Neler oluyor bize

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Slm bayanlar daha önceki konularımı okuyanlar bilir, bilmeyenler için kısaca kendimi tanıtayım 3.5 yıllık evliyim .2 yaşında kızım var.
eşim ne yapsa bana söyler, onayımı alır ,maaşını alır bana verir, hesabıma yatırır ordan eve harcama yapardım .....ailesiyle problem yaşadık ama kurban Bayram'ında ben gittim barıştım, haklı olan ben olduğum halde eşim üzülüyor diye gittim ....
eşim çok iyi biriydi taki son iki haftaya kadar iki hafta önce toplantıya gitti 5 saat mesafe olan bir ile gece de orda kaldı, kaldığı için ben kızmıştım oda patronu kal demiş ve gece geç saatte gelmemek için filan kalmış.... neyse biz ilk defa 10 gün o Zaman küs kaldık ,sonra barıştık...
Geçen hafta müdürü bizim olduğumuz ile iş için geldi, Müdürün geldiği gün eşimi ben aradım eşim seni 5 dk sonra arayayım Dedi sonra aradı dedim beni neden aramıyorsun biri gelince, sanki müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım ayrıca müdürüne bizim eve filan da gelen anlayışlı bi Ada'm ..eşimde Dediki sen çok şımardın her şeye konuşuyorsun filan dedim ben yıllardır böyleyim neden şimdi böyle diyosun neyse küsmedik..
aradan bir kaç gün geçti cumartesi sabah kahvaltı yapıcaz Dedi müdürüm burdan fabrika baktı bende dedim e patronlardan biri o Zaman bu şehire mi taşınacak!! Dedi ki hayır! bi müdür olacak başında o duracak dedim kim olacak Dedi ki tabiki ben!! dedim ;ben senin müdür olmanı istemiyorum sen bunu yıllardır biliyorsun kendi başına neden karar veriyorsun, dedim!! attı telefonunu kırdı masaya tekme attı normalde öyle bir insan değildi ama çok değişti iki hafta içinde :( bide en çok sinir olduğum şeyi yaptı müdürü güya bana demiş ki ilerde eşini müdür yapıcam bende sesimi çıkarmamışım bende dedim uydurma filan ya sinir oluyorum konuşmadığımız şeylere bile konuştuk diyo işte iki gündür konuşmuyoruz ve eşim işinde yükseldikçe iyice havalara giriyor ve beni umursamamaya arkadaşları gibi olmaya çalışıyor arkadaşları çok rahatlar oda onlardan etkileniyor sanırım ...uzun oldu biraz kusura bakmayın ne yapayım ben bu Ada'mın değişimine

Yok Can'ım ya eşimin işinde müdür olursan eğer sadece hafta sonu eve gidiyorsun o yüzden kabul etmiyorum yoksa istemezmiyim maaşı da ikiye katlanır ama dediğim gibi gece eve gelsin diye
Eşin bence baskıdan sıkılmış
1 gün gidince 10 gün küsmüşsün ya yeter be artık hep yatılı kalıp hafta da bir gelecem diye inat yapıyo

bi boynuna tasma bağlamadığınız kalmış adamın. yazık günah. biraz salın iplerini de erkek olduğunu hatırlasın.
Ama evlendiğinizden beri böyleyiz nedense biraz işinde iyi olunca maaşı artınca bi havalara girdi bi cesaret geldi Ada'ma tlf kırmalar masaya tekme armalar bana hakaret etmeler filan

müdür olup havalara girerse fena baksana adam iki hafta da 180 derece dönmüş bide müdür olursa 360 a tamamlar sonra döndür döndüre bilirsen

ben baya felaket tellallığı yapmışım o_O

Eşin bence baskıdan sıkılmış
1 gün gidince 10 gün küsmüşsün ya yeter be artık hep yatılı kalıp hafta da bir gelecem diye inat yapıyo
Yok ben barıştım da bey efendi böyle rahatmış barışmak istemiyormuş benle ya bu Ada'm ben yemek yemesem zorla yediren gece kalkıp üstümü örten ayağımda çorap olmazsa kızan bi Ada'm ne olduysa artık beni sevmiyo sanırım

müdür olup havalara girerse fena baksana adam iki hafta da 180 derece dönmüş bide müdür olursa 360 a tamamlar sonra döndür döndüre bilirsen

ben baya felaket tellallığı yapmışım o_O
İşinde çok başarılı maaşı da iyi oldu bu yıl Ee cebi para gördü ya şımardı bide Eşimin arkadaşları veriyor Gazı oda kapılmış bi rüzgar A gidiyor

O gittiği gece popisi biraz kalkmıs gibi. Pohpohlanmış gibi.

