Nelere dikkat etmeliyim ?

Etkili Eleman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
1.734
7.244
158
Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Hayatımda birisi var ve kafam çok karışık. Hayatımdaki kişiyi görsel olarak çok beğenmiyorum ve genellikle çevremizdeki insanlar bizi yakıştırmıyorlar. Kafamın karışmasına sebep olan etkenlerden biri bu. ben biraz baskın bir karakterim. çok güzel ve kazandıran bir işim var ve insanlar beni çok beğendikleri için yanıma kimseyi yakıştırmıyorlar. o yakışmıyo bu yakışmıyo diye diye otuzuma geldim. bir yandan da evlenip düzen kurma telaşı sardı. bu arada erkek arkadaşım yakışıklı ancak minyon tipli, çirkin değil ama yine de kimseyi memnun edemedim. (ailem ve yakın çevrem)

Erkek arkadaşımı uzun süredir tanıyorum. karakter anlamında üstüne adam tanımam. herkes tarafından sevilen, dürüst ve kibar bir adam. bana karşı da çok anlayışlı, çok nazik, üzmemek için elinden geleni yapar. aşık değilim ama yanında huzurluyum. evliliğe doğru adım atmaya karar verdik. sizce evlendiğimde mutlu olabilmem için illa aşık olmam ve onu çok beğenmem mi lazım.

İkinci problemim ise cinsel konularda bazı şüphelerim var. evli arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse mutlu olurum. aynı şehirlerde yaşadığımız için birbirimizin evine sık gidip geliyoruz. bir zaman sonra öpüşme vs küçük çaplı yakınlaşmalarımız oldu. sık görüşmeye başlayınca böyle şeyler talep etmez oldu. erkeklerin iradesiz veya çok istekli olduklarına dair hikayeler duymaya alışık olduğum için bu durum bana biraz tuhaf geldi. şüphelendiğim için tahrik edici davranışlar sergilemeye ve daha açık giyinmeye başladım. ama adamda tık yok. umrunda değil. beni çok beğendiğini çok seksi bulduğunu dile getiriyor ancak fırsatı olmasına rağmen böyle bir talebi yok. sizce bu normal mi yoksa bu adam isteksiz mi. bu konuda sorun yaşar mıyız?

Bence bu iliski sizin icinize hic sinmiyor

Sevmiyorum yazmissiniz, begenmiyorum yazmissiniz, evlenmedeki tek sebebiniz aile kurmak. Peki diyelim evlendiniz, mutlu olabilecek misiniz? Icinde mutlu olamadiktan sonra duzeni ne yapacaksiniz?? Bir de yakinlasamamadan sikayet etmissiniz sanirim da, begenmediginiz biriyle yakinlasmaktan keyif aliyor musunuz ki? Ben sahsen almiyorum.

hiç keyif almıyorum desem yalan olur. ama heycanlanmıyorum ya da özlemiyorum. ilişki monotonlaştığı için böyle olduğunu düşünmüştüm

hiç keyif almıyorum desem yalan olur. ama heycanlanmıyorum ya da özlemiyorum. ilişki monotonlaştığı için böyle olduğunu düşünmüştüm

Egitimli, akli basinda bir insansiniz, evlenin evlenmeyin diyemem siz bilirsiniz. Bu arada ayni yasta ve ayni dertten muzdaribiz Siz evlenirseniz benim de kriterlerimi dusurmeme konusundaki motivasyonum duser vallahi yapmayin Ben de PhD terkim, isim hem prestijli hem geliri iyi......Ben de doktor bir elemanla tanistim, sosyal statumuz denk ama ben de elektrik alamadim. Onu napicaz siz de simdi bana yorum yazin lutfen madem ben size yazdim

yaş geçince bu beğenmediklerimizi de bulamama korkusu başlıyor :) ya çevremdeki insanlar o kadar övüyor beni o kadar beğeniyorlar, benimle birlikte olan kişinin ne kadar şanslı olduğu vs söylüyorlar, ancak gerçekten değerlendirebileceğim bana denk biri hiç karşıma çıkmadı. biz kendimizi geliştirdikçe aday sayısı azalıyor. çünkü o kriterlere uygun adam çok az. hem kariyerli hem yakışıklı hem de dürüst. nerdeeee? ben henüz rastlamadım. o yüzden bazı kriterleri değiştirmeye ve kişiliğini ön planda tutmaya karar verdim.
bence siz de biraz tanımaya çalışın. belki tanıdıkça elektrik alırsınız :)

Evlenmek için evlenecekseniz evlenmeyin. Yarın evliyken daha çok beğendiğiniz biri çıkar da aşık olursanız ne olacak?

