- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Neden öyle diyosun kisadece kocan akıllanmaya başlamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle diyosun kisadece kocan akıllanmaya başlamış
bi de eşim anlasa bunlarıBen istemezdim, ayrı ayrı uyuyup ayrı ayrı uyanicaksak neyleyim parayı.. benim canım sıkıldığında ona sarılıp rahatlayamayacaksam.. insan oğlu bir var bir yok, basınıza bir is gelse uzulmeyecek mi keske daha cok vakit gecirseydim diye. Bence bunlarin üstünden konusurdum. Inat ederek degil hislerimi anlatarak.
Bir de geldiğinde sürekli eşini ve çocuklarını gezdiriradamın bunu kendi istemesi lazım, doğru diyorsun. yoksa zorlasan ters teper muhtemelen.
zaten ben o yüzden şaşkınım bu konuda.
2 yaşında çocuğumla beni tüm hafta bırakacak, tüm sorumluluğu bana atacak, baba olmayı sadece para kazanmak olarak görecek birinin sevgisinden şüphe ederim ben olsam.
senin dediğin gibi dönemselse ayrı, benim anladığım belirli rutinde böyle çalışılacağı.
yoksa dönem dönem kadın da erkek de böyle tercihler yapabilir.
mesleki tatmin elbette ki önemlidir, ama dediğim gibi çocuğunun büyümesine şahitlik edemeyecek boyuta geldiyse tercihlerin durumu, orada ailesini seçmelidir.
Bende iş saatlerimde kimseyi aramam, aslında müsaitim ama önemli bişey olmadıkça öğle arasını beklerim
Hele de müdür varken hiç denmez
Ama o kendi de istemişvalla ben arkadaşlarla tamamen farklı fikirdeyim bu konuda.
hele ki bu yazdıklarından sonra.
benim eşimin de bir iş durumu olmuştu, haftasonu çalışacak ve haftaiçi bir gün tatil yapacaktı.
ikimiz de oturup düşündük, benim tatilim haftasonu, e çocuklar da haftaiçi okulda haftasonu evde olacaklar.(büyüdüklerinde inş :))
adam kendi dedi, ben sizinle bir pazar kahvaltısı yapamayacaksam neyleyim parayı.
Sana hitapları kırıcı, evet sergilediği hareketler eşini haksız yapıyor. Ancak eşinin tamamen haksız olduğu anlamına gelmiyor bu. Yukarıdaki kısmı bir şeye dikkatini çekmek için alıntıladım. Sen eşini iş saati arıyorsun ve eşine "Müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım" hesabı soruyorsun. Bu benim için tuhaf bir şeydir yani kusura bakma da.
Kim iş zamanı, müdürünün yanında "Dur müdür, 2 dk eşime bi bakayım" der ? İstediği kadar evinize gelmiş olsun bu adam, olmaz. İş hayatının yazılı olmayan bazı kuralları vardır. Üstelik bu aramalar, eşinizin konsantrasyonunu da bozar, aile imajınız zedelenir.
Ben buna takıldım yani :/
Bi bunalmışlık olabilir belki...
Senden korkulurnasıl yani, acil bir durum için eşinizi aradığınızda sırf müdürü yanında diye telefonu açmazsa ne hissedersiniz?!
elbette bu akşam ne pişireyim diye mesai saatleri içinde aranmaz, ama kendi adıma söyleyeyim eşimi aradığımda açmıyorsa müdürüne kadar geri arayabilirim. Eşime istediğim zaman ulaşmam önemlidir.
sorun beni kırması benden saklaması müdür olmak istediğini ayrıca maddi durumum kötü olsa emin ol kabul ederdim ama maaşı filan gayet güzel gerek yok ayrı kalmamızalovesnob
bir insanin kendi eliyle huzurunu kacirmasi dediklerine emsal olmus sizinki... bir de elif'imiz var, o da basli basina ayri bir emsal. neyse...
benim esim 4 yil gorev geregi "ayri bir ulkede" yasadi.
sehir demiyorum bakin, ulke!
ne oldu?
hic.
sevmiyor muyum esimi?
seviyorum.
uzulmedim mi yanimda yok diye?
hic uzulmedim. her gece beraber skypeta uyuduk, her sabah ben isteyken skypeta islerimi yaptim.
bir baha vardir, bir de bahane...
insan yurutmeye hevesi olsun, her zorluga uyum saglar.
haddinizi asmissiniz bence.
