Neler oluyor anlayamıyorum yardım edin lütfen :'(

Sırf bu lafları yüzünden bile çekilmez bu herif ya. ne öyle intihar ederim ölürüm bilmem ne ne kadar dramatik her şey. Ama hepsi artistlikten ya. Ayrıca böyle bekleyen kızdan ne diye vazgeçsin haklı çocuk. Valla üzülmeni istemem ama tuhaf bi tip

çok tuhaf evet yani bu belirsizlik beni çileden çıkarıyor....

Dönse kabul edecek misini sen bu adamı, yoksa nasıl unutucam diye mi soruyorsun??

Kusura bakma da adam kim bilir kimle şu an ya. Gidip bir yerlerde kapısını kilitleyip depresyona falan girdiğini mi düşünüyosun?

Sen birlikte olduğunuz en güzel zamanlarn birinde de bakalım bunalımdayım beni arama diye?? Daha en başından kontrol onda. Böyle bırakırsan seni çok süründürür. Yazık olur sana. Yoluna bak sen

kabul edicem tabi çünkü salağım aptalım :'(

Arkadaşlar çok kötü zor durumdayım ne olur yardım edin :'( sevgilim bizim karşı komşumuz aileririmiz çok yakın ama biz hiç konuşmamıştık daha bu yaz biraz konuştuk önce arkadaş olduk sonra sevgili olduk ona çok güveniyorum çok seviyorum bana hiç bir yanlışı olmadı ama ilişkimizin ilk 1.5 ayında benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi herşey yolunda iken.. neden dedim bunalımdayım ne olur beni anla en uzun ilşkim sensin seni kaybetmek istemiyorum ben alışık değilim senide kaybetmek istemiyorum çok seviyorum lütfen kendimi toparlamam izin ver dedi.. bu dönemde ailesi dahil hiç kimseyle konuşmadı sonra geri döndü bana bende tamam dedim..

Neyse biz yine aynı eskisi gibi olduk ben hiç bişey demedim hiç yüzüne vurmadım neden böyle yaptın falan filan demedim sadece onu çok özlediğimi söyledim..

ve şimdi yine gitti.. 3. ayımızda yine gitti.. yine aynı şeyi dedi seni kaybetmek istemiyorum bunalımdayım bu sefer gelirmiyim bilmiyorum ne zaman gelirim onu da bilmiyorum bu sefer daha uzun sürebilir dedi ve 10 gündür yazmıyor aramıyor sormuyoorr.. hergün ağlıyorum mahvoldum 3 kilo verdim gittiği günden berii.. beni kandırıyo desem değil çünkü güveniyorum ona böyle şeyler yapmaz zaten yapamaz ailelerimiz çok yakınn çekinir ki babamı babası yerine koyuyor.. napcam nolur yardım edin :'(

sormaz olurmuyum :(( soruyorum tabi hatta onada sordum.. ne zaman benden vaz geçersin dedim sen benden gidersen vazgeçerim onada dayanamam ölürüm dedi.. ben dedim ki sen benden bir kere vaz geçtin zaten o vaz geçiş değildi ben senden asla vaz geçmem seni çok seviyorum o sadece bunalımdı vs. laflar etti :'(

Hemen hayatından çıkar bu adamı..Acilen hem de..Ne yapmaya çalıştığını yazardım buraya ama ağır yazacağımdan vazgeçtim.

Kimsenin elinde oyuncak olma. Keyfi için gitmiyorsa her nereye gidiyorsa, arkasında bir iş yoksa insan değilim.
Aynı durumları yaşadım, aman diyim..

Kimse acısından ölmüyor ayrıca merak etme..Paşa paşa yaşıyor o lafları edenler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hayatından çıkar bu adamı..Acilen hem de..Ne yapmaya çalıştığını yazardım buraya ama ağır yazacağımdan vazgeçtim.

Kimsenin elinde oyuncak olma. Keyfi için gitmiyorsa her nereye gidiyorsa, arkasında bir iş yoksa insan değilim.
Aynı durumları yaşadım, aman diyim..

Kimse acısından ölmüyor ayrıca merak etme..Paşa paşa yaşıyor o lafları edenler..

ne yapmaya çalıyor ya yazarmısınız lütfen :'(((

olur cnm olur neden olmasın. hep cok sevıyoruz sanırız. ama ayrılıp da aradan zaman gecınce hıcte sevmıyomusum bıle derız bazen

Olmaz yapamam onsuz zaten zayıf karakterli bi insanım yani güçlü birisi değilim yaşadığım şeyleri kolay atlatamıyorum arkadaşımla bile küstüğümde 2 3 ay kendime gelemiyorken bunu nasıl atlatırım yapamam :'(

Arkadaşlar çok kötü zor durumdayım ne olur yardım edin :'( sevgilim bizim karşı komşumuz aileririmiz çok yakın ama biz hiç konuşmamıştık daha bu yaz biraz konuştuk önce arkadaş olduk sonra sevgili olduk ona çok güveniyorum çok seviyorum bana hiç bir yanlışı olmadı ama ilişkimizin ilk 1.5 ayında benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi herşey yolunda iken.. neden dedim bunalımdayım ne olur beni anla en uzun ilşkim sensin seni kaybetmek istemiyorum ben alışık değilim senide kaybetmek istemiyorum çok seviyorum lütfen kendimi toparlamam izin ver dedi.. bu dönemde ailesi dahil hiç kimseyle konuşmadı sonra geri döndü bana bende tamam dedim..

