riski taşıma işidir.ya batarsın ya kazanırsın.bu sinirlendi ama köpürüyo nasıl.peki dedim peşin para nerden bulucaksınız.benimde düğünden kalma zihnet eşyalarım vardı dedim ki bir başkasına borçlancığına eşim bana borçlansın onları vericem dedim.hayır verme falan diyorlar sonra eşim duyuyo tabi bunları.eşimde sesini yükselterek size ne oluyo dedi veren eşim değil mi kendisi razı değil mi diye sinirlendi.tabi ben üzüldüm.eve geldik eşim buruk ben buruk hadi yatalım dedim.eşim seninle konuşmak istiyorum dedi ben ağlamaya başladım.abla öyle bir şevkatle kucağına aldıki beni oda ağlamaya başladı sen üzülme dedi onlar geniş bakamıyo benim hiçbir şey yapmamı istemiyorlar ama dedi bu böyle devam ederse işimi taşırım burdan dedi.böyle işte ablacım

Var ya ben hiç üzülmüyorum! O da kendi kızıyla anne-kız olsun! Benden uzak dursun yeter! Eşime de baştan dedim: "benden çok samimiyet muhabbet bekleme, ben sevmem öyle anneciğim, gelinciğim muhabbetleri" diye..

Yandım diye üzülme! Allah nasip etsin evlen, eşinle iyi ol kimsenin lafını kafana takma olur mu?

ben yazmaya dalnmışım senin yazdığını görmedim.iyiyim ablacım buna şükürler olsun.sen nasılsın keyfin nasıl?umarım hayatın güzel gidiyodur.

Hiç üzülme canım! Allah hayırlı işler versin inşallah! Bak ne güzel eşinle de yakınlaşmışsın. Hem ortak sıkıntılar insanları hep birbirine yakınlaştırır. Aşk güçlenir. Hem sen ona destek oldukça kıymetin artar onun gözünde..

Sakın üzülme,Allah çok büyük elbet yardım eder inşallah..!

Allah mutluluğunuzu bozmasın...çok güzel fikirler ama neden hep bayanlardan bu fedakarlık beklenir... hiç gelinle kaynana arasında anne-kız ilişkisi yaşayan yok mu ya

yok canem yok ben inanmıyorumda öle kaynanamla çok iyiyim aman anne kız gibiyiz falan palavra varsa da onlar dünyalı değildir kesin :Roflol:

Allah mutluluğunuzu bozmasın...çok güzel fikirler ama neden hep bayanlardan bu fedakarlık beklenir... hiç gelinle kaynana arasında anne-kız ilişkisi yaşayan yok mu ya

Vardır ya da yoktur!!!! Beni hiçkimsenin hayatı ilgilendirmez! Ben kendi aileme,hayatıma bakarım. Ben anne-kız olmayı baştan beri istemedim zaten! Bana hareketleri hep yapmacık geldi. Eşimin yanında yağlar,ballar.. Ama her işe burnunu sokmalar. İşte o yağlara ballara kansaydım evime karışma hakkı olacaktı...

"Yok sizin iyiğiniz için, yok mutluluğunuz için...!!!" Koca koca insanlarız biz! Neyin bizi mutlu edeceğini biz daha iyi biliriz...

Yanlış anlamayın kızlar! Konuşmalarımla ya da hareketlerimle asla kayınvalideme saygısızlık yapmam! Ama sevgi ya da ilgi beklemesin benden!

abla süpersin ya ben seni anlıyorum ya aynı benim gibi düşünüyosun saygıda kusur etmezsin ama kesinlikle işiçe olmak istemezsin.onlarda benden yana gelmemi istiyorlar bende sevmiyorum yaaaaaaaaaaaa iç içe olmayı

dün birde ne oldu biliyomusun görümceme görücüye gelmişler.bir zamanlar ben evimi uzak tuttum diye anlam veremiyodu.şimdi dün bana diyoki eğer olursa onun ailesene uzakta oturmak isterim içimden dedim ki ne olduuuuu ama işte yüzüne bişey diyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…