Çevreniz ne açıdan yakıştırmıyor? Adamın karakteri, eğitimi, kültürü, aile yapısı vs her şeyi tam ama gördükleri tek sorun minyon olmasıysa çevreniz çok garipmiş.

Cinsellik konusunda hiçbir şey konuşmadınız mı? Ne zamandır berabersiniz?
Belki evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmıyordur.

eğitim, kültür, aile yapısı uygun diyebilirim. mesele minyon olması. cinsellik konusunda çekinceleri olduğunu sanmıyorum. iki yıldır beraberiz. evlilik öncesinde böyle şeylerin olmasını normal karşılıyoruz. bu konuyu bi kere konuştuk. ilişki yeni olduğu için çekindiğini nasıl davranacağını bilemediğini söyledi. benim tepkilerimden çekindiğini vs. ama bunu konuşmamıza rağmen yine aynı devam etti bir değişiklik olmadı

Normal değil. Yani siz vücut dilinizle mesaj veriyorsunuz ve almıyor ciks olmadı. Zaten siz de ona karşı cinsel bir çekim duymuyorsunuz gibi. Evlenmek için evlenmek hiç mantıklı değil. Yani mantık evliliği böyle bir şey değil. Evlenmeden önce flörtlerim oldu. Hep bir şeyler eksikti. İyilerdi bana karşı ama bir şeyler noksandi. Eşimde buldum o eksik noktayı. Gerçekten karşımda erkek olduğunu hissettiriyordu farklı bir his. Kaldı ki siz dış görünüşünü beğenmediğinizi de ifade etmişsiniz bu da ofsayt. Aklınızda bir suphe olmamalı. Evlenince o şüphe tatminsizlik olarak dönecek ve evliliğinizin dibini oymaya başlayacak.

Kör alıcı yaşlarını geçtiniz.
Şu saatten sonra daha seçici davranacağınız bir gerçek.
Hani dört dörtlük adam zaten yok.
Dört dörtlüğe yakın görmeye sebepse o kör alıcı dönem :)

Karakterli, size bağlı, çoğu konuda denk birini bulduğunuzda boyu azıcık kısa olsun,
yakışıklılığı da eksik olsun diyecek tanımak için fırsat vereceksiniz.
Bu bir kere şart oldu.
Çevrenize de aldırış etmeyeceksiniz çünkü koyun koyuna yatacak, bir ömür birleştirecek olan yine sizsiniz.

Fırsat ve imkan varken yakınlaşma talep etmiyor oluşu bence de tuhaf yalnız.
Genelde tam olarak şu dönemde daha istekli olmaları gerekir diye düşünüyorum.

Cinsellik yoksa o evlilik yürümez.
En kötü evlilik bile cinsellikle yürüyor.

Bu iş olmaz.

Ben yeni bir ilişki sanmıştım.
E adamın minyon olduğunu 2 yıl önce bilmiyor muydunuz?
"İlk zamanlar çok aşıktım gözüm bir şey görmedi. Sonradan gözüme batmaya başladı" deseniz anlarım ama baştan beri çok yoğun şeyler hissetmemişsiniz.
Mantık evliliği için 2 yıl uzun geldi bana. Bu kadar zaman hisleriniz değişmediyse bundan sonra da değişmez.

Benim sevgilim de minyon, ben de minyonum. Flört aşamasında çok kısa bir süre "nasıl oluruz" diye düşündüğüm olmuştu. Ama tanıdıkça hiç umurumda olmadı. Çok da beğenirim kendisini.
Sizde o his ilk baştan beri oluşmadığı için adamın boyu posu gözünüze batıyor, beğenmiyorsunuz.

Cinsellik konusu da normal gelmedi bana.
İki kişinin görüşleri uyuyorsa yapılır geçilir. 2 sene bekleyecek, çekinecek bir şey yok.
Gerçek anlamda hiç yakınlaştınız mı bilmiyorum ama cinsel problemleri ya da bedensel olarak çekindiği durumlar olabilir.

30 yaşına gelmissiniz cevrenin ne dediginden hâlâ etkileniyor musunuz?
Önemli olan sizin icinize sinmiyor olmasi siz isteseniz buraya konida acmazsiniz bence
Cinsellige gelirsek bunu onunla konuşmadan bilemezsin belki libidosu düşüktür belki sürekli birseyler yasamak istemiyordur belko agzi kokuyordur belki o gün duş almamistir kokarim diye çekinmistir belkiler cok bunu ona sorup cevabindan tatmin olmalısınız verdiği cevap içine sinmiyor ise bir sorun var diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…