- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
Ya bi yakınım da da var böyle bi durum o bide boşluğa düşüyor mu gibi de hissediyor özellikle uykusunda ciddi bi durum mu?anksiyete atağına benzettim. bir yakınım yaşamıştı ama onun daha uzun süreli olmuştu atağı. aynen anlattığınız şekilde boşluk duygusu yaşamak istememe( ama intihar isteği yok) anlamsızlık boğulma hissi vs. antidperesanla düzene girdi şuan. tekrarlarsa mutlaka bir psikiyatriste gidin.
En cabuk buradan cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum. En azindan bir sure tasinmazsa iyi olur.
Merhaba hanimlar,
Dun bir his, bir duygu, dusunce yasadim ve cok korktum. Yaklasik 1 sene once de yasamistim.
Durup dururken, aniden hayat anlamsiz geldi. Hayatimdaki herkes. Yanimdaki esim. Yasamak. Aileme duydugum sevgi. Tum duygular.yasam.bir anda her sey anlamsizlasti. Cok korkutucuydu.bir kac dakika surdu.
Bu konuda bilgisi olan var mi? Aklimi mi kaciriyorum yoksa depresyon mu? Daha once boyle bi sey yasayan oldu mu?
Bu arada hayatimda son zamanlarda bir degisiklik yok. Bir travma yok.
Kiz onun gibi bisey degil sanki bi anda dunya bombos oluyo ayyyy cok farkli bi histiBahar depresyonu buara genelde insanlar boyle
Aynen oyle. Cok tuhaf bi his. Hicbir seyin anlami yok. Her sey anlamsizlasiyor bir anda. Oyle yogun bir his yada dusunce ki. Cok korkutucu.Kiz onun gibi bisey degil sanki bi anda dunya bombos oluyo ayyyy cok farkli bi histi
Sanki varya olmussun gibi bisey
Bu oyle bi sey degil malesef. Keske oyle olsa. Herseyin bir hic oldugu duygusu. Anlamsiz ve bos oldugu. Cok yogun bir dusunce daha dogrusu. Insallah bir daha olmaz.Bana da oluyor hayat çok zor yoruyor insanı belki tatilin gelmiştir
Ya bi yakınım da da var böyle bi durum o bide boşluğa düşüyor mu gibi de hissediyor özellikle uykusunda ciddi bi durum mu?
Teşekkürler bi bakayım benUykuda olan başka bir şey sanırım hatta uyurken düşme hissi diye aratınca bir sürü şey çıkıyor.
Sorgulamak degil. Bi anda uzerine coken bi duygu bu1-2 sefer bir kaç saniye olmuştu bana.
Eşim bile yabancı gelecek kadar değildi sadece kendimle ilgili bir boşluktu.
Ölüp gitsem tüm yaşadıklarım mücadelem anlamsızlaşacak yok olup gideceğim zaten neyin savaşını veriyoruz tarzında bir şeydi.
Sonra silkelenip kendime geldim ve geçti.
O kadar korkulacak bir şey yok yani. Eğer tekrar tekrar olursa doktordan yardım alabilirsin. Ama dediğim gibi büyütülecek bir şey değil bence. Sorgulamak insanın doğasında var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?