nelerden nefret ediyorsunuz ?

HAYVANLARA EZİYET EDEN İNSAN BİLE DİYEMEYECEĞİM MAHLUKLARDAN NEFRET NEFRET NEFRET EDİYORUM...Kötü KazenKötü KazenİNŞALLAH O GÜNAHSIZ SAVUNMASIZ HAYVANLARA YAPTIĞINIZ İŞGENCELERİN BİN BETERİNE MARUZ KALIRSINIZ...klava:klava:ALLAH BUNUN HESABINI SİZE SORACAK..Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

yalanci,yalaka,kendisi bisey zanneden,kibirli,baskalarini kücük gören insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm

patronumdan nefret ediyorum otlakçı sigarayı bırakmaya çalışıyor sözde cimrilikten almıyor işçisinin sigarasını götürüyor bende bundan nefret ediyorummmmmm

Tek kisiden nefret ediyorum oda bir zamanlar arkadasim diye yanimda tasidigim aciz ezik birinden ona olan nefretim seytanla es degerde......off aklima geldi yineeee

Bir zamanlar deli gibi sevdiğim, ama hiç bir zaman değerimi bilmeyen adamdan tam şu anda nefret ediyorum!!!

Bana zarar verseler bile hayatımdan kimseyi silemediğim için kendimden NEFRET ediyorum !

o senin güselliğin canikom. valla bende tüm sayfayı dolduracaktım ama hadi ayıp olmasın dedim a.s.

yüze gülüp arkadan söz eden insanlardan nefret ediyorum.ikiyüzlülerden,insana cikar icin yaklasanlardan nefret ediyorum.birde paradan nefret ediyorum insanlarin kisiliklerini esir aldigi icin

Halacım sana aynen katılıyoRum. a.s a.s a.s a.s ..........

canım konuyu açtığından beri ben ona o bana bakışıyoruz başlıkla sonunda karar verdim söylüyorum işte aklına gelebilecek herşeyden nefret ediyorum OOOOOHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEE.......:1shok: senağlama Çok üzgünüm çoook

ohhh eb rahatlamışsındır biras da olsaaa sırnaşık şeylaelaelaelaelae

okudugum halde ve iş tecrubem oldugu halde iş vermeyenlere 1 ay çalıştırıp siğorta yapmayıp çıkaranlara hak yıyenlere ,bu kadar işsiz varken sırf tanıdıgım yok dıye 1 senedır iş bulamadıgım için...

bana ekmek kapısını açmıyanlardan nefrettt ediyorummmmmmmmmmmmklava:klava:

beni acikca ve hic saklamadan kiskanan kizlardan NEFRET ediyorum.Kötü Kazen umarim bana yaptiginiz kaziklara kendiniz dusersiniz ve ALLAH'tan dilerimki hayatinizin sonuna kadar orada kalirsiniz.Kötü Kazen ALLAH o kara kalbinize göre versin ve hayatinizi cehenneme cevirsin! oh be....rahatladim...özo_35, guzelim bu konuyu actigin icin sagola.s.:enbuyukkk:

rahatlamana sevindim :içelim: sen iste her zaman :dance: o dediğin kızlarsan bi taneside yanıbaşımda var. seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin a.s.

Hayatımı bu hale getiren birinden NEFRET EDİYORUMMM. Öyle ki, beni yaktı yıktı savurdu memleketimden, ailemden, sevdiklerimden uzaklaşmama sebep oldu. Geçmişin sürekli geleceğimi yıkmasına sebep oldu. Ondan ve ailesinden nefret ediyorum. Bide iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum. Yüzüme gülüpte arkamdan konuşanlardan, dedikoduculardan nefret ediyorum. Offf ne kadar çok nefret edilecek insan var şu yeryüzünde...

arkamdan iş çeviren 2 arkadaşımdan nefret ediyorum, ne yaptınızı bilmedimi sanıyorsunuz ya çok yanılıyorsunuz ...

nefret kötü bi duygudur bu duyguyu içimde beslemek istemediğim için canımı açtanları allahdan hidayet diliyorum

kendilerini dünyanın en akıllısı sanıp beni kullanmaya çalışan insanlardan nefret ediyorumklava:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…