neler oluyor ona yada bana yada bize:(

Anlattığınız tüm özellikleri bir arada değerlendirince çok ''insan'' bir nişanlınız var. Biribirinizin kıymetini bilin.

Elbetteki bu zamanlar en zor zamanlar, evlendikten sonra bile ilk bir yıl devam ediyor.

Bunu bile bile adım atarsanız, fevrilikten uzak olursanız mutluluğu ve huzuru yakalarsınız inşaallah.

Mutluluklar diliyorum.

cnm siz saygınızı kaybediyorsunuz gibi geldi bana......eklemesi gerçekten suç....ama seni haksız duruma düşürmeye çalışması zeytinyağı gibi üste çıkması ne bilim uzatma demeler haksız olduğu halde ve eskiden böyle değildi demen

birsencim çok teşekkür ederim ilgin için
hem o hemde ben zor zamanlar geçiriyoruz..rum,
ben eskiden olur olmadık şeyleri kafasına takan biri değildim..şimdi en ufak şeyi kafama takıp fevri davranmaya başladım..
ailesinden ister istemez maddi manevi beklentiler içine giriyorum kendi ailemin gösterdği gibi..
ailesinin ilgiziliğini bile nişanlımdan çıkarıyorum yada çıkartıyordum desem daha doğru olacak..
nişanlımı inciten şey ona güvenmeden bbağırarak hesap sormam..
bana sakince sor herseyi,o zaman sana daha çok bağlanıyorum demesine rağmen kendmi frenleyemedim bu olayda..
bu tartışmada bu yuzden uzamıştı..
geçmişte aileler,nişan vs gibi konulardada hep ona yuklenldı bende dahi..
şimdi onu daha iyi anlıyorum...
günler süren ayrığımzdan sonra bana gözleri dolu dolu bakıp sarılmasından sonra onun beni ne kadar çok sevdğini daha iyi anladım..
daha çok kenetlendik şimdi birbrmze...
ama çalştığm halde hala bazı şeyleri kafamdan atamıyorum işte,nişanlımın annesinin herseyi bedavaya zahmetsiz bi şeklde getrmeye calışması...,büyük görümcemin oturacağım daireye eşyalara benim adıma karar vermeye çalışması,takı konusunda bile anesinn babasının takacaklarına engel olması(nişanda farklı şeyler takılacakmış mesela ama buyuk görümcem,takmayın o kadar yüz vermeyin,nişan bozulrsa altınlar onda kalır)demesi ki kanunende nişan bozulsa yapılanlar aynen iade edilir..herseyi geçtim beni hiç tanıyamamış bu insan böyle mala mülke tok biriyimdir...
ve tüm bunların siniri hep nişanlımdan çıkarmam......
hatanın çoğu bende..herkesi kendi ailem gibi ince düşünür sanıyorum,gelin el üstünde tutulur,borçsuz evlendrlr bizde,onlarıda öyle sanıp beklentler içine giriyum olmayıncada hayal kırıklığı yasaıyorum hı bu arada imkanlarıda baya yerinde bu insanların..
ama ben şuan düğünde ne takarlarsada eşimin annesne tekrar iade etmek gibi bi düşüncem var...
yüzüme karsı çok iyidir ,babasıda anneside fakat bu konularda hersyden kaçmaları,hiç arayıp sormamalrı artık umursamam gerekıyor bunları...
nişanlmda arada kalıyor,bana dün"herseyın farkındayım,ama sen bunları yuzume vurunca daha kötü oluyorum..."demesi beni kendme getrdi belkide..
öykı annesnın aramamsını oda içine dert etmş benle her bulşmasnda annesni arar,bak kızın yanımda dur onada veryım der ve arayı hep bulmaya çalşır=)
canım çok uzun yazdım,haklılık payları buyuk,samimi gördüğüm için bian bu kadar detaylı yazma gereği duydum..
desteğin ve ilgin için çook teşekkür ederim

cnm cok sevindim bu ayrılık iki taraf içinde ii olmuş. birbirinizin kıymetini alamışsınız. dahada bir sorun yasamazsınız bunun gibi. bu zamanlada oluyor. evlendiğinde gülerek hatırlayacaksın

iyi düşün canım çok iyi düşün gerçi kör olup göremiyo insan o zamanlar yabancı birisi gibi otur karşıdan bak ilişkinize evlendikten sonra inan herşey çok daha zor gitsen gidemiyosun kalsan kalamıyosun sineye çekemiyosun haksızlığı kabul edemiyosun göz göre göre aldatılsanda inkar eden yeminlere inanmak istiyosun bambaşka bir insan oluşunu izliyosun o sevgisi onada banada yeter dediğin insanın.....üstelik canın acıya acıya aynı yatakta sabahlıyosun aynı yemeği paylaşıyosun...çok iyi düşün aklında şüphelerin varsa sakın gözardı etme eminsen eğer yoluna devam et yok değilsen acabaların varsa bırak gitsin yoluna zorda olsa özlesende içinde yansa şimdi yanar geçer öbür türlü yaşayan bi ölü oluyosun......

pardon canım son yazdıklarını okumadan yazdım herşey yolundaysa sana mutluluklar umarım herşey güzel olur hayatında......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…