- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
- Konu Sahibi Etkili Eleman
-
hiç keyif almıyorum desem yalan olur. ama heycanlanmıyorum ya da özlemiyorum. ilişki monotonlaştığı için böyle olduğunu düşünmüştümBence bu iliski sizin icinize hic sinmiyor
Sevmiyorum yazmissiniz, begenmiyorum yazmissiniz, evlenmedeki tek sebebiniz aile kurmak. Peki diyelim evlendiniz, mutlu olabilecek misiniz? Icinde mutlu olamadiktan sonra duzeni ne yapacaksiniz?? Bir de yakinlasamamadan sikayet etmissiniz sanirim da, begenmediginiz biriyle yakinlasmaktan keyif aliyor musunuz ki? Ben sahsen almiyorum.
hiç keyif almıyorum desem yalan olur. ama heycanlanmıyorum ya da özlemiyorum. ilişki monotonlaştığı için böyle olduğunu düşünmüştüm
yaş geçince bu beğenmediklerimizi de bulamama korkusu başlıyor :) ya çevremdeki insanlar o kadar övüyor beni o kadar beğeniyorlar, benimle birlikte olan kişinin ne kadar şanslı olduğu vs söylüyorlar, ancak gerçekten değerlendirebileceğim bana denk biri hiç karşıma çıkmadı. biz kendimizi geliştirdikçe aday sayısı azalıyor. çünkü o kriterlere uygun adam çok az. hem kariyerli hem yakışıklı hem de dürüst. nerdeeee? ben henüz rastlamadım. o yüzden bazı kriterleri değiştirmeye ve kişiliğini ön planda tutmaya karar verdim.Egitimli, akli basinda bir insansiniz, evlenin evlenmeyin diyemem siz bilirsiniz. Bu arada ayni yasta ve ayni dertten muzdaribizSiz evlenirseniz benim de kriterlerimi dusurmeme konusundaki motivasyonum duser vallahi yapmayin Ben de PhD terkim, isim hem prestijli hem geliri iyi......Ben de doktor bir elemanla tanistim, sosyal statumuz denk ama ben de elektrik alamadim. Onu napicaz siz de simdi bana yorum yazin lutfen madem ben size yazdim
eğitim, kültür, aile yapısı uygun diyebilirim. mesele minyon olması. cinsellik konusunda çekinceleri olduğunu sanmıyorum. iki yıldır beraberiz. evlilik öncesinde böyle şeylerin olmasını normal karşılıyoruz. bu konuyu bi kere konuştuk. ilişki yeni olduğu için çekindiğini nasıl davranacağını bilemediğini söyledi. benim tepkilerimden çekindiğini vs. ama bunu konuşmamıza rağmen yine aynı devam etti bir değişiklik olmadıEvlenmek için evlenecekseniz evlenmeyin. Yarın evliyken daha çok beğendiğiniz biri çıkar da aşık olursanız ne olacak?
Çevreniz ne açıdan yakıştırmıyor? Adamın karakteri, eğitimi, kültürü, aile yapısı vs her şeyi tam ama gördükleri tek sorun minyon olmasıysa çevreniz çok garipmiş.
Cinsellik konusunda hiçbir şey konuşmadınız mı? Ne zamandır berabersiniz?
Belki evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmıyordur.
peki bunu ne sıklıkla isterDurust iyi biri olmasi yeterli degil.. isinin iyi olmasida yeterli degil.. baskalarinin yakistirmasida onemli degil.. sen istemiyosun bu adami bence.. imkan varken sex istemesede yakinlasmak ister insan basbasayken..
Kisiye gore degisir ama her zaman olmasada yakinlasmaya yer ararpeki bunu ne sıklıkla ister
eğitim, kültür, aile yapısı uygun diyebilirim. mesele minyon olması. cinsellik konusunda çekinceleri olduğunu sanmıyorum. iki yıldır beraberiz. evlilik öncesinde böyle şeylerin olmasını normal karşılıyoruz. bu konuyu bi kere konuştuk. ilişki yeni olduğu için çekindiğini nasıl davranacağını bilemediğini söyledi. benim tepkilerimden çekindiğini vs. ama bunu konuşmamıza rağmen yine aynı devam etti bir değişiklik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?