esımden sureklı benı ayırmaya calısan ve ıslerıme burnunu sokmasından dolayı eltımden nefret edıyorum.eltımın yaptıklarını bıldıgı halde gormemezlıkten gelıp yınede eltımı savunan kaynanamdan nefret edıyorum.sureklı evıme gelıp yıyıp içip sonrada evıme mana bulan teyzemden nefret edıyorum.bana sureklı ıftıra atan ve sülalemızı bırbırıne sokan kuzenımden nefret edıyorum.sevgılımı elımden alıp sonrada onunla evlenen teyze kızımdan nefret edıyorum.benı 4 sene oyalayıp sonrada benı terkeden eskı sevgılımden nefret edıyorum.esımın teyzesının sureklı dedıkodu yapıp sonrada ben hıç dedıkodu yapmam dedıkodu gunahtır demesınden nefret edıyorum.senağlamasenağlamasenağlamasinirlerim bozuldu yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
esımden sureklı benı ayırmaya calısan ve ıslerıme burnunu sokmasından dolayı eltımden nefret edıyorum.eltımın yaptıklarını bıldıgı halde gormemezlıkten gelıp yınede eltımı savunan kaynanamdan nefret edıyorum.sureklı evıme gelıp yıyıp içip sonrada evıme mana bulan teyzemden nefret edıyorum.bana sureklı ıftıra atan ve sülalemızı bırbırıne sokan kuzenımden nefret edıyorum.sevgılımı elımden alıp sonrada onunla evlenen teyze kızımdan nefret edıyorum.benı 4 sene oyalayıp sonrada benı terkeden eskı sevgılımden nefret edıyorum.esımın teyzesının sureklı dedıkodu yapıp sonrada ben hıç dedıkodu yapmam dedıkodu gunahtır demesınden nefret edıyorum.senağlamasenağlamasenağlamasinirlerim bozuldu yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
nefretin çok hoş bir duygu olmadığını bilmeme rağmen bende nefret ediyorum. benim arkadaştan öte dost bildiğim.ama yıllarca arkamdan türlü dolaplar çeviren bunu anladığımda yüzüne vurduğum aldığım pişkin cevapla bir kez daha yıkıldığım nemiydi aldığım cevap ' EVET BEN DOST DEĞİLDİM SENİN İÇİN ÖYLE OLABİLİR AMA BEN SENİ HİÇ BİR ZAMAN SEVMedim. İşte bunu söyleyen kişiden nefret ediyorum heme bitip tükenmeyecek bir nefret.
üstümdeki bana ait olmayan 9 kilomdan nefret ediyorum
defolun gidin üstümden pis yağlar
alışamadım işte size
çekin gidin nereye giderseniztatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?