nelere aşeriyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde şuana kadar canım portakal çekti oda evde yoktu ondan kocamı gönderip aldıramadım o akşam o gitmek isteyincede ben kızdım yollamadım ama taa uzaklardan adana dürüm aldırdım başka bi akşam çilekte saolsun karşı komşum almış yedik evdede meyveli şekerli sakız bulunduruyorum canım bişeyler çektikçe çiğniyorum süper oluyo favorim karpuzlu sakızlar süper oluyor

yeşil erik istiyorummmm,kiraz bile bulduk ama yeşil erik yok mafoldumben

Felaket halka tatlı canım çekiyor. ... Benim kociş hergün işten gelirken mutlaka getirir saolsun..

aşermeye ne zaman başladınız kızlar ? ben daha 1. 5 aylık hamileyim canım hep nar ekşisi istiyor. psikolojik mi acaba ? aşerme ne zaman başlıyor ve ne zaman bitiyor acaba

şeftali şeftali şeftaliiiiiiiii of niye hep mevsimsiz şeyler istenirki
diğer gebeliğimde erik istemiştim bende yazın çook az buzluğa attım hamile kalırsam cnm istersem yerim diye
şimdi çıkardım yedim ama hiç tazenin tadını vermiyo yumuşuyo

aşerme aslında sadece ilk 3 aylık dönemde oluyormuş. gerisi psikolojik. ben ilk 16 hafta boyunca bulantı-kusma yaşadığım için hiçbir şey aşeremedim. ama 34 haftalıkken gecenin bir yarısı canım inanılmaz portakal suyu çekti. kalktım sıktım hemen. hiç asitliymiş, nasıl uyuyacağım filan diye bile düşünmedim. belki de oğluşumun canı çekmiştir. oh şifa olsun ona:)

bende nerde yememem gereken şey var onu istiyorum.
kokoreç, midye tava, kola, acıbiber turşusu, bunun gibi şeylerkaydirigubbakcemile3
azar azar acılı yemekler yiyorum ama diğerlerini ne kadar istesemde yemiyorum, zararlı diye düşünüyorum:bbo:

ya kızlar benim canım hiç bişey çekmiyor
gariplik mi var acaba
sevdiğim bütün yemejleri annem saolsun yapıor bu ara..
meyve de alıyor eşim
arada cips şeker yemek istiyorum onuda alıyorum o kadar yani..

10 haftalık hamileyim. hamileliğimi öğrendiğim akşam daha test yapmadan canım deli gibi içli köfte istemişti. eşimde sağolsun işten gelirken almıştı ama daha bilmiyoduk. o içli köfte alırken ben testimi yapmıştım kaydirigubbakcemile3 ve sonrasında hiç cnm o kdr çok bişey istemedi taaaki bugüne kdr... bugün cnm deli gibi zeytinyağlı yaprak sarma istedi.. sağolsunlar işyerimden arkadaşlar temin etti :)))))))
ama yiyemesem oturup ağlayacaktım nerdeyse :)))

allah a sukur bugune kadar hic asermedim masallah... az bi zmn kaldi insallah asermeden de doguma giderim:)

ya ben de hiç bişi aşermiyorum daha çok yemek istemediğim şeyler oluyor.. eşim ağzımdan çıkan herşeyi canın çekti senin diye gidip almaya çalışıyor ama benim canımın bişey istediği yok.. annem de böyleymiş, babam şikayet edermiş "milletin karısı toprak aşeriyo benimki hiç bişey istemiyo" diye.. yakında benimki de şikayet etmeye başlar sırnaşık şey

Bende ilk hamile kaldığımı çiğköfte çekmesinden anlıyorum.2.hamileliğim ikiside böyle oldu.Deli gibi çiğköfte yedim.ama şimdi çok tiksindim ismini bile duysam midemin bulanmasına yetiyor.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…