Bir de geldiğinde sürekli eşini ve çocuklarını gezdirir
Her yıl tatile götürür bazen 2 kez
Dipdibe olup çocuğun kaçıncı sınıfa geçtiğini bilmeyen babalar da var
Ama herşey karşılıklı anlaşma ile olmalı
Höt desem beni dinlesin
Ararsam akan sular dursun beni cevaplasın demek bi süre sonra sıkar cidden
Ben eşimi de annemi de meşgule atarım, herkes te anlar müsait olmadığımı
Ben gitmesini istememeni doğal buluyorum ama kızarak küserek değil açık açık konuşmanız gerektiğini düşünüyorumsorun beni kırması benden saklaması müdür olmak istediğini ayrıca maddi durumum kötü olsa emin ol kabul ederdim ama maaşı filan gayet güzel gerek yok ayrı kalmamıza
Üzülmeyin. Güler yüzlü olun destek olun bakalım neler olacak :)Neden öyle diyosun ki![]()
Senden korkulurBen iki kez çaldırırım üçüncüde de açmazsa demek müsait değil der kapatırım
Ben hep mesaj atıyorumbu konuda ne düşündüğümü yazmaya çalıştım.
elbette mesai saatleri içinde gereksiz konuşmalar yapılamaz.
ama acil bir durum için arıyor olabilirm, bu durumda meşgule atılırsam sevdiceğim tarafından bu beni çok üzer.
bu yüzden normal zamanda da meşgule atmayı atılmayı normal bulmuyorum.
arkadasim benim esim de profesor universitede. ayri kalmamiza gerek yok turkiyede ozel unilerde bol sifirli oluyor prof maaslari.sorun beni kırması benden saklaması müdür olmak istediğini ayrıca maddi durumum kötü olsa emin ol kabul ederdim ama maaşı filan gayet güzel gerek yok ayrı kalmamıza
O zaman haklısın binde bir arıyorsancanım o iş, iş yerine baskına kadar gider, benden demesi.
ama bu söylediklerimden zannetme ki, dakika başı eşimi arıyorum, çok nadirdir iş yerinden aradığım.
genelde bu tarz acil olmayan işler için mesaj/mail atarım, arıyorsam harbiden acildir yani.
Benim eşim kabul ederse sezonluk değil hep hafta içi ayrı kalacak eşim öok ilgili bir eş ve baba olduğu için ayrı kalmak kızım içinde körü olur benim içinde o yüzden kabul etmem ararsam akan sular dursun durumu yok bizde eşim arkadaşı veya müdürü geldiği gün beni hic aramaz o yüzden bende tepki gösterdim bi de eşimin işi masa başı değil zaten o yüzden müsait olduğu Zaman çok oluyorBir de geldiğinde sürekli eşini ve çocuklarını gezdirir
Her yıl tatile götürür bazen 2 kez
Dipdibe olup çocuğun kaçıncı sınıfa geçtiğini bilmeyen babalar da var
Ama herşey karşılıklı anlaşma ile olmalı
Höt desem beni dinlesin
Ararsam akan sular dursun beni cevaplasın demek bi süre sonra sıkar cidden
Ben eşimi de annemi de meşgule atarım, herkes te anlar müsait olmadığımı
bi de eşim anlasa bunları![]()
Arkadaşı için bile hiç aramıyorsa sizi üzgünüm ama sıkılmıştır içinden gelmiyordurBenim eşim kabul ederse sezonluk değil hep hafta içi ayrı kalacak eşim öok ilgili bir eş ve baba olduğu için ayrı kalmak kızım içinde körü olur benim içinde o yüzden kabul etmem ararsam akan sular dursun durumu yok bizde eşim arkadaşı veya müdürü geldiği gün beni hic aramaz o yüzden bende tepki gösterdim bi de eşimin işi masa başı değil zaten o yüzden müsait olduğu Zaman çok oluyor