Nelerden ya da kimlerden bktnz?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
Bıktığınız herşeyi paylaşmaya varmısınız...?
nelerden ya da kimlerden bıktınız...
peki çekmek zorundamıyız gerçekten...?
hadi tartışalım o zaman....
sevgiler....

Kendimden bıktım inan ki..:delphin:
Anlatamamaktan,anlaşılamamaktan...
İlla ki kavga mı etmem gerekiyor bilmiyorum..
Yapamıyorum ki mizacım uygun değil buna..senağlama
Sinir oluyorum kendime!!!:tomato:

ben varım:) ben anlayışsız ve kendini bişey sanan insanlardan gerçekten bıktım.... neden kimse anlayış göstermiyo acaba ...alttan aldıkça alttan almak görevim haline geldi Çok üzgünüm çoook

Kendimden bıktım inan ki..:delphin:
Anlatamamaktan,anlaşılamamaktan...
İlla ki kavga mı etmem gerekiyor bilmiyorum..
Yapamıyorum ki mizacım uygun değil buna..senağlama
Sinir oluyorum kendime!!!:tomato:

ah be güzelim hayatta sinir olmayacağın kişilerden ilki kendin olmalısın...
önce sen,kendini anlamalısın,dinlemelisin bence...
kendini anladığın an,anlaşılman o kadar kolay olur...
bıkma kendinden,bıkılacak onca şey ve kişi varken...Şeniz

ben varım:) ben anlayışsız ve kendini bişey sanan insanlardan gerçekten bıktım.... neden kimse anlayış göstermiyo acaba ...alttan aldıkça alttan almak görevim haline geldi Çok üzgünüm çoook

inanın insanları nasıl alıştırısanız hep öyle isterler...
tam tersini yaptığınızda,onlar sinir olurlar size...
bence herkesi alttan almayın,bakın ki sizi
kimler alttan alıyorlar...Şeniz

ben etrafımda dönen dedikodulardan bıktım..oynayan insanlardan o kadar sıkıldım ki :1no2:

İşyerime sinir oldum , oluyorum.
Çalışmak zorunda kaldığım şartlara buna mecbur hissetmeme (bu kriz döneminde) kızıyorum.
Çok şükür diyorum ağzımdan eksik etmem , gönül neler istiyor ama kısmetten ziyade olmuyor , olsun çok şükür.Ülkem şartlarında olabilirliği bu demekki diyerek avutuyorum kendimi.

sewildiinin farkına waramayan kıymet bilmeyen abuk subuk kaprisler yapıp karşısındakinide çileden çıkaran insanlardn bıktım harbiden bu ne be ooffff..hakedene hakettii kdr bundan sonra..

ben etrafımda ki anlayışsız ınsanlardan,ve ukala ınsanlardan bıktım hadsizlerden yüzsüzlerden..

düşündüm şöyle neden bıktım diye
yok, öyle yaka silktiğim bi şey bulamadım
ne mutlu bana derken
zaman zaman kendime bile itiraf etmekten korktuğum; YALNIZLIK
evet ben yalnızlıktan bıktım,sıkıldım
bunu itiraf etmekten korkuyorum
çünkü
bu bıkkınlığın bana yanlış kararlar verdirmesi asıl korktuğum

inanın insanları nasıl alıştırısanız hep öyle isterler...
tam tersini yaptığınızda,onlar sinir olurlar size...
bence herkesi alttan almayın,bakın ki sizi
kimler alttan alıyorlar...Şeniz

o kadar alışmış ki herkes sessizliğime haklıyken kendimi savunuyorum bu seferde cadoloz muamelesi görüyorum :delphin: ama haklısın bundan sonrada böyle alışsınlar :1hug:

merdivenlerden ne kadar sessiz inersem iniyim bir manyetik alan var sanki görünmeyen bir uyarı cihazı 2. kattaki komşuma yakalanıyorum. çok meraklılar çooooooook.sürekli sorular ve garip ricalar istekler..
eve girip çıkmak işkence halinde.hatta hangi gün ne giydim ne yöne gittim ne alıp geldim benden iyi hatırlıyorlar. kısaca meraklı komşularımdan bıktım..:delphin:

Ben en başta parasızlıktan bıktım.Sürekli ayın başında parasız kalmaktan, şu fatura bu fatura derdinden, canımın istediği gibi oğluma alamamaktan, yiyememekten, giyememekten, sevdiklerime destek olamamaktan kısacası parayla yapılan şeylerden mahrum kalmaktan...

İkinci olarak kocamın yüzünden hergün kavga etmekten bıktım.Kadınlarla arasına mesafe koyamamasından, bunun sonucunda benim sürekli uyarıp sonunda kavga etmemizden, ve her seferinde beni suçlu çıkarıp, bi de üstüne laf duymaktan bıktım.
YANİ KISACASI ALTTAN ALMAKTAN BIKTIM VE ARTIK ALTTAN ALMAMAYA KARAR VERDİM.

3 gündür kavgalıyız, o zannediyor ki ben yine dayanamayıp, konuşuccam, barışıcam.Ama avucunu yalar. Artık eski ben yok. Onu çok uyardım, böyle yapma, sonunda zıvanadan çıkarırsın, ölsen dönüp bir bardak su vermem diye, inanmadı. Ama hala az da olsa inadı var.
Ama emin olun ben galip gelicem.

He bi de KAYNANAMDAN bıktım. 46 yaşında olmasına, dul olmasına rağmen, abuk subuk giyinip, hareket etmesinden, beni hala oğlunun karısı olarak görememesinden ve her fırsatta oğluyla bensiz bir araya gelmeye çalışmasından bıktım.Sanki ben kaynanayım, o gelin.

İşte bunlardan bıktım, ama Allah'a şükür dermansız derdimiz yok. Eminim bunlar da geçecek ama biraz sabır.

TABİ BENDEKİ PEYGAMBER SABRI VARKEN, BEN HERŞEYE DAYANIRIM O AYRI...

Evde kalmışım havası uyandırıp
Ne zaman evlenicen denen sözden bıktım:mymeka::kızgın:

Evlensemde cocugun olmuomu aa kısırmısın dicekler:mymeka:
(tınlıyan yok sizleri ama aynı konu konuşulmasından bıktım:kızgın: sırf büyüğümsünüz diye seslenmiyorum kalp kırmak istemiyorum. :kızgın: nişanlanırsamda görürsünüz:delphin:)

bıktıgım bi kaç insan var ama bahsetmeye bile değmez:1closedeyes:

kendimden bıktım
hergun aynı seyleri yasamaktan, hergunun tıpatıp birbirinin aynısı olmasından

Back
X