Neler oluyor cok korktum

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
En cabuk buradan cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum. En azindan bir sure tasinmazsa iyi olur.

Merhaba hanimlar,
Dun bir his, bir duygu, dusunce yasadim ve cok korktum. Yaklasik 1 sene once de yasamistim.
Durup dururken, aniden hayat anlamsiz geldi. Hayatimdaki herkes. Yanimdaki esim. Yasamak. Aileme duydugum sevgi. Tum duygular.yasam.bir anda her sey anlamsizlasti. Cok korkutucuydu.bir kac dakika surdu.
Bu konuda bilgisi olan var mi? Aklimi mi kaciriyorum yoksa depresyon mu? Daha once boyle bi sey yasayan oldu mu?
Bu arada hayatimda son zamanlarda bir degisiklik yok. Bir travma yok.

anksiyete atağına benzettim. bir yakınım yaşamıştı ama onun daha uzun süreli olmuştu atağı. aynen anlattığınız şekilde boşluk duygusu yaşamak istememe( ama intihar isteği yok) anlamsızlık boğulma hissi vs. antidperesanla düzene girdi şuan. tekrarlarsa mutlaka bir psikiyatriste gidin.

Hiç böyle birşey duymadım ama 1-2 dakikalık birşey diyorsunuz panik atak gibi geldi.

Ya bi yakınım da da var böyle bi durum o bide boşluğa düşüyor mu gibi de hissediyor özellikle uykusunda ciddi bi durum mu?

Hayat bazen bana da çok boş ve anlamsız geliyor...hatta bir iki dakika değil bi kaç gün sürüyor...çok normal bişey bence..
Ne kadar herşey yolunda desen de altında mutlaka olumsuz bişey yatıyor...senin hayatın mükemmelken sokakta gördüğün hiç tanımadığın birine bile üzülebilirsin içten içe...

Bu duyguyu taniyorum bende hayatimda iki kere yasamistim ikincisi bir 5 dk kadar biseydi ama anlatamayacagim bi histi hala ne oldugunu bilmem

Kiz onun gibi bisey degil sanki bi anda dunya bombos oluyo ayyyy cok farkli bi histi

Sanki varya olmussun gibi bisey
Aynen oyle. Cok tuhaf bi his. Hicbir seyin anlami yok. Her sey anlamsizlasiyor bir anda. Oyle yogun bir his yada dusunce ki. Cok korkutucu.
Bir arkadar sormus kalp carpintisi var miydi diye. Hayir oyle fiziksel bir sey yasamadim. Korku ve sok duygusu. Tanimlayamadigim bir sey.

Bu bende sürekli oluyor ve bende yaygın anksiyete var. Sanırım siz de öyle olabilirsiniz bi psikoloğa,psikiyatriste gitmenizi öneririm gerçi bilemem de gerçi...

1-2 sefer bir kaç saniye olmuştu bana.
Eşim bile yabancı gelecek kadar değildi sadece kendimle ilgili bir boşluktu.
Ölüp gitsem tüm yaşadıklarım mücadelem anlamsızlaşacak yok olup gideceğim zaten neyin savaşını veriyoruz tarzında bir şeydi.
Sonra silkelenip kendime geldim ve geçti.

O kadar korkulacak bir şey yok yani. Eğer tekrar tekrar olursa doktordan yardım alabilirsin. Ama dediğim gibi büyütülecek bir şey değil bence. Sorgulamak insanın doğasında var.

Sorgulamak degil. Bi anda uzerine coken bi duygu bu

Bu bende de oldu bir kaç kez.eşimin yüzü çocuklarım filan o an yanımda kim varsa birden yabancı gibi geldiler.tanimiyordum sanki onları. Buraya ait değilmişim gibiydi.sadece bir anlık bir his..tuhaf bir duygu..
Sanırım bu insanın beyninde taşımakta zorlandığı çok fazla sorun olduğunda oluyor.içinden çıkamayinca beyin kendini reset yapıyor bir an icin))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…