- Konu Sahibi aglakyengec
Arkadaşlar çok kötü zor durumdayım ne olur yardım edin :'( sevgilim bizim karşı komşumuz aileririmiz çok yakın ama biz hiç konuşmamıştık daha bu yaz biraz konuştuk önce arkadaş olduk sonra sevgili olduk ona çok güveniyorum çok seviyorum bana hiç bir yanlışı olmadı ama ilişkimizin ilk 1.5 ayında benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi herşey yolunda iken.. neden dedim bunalımdayım ne olur beni anla en uzun ilşkim sensin seni kaybetmek istemiyorum ben alışık değilim senide kaybetmek istemiyorum çok seviyorum lütfen kendimi toparlamam izin ver dedi.. bu dönemde ailesi dahil hiç kimseyle konuşmadı sonra geri döndü bana bende tamam dedim..
Neyse biz yine aynı eskisi gibi olduk ben hiç bişey demedim hiç yüzüne vurmadım neden böyle yaptın falan filan demedim sadece onu çok özlediğimi söyledim..
ve şimdi yine gitti.. 3. ayımızda yine gitti.. yine aynı şeyi dedi seni kaybetmek istemiyorum bunalımdayım bu sefer gelirmiyim bilmiyorum ne zaman gelirim onu da bilmiyorum bu sefer daha uzun sürebilir dedi ve 10 gündür yazmıyor aramıyor sormuyoorr.. hergün ağlıyorum mahvoldum 3 kilo verdim gittiği günden berii.. beni kandırıyo desem değil çünkü güveniyorum ona böyle şeyler yapmaz zaten yapamaz ailelerimiz çok yakınn çekinir ki babamı babası yerine koyuyor.. napcam nolur yardım edin :'(
Neyse biz yine aynı eskisi gibi olduk ben hiç bişey demedim hiç yüzüne vurmadım neden böyle yaptın falan filan demedim sadece onu çok özlediğimi söyledim..
ve şimdi yine gitti.. 3. ayımızda yine gitti.. yine aynı şeyi dedi seni kaybetmek istemiyorum bunalımdayım bu sefer gelirmiyim bilmiyorum ne zaman gelirim onu da bilmiyorum bu sefer daha uzun sürebilir dedi ve 10 gündür yazmıyor aramıyor sormuyoorr.. hergün ağlıyorum mahvoldum 3 kilo verdim gittiği günden berii.. beni kandırıyo desem değil çünkü güveniyorum ona böyle şeyler yapmaz zaten yapamaz ailelerimiz çok yakınn çekinir ki babamı babası yerine koyuyor.. napcam nolur yardım edin :'(