nelerden nefret ediyorsunuz ?

daha önce 2 kere evlendiğini ve üstelik çocuğu olduğunu saklayan canım bildiğim insanın boşadığı kocası ve suç ortakları olan ailesinden ölesiye nefret ediyorummmmmmmmm

ya ağzım açık kaldıbunları okuyunca,ne kadar kötü insanlar var..hiç iştahım kalmadı,yaşadıklarınızı yaşamaktan koktum.allah hepinizin yardımcısı olsun

yapılan her şeye sesimi çıkartmayıp Allaha havale ediyorum diye sürekli haksızlıklarına devam eden ve iyi niyetimi suistimal eden herkesten nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuumklavahhh beee rahatladım:sm_cool:

sevgilim denen insanın değer kıymet bilmemesinden,her hareketinden,saçmalıklarından ve galba artık ondan nefret ediyorum nefret ettirdi artık kendinden :mymeka: ve onu tamamen hayatımdan çıkarmaya cesaret edemedğim içinde kendimden nefret ediyorum
ohh be biraz rahatladım

Yalancılardan, hırsızlardan, sözünde durmayanlardan, vurdumduymazlardan nefret ediyorum kaydirigubbakcemile
Ama bu dünyada şuan en çok kayınvalidemden nefret bediyorum Çok üzgünüm çoook
Hatta ondan çok çok çok nefret ediyorum :mymeka: Çok üzgünüm çoook
Kadın yapıp edip bide zeytin yağı gibi üste çıkıyor. Bugün yaptığı hataları yüzüne vurdum dayanamadım. Suçunu kabullenmek biyana üste çıkıyor nerdeyse beni suçluycak.
Allah'ın sen sabır verrrrr :Saruboceq:

ben de dost zannettiğim bütün herşeyimi paylaştığım o kadar iyilik yaptığım insanın beni sırtımdan vuracağını nerden bilebilirdim hakkımı hellal etmiyorum maddi manevi ALLAH ağız tadı vermesin inşallah yaşadıklarımı bir tek ALLAHım görüyor bildiği gibi yapsın gerçi şu anda sürünüyor hiçbir işi yolunda gitmiyor bende huzur buluyorum gerçekten

Rusyadan ve burda yerlere durmadan balgam atan insanlardan nefret ediyorum.Ayrıca kaba rus kadınlarından da nefret ediyorum.İyileri konu dışıdır onlar da çok az sayıdadır zaten...

bende beni sırf erkek rkadaşlarıı yüzünden satışa getiren iki kalt...ktann aslı ve ayçadan nefretttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

klava:halamın iki çocuğu var selin ve ersin ve birde halamın kocası var yani eniştem bunlardan nefret ediyorum çünkü eniştem halamı kanser etti onu hep üzdü dert ve stres sahibi yaptı ve 2 ay önce gencecik halam daha 48 yaşında vefat etti. çocukları ise annelerine çok düşkünlerdi ben hep farklı bir tavır alcaklar zannederken babalarına, bide ne göriyim o bizim babamız dediler ve onun yanında yer aldılar şok şok şok oyüzden artık onlardanda nefret ediyorum ayrıca bu ersin olan kuzenimin eşi olacak kızdanda nefret ediyorum oda çok içten pazarlıklı ve nankördür. alın işte halam gittii hepinizden nefret ediyorum artık o çekti gitii sizde sefanızı sürün pislikler.. alsanaalsanasmile

ayyy çok güldüm nerfretlerinizi dile getirişinize..
bende kaynanamdan nefret ediyoruuuummmmm bunu anlatamam o derece..
sakın kınamayın eşimin annesi ama bu nefreti o hak etti..
fesat yalancı fitneci bencil ...

adet sancımdan nefret ediyorum..eski patronumun sırf inadına şimdiki işyerime gelmesinden ve kendisinden nefret ediyorum.eşimin sülalesinden nefret ediyorum.ayy aslında çok şey varda.sancım bırakmıyo.bir ağrı kesici alsam iyi olur..

kendini akıllı zanneden,herşeyi atıp tutan ,kandırmaya çalışan kişilerden nefret ediyorumbenneyaptımki

palavracı,küfürcü,iftiracı,kıskanç,bencil,haksızlık yapan insanlardan nefretediyorum.bide birisiyle çıkmaktan nefret ediyorum.

tembelliğimden nefret ediyorummm.. uzun zaman görüşmeyip de "kız hayırsız niye aramıyon hiç" diyenlerden nefret ediyorummm.. "sen niye aramıyom madem bacımmmm?"

kimden mi nefret ediyorumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

en güzel günlerimde sevgili görümcemin kıskançlık krizine girip
en özel günlerimizde peşimize takıp gelmek istemesi
hamileliğimi doğumumu gülüp hiç üzülmemeem gerkiyırken sevgili kocam annesi ve ablasının yaptıklarından dolayı hep ağlamam
lohusa dönemim en çok ağladığım dönemdir

evet sevgili görümcem senden inanki bana yaptıklarını düşündükçe nefret ediyorum
sevgili kaynanacığım sendende
bazende kocamdan malesef üzülerek söylüyorum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…