Nelere dikkat etmeliyim ?

Aranızda güclü bir tutku yok. Daha dogrusu ask yok. Yoksa cinsel cekim illa ki daha güclü olurdu Die düşünüyorum. Bir evlilik için Baska seyler yeterli mi? Olanilir tabi iki kişinin beklentisi de buysa neden olmasın (ben askın olması gerektiğini düşünüyorum) sanki sizde benim gbi düşündüğünüz için sorguluyorsunuz.Evli değilim o konuda yardımcı olamayacağım ama annem evlilik kararı aldıgımda sunu söyledi.Kendini o insanla aynı yatakta hayal edebiliyor musun? Bir ömür boyu cekici gelmeyecek ama en azından su an cekici buluyor musun? Aynı seyleri sizde düşünün derim. Cevabınız evetse denemeye değer ama değilse biraz daha düşünün derim.

bu durumlarda ben de ilk bunu düşünürüm: aynı yatağa girebilir miyim? evet girerim çok coşmasam da

bence fikirleriniz karşılıklı o da sizin için mantikla yaklaşıyor
eğer aşk olsa arzu olur dayanamaz tahriklere biz böyle gördük tanıştığımız erkeklerden kadın frenler aşık erkeği

Kusuruma bakmayın ama ne saçma bir düşünce
Evliyken başkası çıkarsa aşık olmak çok saçma değil mi?
Ya insanlar ahlaksız ya da ben geri de kaldım

Ben ahlaksızca bir şey söylemediğime göre benim açımdan bir sorun yok. Geride kalıp kalmadığınızı siz daha iyi bilirsiniz ama konuyla bir alakası yok.

Konu sahibi sevgilisini sevmiyor belli ki. Evlenirken beyninin duygularla ilgili bölümlerini aldırmayacağına göre, başkasından etkilenmesi aşk evliliği yapmış bir insana göre daha kolay olacaktır.
Bunun nesi saçma?

Gerçekten yoğun duygular hissetmediğiniz bir insanla evlenmemenizi tavsiye ederim.Evliliğin ilk yılları zaten çok zor geçiyor, bir sürü kavga gürültüye gebe olabiliyor.Eğer ortada bir tutku aşk yoksa ilişki çıkmaza girebilir.Eğer eşime evlenirken çok çok aşık olmasaydım, şuanda muhtemelen evliliğimiz bitmiş olurdu.

Birde siz biraz küçümsüyorsunuz gibi geldi sevgilinizi, evlendikten sonraki her sorunda bu küçümsemeden dolayı onun alttan almasını ve onunla evliliğinizin bir lütuf olduğunu hissederseniz ve davranışlarınız bu yönde olursa sorunlarınız artar.Kendinize denk görmediğiniz biriyle evlenip hem kendi hayatınızı hem karşıdaki insanın hayatını mahfetmeyin.Sevgilinizin yakınlaşmaya gönüllü olmaması da normal değil.

Sizin boy ve kilonuz ile sevgilinizin boy kilosu kac? Çok mu uyumsuzsunuz? 2 yıl neden devam ettiniz? 2 yıl birinin benim boyumu ufakligimi takması için uzun bir süre,bu konular ilk 6 ayda çözülmesi gereken konular. Devamsa devam,tamamsa tamam.

başkalarının yakıştırmaması mesele değil de, sizin sevgilinizi tip olarak beğenmemeniz sıkıntı. yapmayın bunu kendinize. hayat boyu içinize sinmeyen biri ile yaşlanmayı göze almayın. yalnız yaşlanın daha iyi çok ciddiyim. zamanla her hareketi batacak size. ne bileyim bi yere giderken içinizden yanıma yakışmadı diye geçireceksiniz. gerçek bunlar. böyle olacağına yalnız olun en azından her zaman içinize sinen biriyle tanışma potansiyeliniz olur :)
cinsel olarak fırsat verdiğiniz halde yakınlaşmaması bence ilginç. insanın içi kaynar yahu. ilişkide cinsel heyecanın azalması, cinsellik yaşanıyorsa söz konusu olabilir. ama sizde öyle bir durum yok ki. tam tersi patlamaya hazır bomba olmanız lazım.

Eğer seviyorsanız onunla vakit geçirmek hoşsunuz gidiyorsa ve size değer verip önemsiyorsa karekteri düzgün kişiliği oturmuş mantıklı biriyse ve en önemlisi siz kendinize yakistiriyorsaniz mantık evliliği yapabilirsiniz.ama sözdelerinize yakistirmiyorsaniz ileride pişman olabilirsiniz.Bana göre aşk gelip geçicidir sevgi saygı bakidir.ailelerin uyumu sızın birbirinize karşı düşünceleriniz onemlidir

benim boyum 1.66, kilom 60; onun boyu 1.70, kilosu 62. ayrılmak istediğim zamanlar oldu ancak huyu çok iyi olduğu için böyle birini bulamayacağımı ve ona haksızlık ettiğimi düşündüm. iyi anlaşıyoruz ama arka planda bazı şeyleri sindiremiyorum

kendinize yazık etmeyin derim,sevseydiniz kesinlikle gözünüze batmazdı bu durum.

bu söylediklerinizi zaten yaşıyorum aslında. bir yere giderken kimsenin görmesini istemiyorum ve gerçekten her hareketi batıyor (tamamen masum olmasına rağmen). ilişkimizde zerre kadar heyecan yok. ben de böyle bir evlilik yapmaktansa yalnız kalmayı tercih ederdim ama yalnızlık da çekilmiyormuş yahu. hep yalnız kalacağım korkusuyla evlenmek istiyorum. bir de insanların soruları artık beni yıldırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…