neler oluyor bilen var mı?

Asker kalkismaya gecmis kizlar silahlari falan alip vatandasa eziyet ediliyormus :KK57:

Asker kapatmış köprüyü inanamadim binali yildirim açıkladı asker içinde kalkışan varmis bu nedemek oluyor

Sıkı yönetim olduğunu düşünüyorum ben, sanırım artık yapacak bir şey yok.
Hayırlısı olsun.
Bugün ne olursa olsun, kanlı olmasın.
Edit: cool olayım dedim olamadım. Çok korkuyooom

Vallahi ben de inanılmaz korkuyorum. Dibimiz Beylerbeyi bir sürü olay olmuş. Şimdi kalkıp perdeleri kapatıcam. Sanki perde koruyacak.

Gerçekten darbe de olabilir, hükümetin bi oyunu da olabilir, burası türkiye her şeyi beklerim. ama şu dönemde darbe olursa hiç iyi olmaz, terörist gruplar provakatörler bunu fırsata çevirir ve ülkemiz tam anlamıyla mahvolur ! :KK17:

Basbaya ortalik karisiyor. Allah vatani bolmeye calisanlari kahretsin ! Insanlar yurekleri agzinda yasiyo ..

Umarım başkanlık sistemi için bir girişim değildir.
Bu kadar alçaklığı bu ülke kaldıramaz.

Darbeler onaylanmaz.
Kanlı olur.
İnsanlar ölür.
Eziyet çekenler olur.

Ancak bu gidişata milli güvenlik komitesi el koyarsa durumdan fazla endişe duymam.

Tabi işi eline yüzüne bulaştırmamak kaydıyla.

Ülkenin geldiği duruma bak anasını satıyım ya.

Ülkenin başbakanı sanki başbakan.:duduk:

Başbakan tüm kanallara sıra ile bağlanıyor da ben bir şey anlamadım. Sadece köprüyü gösteriyorlar haberleree

Ne oluyor yahu?
Ailem Ankara'da mesaj attım ses etmediler. Pffffff strese girdim.

Askerler sanırım darbe girişimi yapmaya çalışıyorlarmış. Ankara da savaş uçakları uçuyormuş, genelkurmay başkanlığından silah sesleri gelmiş, askerler bütün köprüleri kapatmış, yollar tank ve asker araçlarıyla doluymuş. umarım darbe yapılmaz, şu dönemde hiç iyi olmaz...

Şimdi siyasetten banlanmak istemem ama olacakları söliyim. Paralellere ve Feto'culara atılacak top, askerin içindeki paralel yapılanma denecek tutuklanmalar olacak ve bir sabah uyanmışız hop başkanlık sistemi gelmiş. Mune Mune banlama nolur çok korkuyom zaten :(

Back
X