Oturup sakin sakin konusun. Hayat kısa senden ayrı kalmak istemiyorum vs vs.. bağırıp cagırmayn, uydurma falan demeyin. Sakinliginizi koruyun.

Yok ben barıştım da bey efendi böyle rahatmış barışmak istemiyormuş benle ya bu Ada'm ben yemek yemesem zorla yediren gece kalkıp üstümü örten ayağımda çorap olmazsa kızan bi Ada'm ne olduysa artık beni sevmiyo sanırım
Öyle gibi
Başka sorunlarınız da vardır belki
Ama bıktığından onu bile anlatmıyordur
Aile terapistine gidin
Sende kendinde hiç suç bulmuyosun ama çok sık boğaz etmişsin
Önce tamam sevgiden şundan bundan deyip sineye çekmiş
Sonra bunalmış gibi

Hevesini kırmasaydın adamın iyiymiş.Niye sadece hafta sonları geliyor evine müdür olunca anlamadım.
Diğer illere denetlemeye filan gidiyor müdürler pazartesi gidiyor illeri gezdiği içim hangi ile gittiyse orda otelde kalıyorlar

O gittiği gece popisi biraz kalkmıs gibi. Pohpohlanmış gibi.

Oturup sakin sakin konusun. Hayat kısa senden ayrı kalmak istemiyorum vs vs.. bağırıp cagırmayn, uydurma falan demeyin. Sakinliginizi koruyun.
Ben sakin durdukça Ada'm iyice şımardı baksana anlamıyorum kızıyorum anlamıyor sakin duruyorum anlamıyo

İşinde çok başarılı maaşı da iyi oldu bu yıl Ee cebi para gördü ya şımardı bide Eşimin arkadaşları veriyor Gazı oda kapılmış bi rüzgar A gidiyor
off allah yardımcın olsun dost acı söyler sen bu adamı takibe al bence bu kadar ego hayra alamet değil :KK43:

Ama evlendiğinizden beri böyleyiz nedense biraz işinde iyi olunca maaşı artınca bi havalara girdi bi cesaret geldi Ada'ma tlf kırmalar masaya tekme armalar bana hakaret etmeler filan

evlendiğinizden beri böyle olması adamın bu durumdan memnun olduğu anlamına gelmez. patlama noktasına gelmiştir belki.

Diğer illere denetlemeye filan gidiyor müdürler pazartesi gidiyor illeri gezdiği içim hangi ile gittiyse orda otelde kalıyorlar
Kızınca da gitmemezlik etmez ki
Kafaya koymuş
En azından uzlaşın
Sizin iletişim probleminiz var bence
Hep sen kızarsın diye birşeylerden vazgeçmiş ama şu an patlamış

Adam Müdürlüğü Kabul Etmezse Belki Gözden Düşecek İler ki Dönemde İşsiz Kalacak Terfi Kabul Etmemek Bence Mantıklı Bir Çözüm Değil En Yakın Arkadaşım Terfiyi Kabul Etmedikten 6 Sonra İşten Atıldı.

Öyle gibi
Başka sorunlarınız da vardır belki
Ama bıktığından onu bile anlatmıyordur
Aile terapistine gidin
Sende kendinde hiç suç bulmuyosun ama çok sık boğaz etmişsin
Önce tamam sevgiden şundan bundan deyip sineye çekmiş
Sonra bunalmış gibi
Evt ben biraz sinirliyim hatamı kabul ediyorum sanırım en iyisi terapiste gitmek ama onu da eşim kabul edermi bilmiyorum

Back
X