Neyse biz yine aynı eskisi gibi olduk ben hiç bişey demedim hiç yüzüne vurmadım neden böyle yaptın falan filan demedim sadece onu çok özlediğimi söyledim..

ve şimdi yine gitti.. 3. ayımızda yine gitti.. yine aynı şeyi dedi seni kaybetmek istemiyorum bunalımdayım bu sefer gelirmiyim bilmiyorum ne zaman gelirim onu da bilmiyorum bu sefer daha uzun sürebilir dedi ve 10 gündür yazmıyor aramıyor sormuyoorr.. hergün ağlıyorum mahvoldum 3 kilo verdim gittiği günden berii.. beni kandırıyo desem değil çünkü güveniyorum ona böyle şeyler yapmaz zaten yapamaz ailelerimiz çok yakınn çekinir ki babamı babası yerine koyuyor.. napcam nolur yardım edin :'(

anlaşılan canı başka kızlarla olmak isteyince bunu yapıyor. buna nasıl inandınız bilmemde yol verin gitsin.

Bu adamdan bir cacık olmaz bu kadar da kendinizden taviz vermeyin. Kendi değerimizi yine kendimiz belirliyoruz bence size hiç değer vermiyor saygı sevgi olduğunu da sanmıyorum, başka arayışlar heyecanlar peşinde belli ki kanmayın artık.

ne yapmaya çalıyor ya yazarmısınız lütfen :'(((

Ya başka bir kadın var-kadınlar da olabilir-, ya da illegal işlere bulaşıyor, zaman zaman kaybolmak zorunda kalıyor..
3. bir seçenek yok. emin ol yok.

Can sıkıntısı, psikoloji, falan fış fış..Hepsi hikaye..Acilen kurtul bu şahıstan.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlım uzgunum ama hata edıyosun hemde buyuk bi hata yol yakınken donmenı tavsıye ederım bır kere de sen de bakalım kendımı dınlemem gerekıyo hıc bısey sorma dıye ve arama o kadar sure bakalım ne yapacak bakalım o sana bu kadar guvenıyormu? valla bana hıc tekın bırı guvenılır bırı gıbı gelmedı sevgılın cok cok uzgunum yanlıs yolda oldugunu dusunuyorum.:20:

Son düzenleme:
evet tatlım uzgunum ama hata edıyosun hemde buyuk bi hata yol yakınken donmenı tavsıye ederım bır kere de sen de bakalım kendımı dınlemem gerekıyo hıc bısey sorma dıye ve arama o kadar sure bakalım ne yapacak bakalım o sana bu kadar guvenıyormu? valla bana hıc tekın bırı guvenılır bırı gıbı gelmedı sevgılın cok cok uzgunum yanlıs yolda oldugunu dusunuyorum.:20:

ben dayanamam ki o kadar süre ayrı kalmaya :(

Ya başka bir kadın var-kadınlar da olabilir-, ya da illegal işlere bulaşıyor, zaman zaman kaybolmak zorunda kalıyor..
3. bir seçenek yok. emin ol yok.

Can sıkıntısı, psikoloji, falan fış fış..Hepsi hikaye..Acilen kurtul bu şahıstan.

ben bnu durumu çözücem bakalım derdi neymiş beyfendinin o zaman göstericem tamam seviyorum ama bu onu bunları yaptığına pişman etmicem anlamına gelmiyor erkek milleeti işte hepsini asit kuyusuna atmak lazımm....

ben dayanamam ki o kadar süre ayrı kalmaya :(

o istediğinde nasıl kalıyorsun peki? sen kendını bagımlılıga surukluyosun daha cok erken yol yakın daha cok canın yansın ıstemedıgımız ıcın bu kadar uyarıyoruz senı ama sen hıc bısey yapamamak konusunda ısrar edıyosun kendı kendını zayıf dusuruyosun bıraz guclu ol ölmezsin korkma hem o da senın ıcın ölmez hıc kafana takma blöf yapıyo ağlamalar ölürüm demeler falan sen bılırsın yınede ama daha cok yanarsın bu kafayla gıdersen.:50:

Back
X