neler oluyor bana :(

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
merhaba canlar öncelikle daha önceki açtığım konulara bakarsanız sevinirmm. bu durumlardan sonra ne olsa ağlayacak durumdayım internette geziyorum yazı okuyorum doğum yapmış anlatıyor normalde ağlama olmaz ama şimdi gözlerim dolu dolu aktı akacak içim şişti dün akşamda eşim tabağı uzattı şunu tut dedi başladım oturup ağlamaya eşim ne oldu neden ağlıyorsun dedi bende beni üzdün dedim ne yaptım ki dedi bende o sorudan sonra anlam veremedim kendime neler oluyor bana canlarrrr lütfen çok hassaslaştım yaaa pffff

konuyu açtığımdan itibaren hala belirtilerim devam ediyor şuan hafif mide bulantısı değil ama tiksinti gibi bişey var sağ kasık şiş belirgin bir şekilde adettim bittikten sonra hala bel ağrısı devam ediyor arada bir şiddetli adet oldum hala adet belirtileri gibi ağızımda buruk bir tat hani ekşi birşey yerseniz buruş buruş gibi olur yaa onun gibi yorgunluk var birde sağ bacağımda kas ağrısı olurya hamlamış gibi adım attıkça acıyor adettime 8 gün var suan beklemedeyim gerçi kimse cevap yazmadı ama gelişmeleri burdan ileticem cuma gnü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum reglime 2 gün kala acaba çıkarmı onuda bilmiyorum.. allahım herkezin gönlüne göre versin inşaallahh şimdidennn :9 sevgilerleeee

Senin sinirlerin bozulmus.Fazla takmissin bazi seyleri kafana.Yanlis mi anladim sorunu bilmiyorum cok net degil,ama hamilelik belirtisi mi diyorsan degil.Bu kadar erken bu tarz belirtiler olmaz.İlerleyen haftalarda hassaslasiliyor ama bu kadarini ben gormedim,isitmedim.Sen en iyisi gununu bekle. Sonrasinda da hamilelik yoksa bir psikolag vb. gorunmeni tavsiye ederim.Yoksa sanada cevrene de zarar.Benim ikinci hamileligim.Zaten gununden once anlamak da cok zor ozellikle ilk hamilelikte.Ama benim bu tarz aglama gibi seylerim olmadi.Biraz daha alinganlasabiliyoruz,ilerleyen zamanlarda telas,korku sarabiliyor ama fazla abartiya ben kendi adima sasiriyorum.Herkesin ruhsal durumu da farklidir tabiki.Herkesin icinde yasadigi da kendi biliyor.Ama aglayacak birsey yok :) Keyfinize bakin.Ben basindan beri gozumu acamadim mide sorunlarindan ama oturup sıkıntı yaratmiyorum.Biz istedik,biz dogurucaz.Allah isteyen herkese nasip etsin.Sıkıntısı bile guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…