neler oluyor anlamadım ..

gelin güvey olduğum yok hayatım yani şahsen benim hayatımda biri varsa başka kimseye yakışıklı demem karşısına geçipde dakikalarca seyretmem

haklısın klasik biri hayatımda biri de yedekte dursun diyen erkek modeli ne olacak dakikalarca bakıp kalmasını yanlış yorumlamazsınız merak etmeyin gözü doymamış erkek deniyo böylelerine kafaya takmayın sizin aradığınız ciddi erkek değil çünkü

gelin güvey olduğum yok hayatım yani şahsen benim hayatımda biri varsa başka kimseye yakışıklı demem karşısına geçipde dakikalarca seyretmem

Ha dakikalarca seyretmişsin
Ha faceden araştırmaya kalkışmışsın
Demek ki ilişki de olsa bunu engellemeye biliyomuş

kız benim değil onun varmış

Hayatımda biri var diyosun sandım
Hayatımda biri varsa demişsin pardon
Bende diyorum ona diyosun da senin de sevgilin varsa ne faceden araştırıyosun
Çok pardon ben yanlış anlamışım
Boşver bu kadar kafanı yormaya değmez, güzelsen güzelsindir bu kadar

guzel demesinde bisey yok.seyretmesi de dugun ortami..herkes birbirini izliyo zaten.biseyler cikarmanda da sorun yok hoslanmissin bi de zaten.ama facebooktan bakmissin.iliskisi varmis.peki sen neden hala ustunde dusunuyosun bu kadar...

Son düzenleme:

erkek milleti güzel buldukları kızlara bakarlar. sevgilileri varmış yokmuş takmazlar.

beğenmiş sadece bence anlık olarak gözünü alamamış.

çok takılma derim. zaten bir daha görüp görmeyeceğin bile belli değil sanırım ki görsen ne olur sevgilisi varmış neticede.

dediğin gibi hayatım şimdi o adamdan ne hayır gelir değilmi sinirlendim yani madem sevgilin var kıymetini bil ne o öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…