nelerden nefret ediyorsunuz ?

xoxzo_35

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.087
2
641
İzmir
arkadaşlar neyden nefret ediyorsunuz özellikle? ne ne olursa olsun yazın. içinizi dökün. onlara söyleyemediklerinizi buraya kusun :)

jeyyar ne kadar rahatlayacaksınız göreceksiniz?

öncelikle ben yazıyorum. işimden nef-ret e-di-yo-rum.
Fatih Bey sizden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum. yaptığınız pisliklerden herkes nefret ediyooooooooo klava:

evimize bir dostmuş gibi yıllarca girip arkamızdan iş çeviren esin hanım buradan sana sesleniyorumm senden ve senin ailenden bizi üzdüğünüz için nefret ediyorum...
intikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu bildiğim için sabrediyorummmmmmmKötü Kazen

esımden sureklı benı ayırmaya calısan ve ıslerıme burnunu sokmasından dolayı eltımden nefret edıyorum.eltımın .sureklı evıme gelıp yıyıp içip sonrada evıme mana bulan teyzemden nefret edıyorum.bana sureklı ıftıra atan ve sülalemızı bırbırıne sokan kuzenımden nefret edıyorum.sevgılımı elımden alıp sonrada onunla evlenen teyze kızımdan nefret edıyorum.benı 4 sene oyalayıp sonrada benı terkeden eskı sevgılımden nefret edıyorum..senağlamasenağlamasenağlamasinirlerim bozuldu yaaaaasenağlamasenağlamasenağlamaayrıca bir turlu normal dogum yapamadıgım halde benı sezeryana almayan bana ıkı gun boyunca ıskence cektıren doktorumdanda nefret edıyorum....senağlamasenağlamasenağlama

ay ay ay üzme tatlı canını yerimseniben

üniversitede ev arkadaşlığı yaptığım o iki ezikten nefret ediyorum.klava:Kötü Kazen

nefretin çok hoş bir duygu olmadığını bilmeme rağmen bende nefret ediyorum. benim arkadaştan öte dost bildiğim.ama yıllarca arkamdan türlü dolaplar çeviren bunu anladığımda yüzüne vurduğum aldığım pişkin cevapla bir kez daha yıkıldığım nemiydi aldığım cevap ' EVET BEN DOST DEĞİLDİM SENİN İÇİN ÖYLE OLABİLİR AMA BEN SENİ HİÇ BİR ZAMAN SEVMedim. İşte bunu söyleyen kişiden nefret ediyorum heme bitip tükenmeyecek bir nefret.

sedacım üzme kendini lütfen. bırak ne yaparlarsa yapsın zavallılar. kendini üzmeye değe mi bi düşün yerimseniben

böyle bir insan modeli olabilir mi yaw. nasıl böyle bir şey söyleyebilir ?Kötü Kazen

kız ne güzel başlık açmışsın afferiğn sana yerimseniben
bana bundan on yıl önce bu soruyu sorsalar bu sayfayı verseler tüm sayfayuı doldururdum inan
şimdi hayatımda nefret edecek insan kalmadı
nerdelermi dersin a.s
hala varlar ama ben nefret etmiyorum onlardan sadece uzak duruyorum
nefret duygusuda karşınızdaki insanı önemsediğinizi gösterir
önemsemediğiniz kişiye iyi yada kötü bir duygu beslemezsiniz
o insanlar benim gözümde sıfır koskocaman bir sıfır çizik at üzerine gitsin cinsinden

sebahattin senden nefret ediyorummmm..seni bu kadar deli gibi severken beni bırakıp nişanlandığın için aban verdiğin umutlar çektirdiğin acılar için senden nefret ediyorumm.hala hazmedemiyorum beş ay oldu ayrılalı kinimi sen düşün.adi heriffff senden nefret ediyorum..galiba hala seviyorumsenağlamasenağlamasenağlama:a015:

pkk dan
ülkemin üzerine oyunlar oynayanlardan
dost görünüp düşman çıkanlardan
yalan söyleyenlerden
menfaatçilerden

üstümdeki bana ait olmayan 9 kilomdan nefret ediyorum
defolun gidin üstümden pis yağlar
alışamadım işte size
çekin gidin nereye giderseniztatlicadiarzu

eliseden nefret ediyorum cok azimli oldugu icin ve benden once cubuk kraker olacagi icin:roflol::roflol::roflol:

neşe-hande-gözde sizdfen nefret ediyooooooooooruuuummm....siz üçünüz birlik olup bizi ayırmayı başardınıss gerçi artk ondanda nefret ediyorum tabi buda sizin sayenizde olduu...hepinisden naefret ediorumm....klava:Çok üzgünüm çoook

erkaaa senden nefret ediyorum karşıma gelsen bir tokat atsam sana.kandırıkcı uyuz desem sana.başkasıyla evlenecektin beni niye kandırdım desem.offf sinir oldum yine.

üni. aynı evi baylaştığım kızdanda nefret ediyom şimdiki aklım olsa senle aynı evi paylaşmak ne aynı ortama bile girmezdim cadııııı.

bi dediği ötekini tutmayan,kompleksli,panik atak hastası
resmen yalakalık yaparak okulda barınan ve körü körüne benim dersten kalmama sebep olan müjde hoca senden nefret ediyorum Kötü Kazen

ama geçtim işte hemde aa ile he hee laelaelaelaelae

evet bu başlık tam bana göre olmuş.beni peşinden amerikalara sürükleyip sonra binbir eziyet çektiren,hayatımdaki en kötü günleri yaşatan,beni karakollarla mahkemelerle uğraştıran bana dayak atan ve hala rahat bırakmayan ruh hastası,senden nefret ediyorum!!! 2. nefret ettiğim de,beni kendine bağlamak için yapmadığını bırakmayan,tam bu sefer aşkı buldum derken aniden ortadan kaybolan,dengesiz,ne yaptığını bilmeyen,bu kadar derdimin arasında yeni dert ekleyen şahıs senden de nefret ediyorumm.erkek milleti başıma ne geldiyse sizden geldi hepinizden nefret ediyorummmmmmmmmm. oh be rahatladım biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…