nelere aşeriyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bu aşermeler beni çıldırtıcak..deli gibi kahveye aşeriyorum...kaşık kaşık yemek istiyorum...şu aya kadar ağzıma koymadım..zaten sevmezdim..şimdi çıldırıyorum kahve için..aklıma gelince içmezsem sinir hastası gibi geziyorum.dün doktora sordum..çok içilmemesi gerekiyo aslında...ama naapim dayanamıyorumm kiii..yinede 1-2 fincanı geçmiyo :utangac:

çikolataya çok düşkün oldum:( kaşık kaşık chokella yiyiyorum ama bundan sonra eve almıycam çünkü çok kilo yapıyo:(( yemekle aram yok ama bu chokella beni bitiriyooooo

aynenn begümcüm bende kaşık kaşık nutella yıyorum cıkolataya asla hayır dıyemyıorum zaten kılolarda aldı basını gıttı:((

merhaba kızlar... bana ara ara geliyo bu aşermeler:)) bu ara ekler pasta ve portakal, mandalina delisi oldum heheh:))) çay ve nescafede önceden sevmezdim ama şimdi aksi gibi canım istiyor.... allahtan açık çay seven biriyim hohoh:)

bende aşerme çok yok ama sıcak simit manyağı oldum hergün 2 tane yemem lazım,birde yeşil erik ama bulamadık daha inşallah bulcaz onu bi yesem sanki canıma can gelcek ama yok bulamıyoruz...:sm_confused:

bende aşerme çok yok ama sıcak simit manyağı oldum hergün 2 tane yemem lazım,birde yeşil erik ama bulamadık daha inşallah bulcaz onu bi yesem sanki canıma can gelcek ama yok bulamıyoruz...:sm_confused:

canım yeşil erik aşeriyormuşsun
link vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama
eh aşerene yardım etmek sevap yani
birşey demezler herhalde:)
www.aseriyorum.net
mevsiminde bulunmayan her türlü meyve mevcut bak istersen
umarım sana yardımcı olabilmişimdir
şimdiden afiyet olsun :)

çilek çilek çilek neyseki buldukta rahatladım

Ben eskiden elma seeverim ama şimdi çok düşkün oldum.Her gün en az iki elma yemezsem mutsuz oluyorum.Bir de peynir:))Beyaz peynir, kaşar peyniri,krem peynir hiç farketmez.Yeter ki peynir olsun.

arkadaşlar sakın aşeriyorum linkini tıklamayın
pişman oldum siteye girdiğime ya
aklıma gelmeyen şeyleri görünce canım çekti :)
ben ağustosta kaldım hamile canım erik istemişti o zmandan beri de ister
ama bulamadım unutmaya çalışıyoruum malesefff

Kızlar bende yeşil erik e aşeriyorum, şöyle sulu sulu olacak mmmmm.
Yeni dünya, çilek, kiraz, vişne hepsine aşeriyorum.Bu mevsimde nerden bulucaz bilmiyorum :(

ben paso tatlıı... tatlı olsunda ister sütlü tatlı ister şerbetli tatlı hiç fark etmez.. keşke kocamın pastahanesi olsaydı ahah

Kızlar bende yeşil erik e aşeriyorum, şöyle sulu sulu olacak mmmmm.
Yeni dünya, çilek, kiraz, vişne hepsine aşeriyorum.Bu mevsimde nerden bulucaz bilmiyorum :(

ay canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada rahat bulunan yer var.. geçen çilek dedim eşim ordan almıştı.. ankaradansan tarif edebilirim?

delikafaduldenbenim gibi saçma şeyler isteyen yok aranızda belki hiç duymadınız ama ben şeker pancarı haşlamasına aş erdim bide canım çokk kaşarlı tost istiyooo şöyle salçalı olacak aksi gibi tost makinamızda bozuldusenağlama Birde ben sucuktan tiksindim kokusunu bile duymaya tahamülüm yok hep tatlı yesem :icecream:hiç doyasım gelmiyoooodelikafadulden

bende sürekli simit ve limon birde yer fıstığı yiyorum ha bi arada çok sevmezdim ama lahmacun canım çekti nasıl iştahla yedim bende şaştım

benim canımda geçenlerde ton balığı çekti

canım bardak bardak çay cekiyor x) bide visneli browni istiyor paket paket sigara icen bn dumani bile migdemi bulandiriyor :D daha biraz önce yedim yine aciktim x)

ya ben niye hiç aşermiyorum.bu duyguyu tatmak istiyorum aslında.bıraksam baya çikolata yicem ama firenliyorum.:oklava:

Back
X