- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
- Konu Sahibi Etkili Eleman
-
Elektriginden carpildiğim 20 yildir evli oldugum ,iki gun görmesem kokusunu özledigim ,adamdan bile bazen nifffret ediyorum .
YapmayınMissCherryBlossom ve@Etkisiz Eleman
Sevmesem nasil katlanılır bir erkege bilmiyorum .
bu durumlarda ben de ilk bunu düşünürüm: aynı yatağa girebilir miyim? evet girerim çok coşmasam daAranızda güclü bir tutku yok. Daha dogrusu ask yok. Yoksa cinsel cekim illa ki daha güclü olurdu Die düşünüyorum. Bir evlilik için Baska seyler yeterli mi? Olanilir tabi iki kişinin beklentisi de buysa neden olmasın (ben askın olması gerektiğini düşünüyorum) sanki sizde benim gbi düşündüğünüz için sorguluyorsunuz.Evli değilim o konuda yardımcı olamayacağım ama annem evlilik kararı aldıgımda sunu söyledi.Kendini o insanla aynı yatakta hayal edebiliyor musun? Bir ömür boyu cekici gelmeyecek ama en azından su an cekici buluyor musun? Aynı seyleri sizde düşünün derim. Cevabınız evetse denemeye değer ama değilse biraz daha düşünün derim.
Görsel olarak cok begenmemeniz cevrenin doldurusu olabilir mi?bu durumlarda ben de ilk bunu düşünürüm: aynı yatağa girebilir miyim? evet girerim çok coşmasam da
belki biraz. ama hep uzun boylu bir erkeğin hayalini kurmuş olmamın etkisi daha büyükGörsel olarak cok begenmemeniz cevrenin doldurusu olabilir mi?
Kusuruma bakmayın ama ne saçma bir düşünceYarın evliyken daha çok beğendiğiniz biri çıkar da aşık olursanız ne olacak?
Yani akıllı mantıklı bir kadın oldugumu düşünürüm ama benden kısa bir erkek ile bende olmak istemedim=) (cok sacma ama takıntı sanıyorum) o yüzden size birsey diyemiyorum =)belki biraz. ama hep uzun boylu bir erkeğin hayalini kurmuş olmamın etkisi daha büyük
bence fikirleriniz karşılıklı o da sizin için mantikla yaklaşıyorKızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Hayatımda birisi var ve kafam çok karışık. Hayatımdaki kişiyi görsel olarak çok beğenmiyorum ve genellikle çevremizdeki insanlar bizi yakıştırmıyorlar. Kafamın karışmasına sebep olan etkenlerden biri bu. ben biraz baskın bir karakterim. çok güzel ve kazandıran bir işim var ve insanlar beni çok beğendikleri için yanıma kimseyi yakıştırmıyorlar. o yakışmıyo bu yakışmıyo diye diye otuzuma geldim. bir yandan da evlenip düzen kurma telaşı sardı. bu arada erkek arkadaşım yakışıklı ancak minyon tipli, çirkin değil ama yine de kimseyi memnun edemedim. (ailem ve yakın çevrem)
Erkek arkadaşımı uzun süredir tanıyorum. karakter anlamında üstüne adam tanımam. herkes tarafından sevilen, dürüst ve kibar bir adam. bana karşı da çok anlayışlı, çok nazik, üzmemek için elinden geleni yapar. aşık değilim ama yanında huzurluyum. evliliğe doğru adım atmaya karar verdik. sizce evlendiğimde mutlu olabilmem için illa aşık olmam ve onu çok beğenmem mi lazım.
İkinci problemim ise cinsel konularda bazı şüphelerim var. evli arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse mutlu olurum. aynı şehirlerde yaşadığımız için birbirimizin evine sık gidip geliyoruz. bir zaman sonra öpüşme vs küçük çaplı yakınlaşmalarımız oldu. sık görüşmeye başlayınca böyle şeyler talep etmez oldu. erkeklerin iradesiz veya çok istekli olduklarına dair hikayeler duymaya alışık olduğum için bu durum bana biraz tuhaf geldi. şüphelendiğim için tahrik edici davranışlar sergilemeye ve daha açık giyinmeye başladım. ama adamda tık yok. umrunda değil. beni çok beğendiğini çok seksi bulduğunu dile getiriyor ancak fırsatı olmasına rağmen böyle bir talebi yok. sizce bu normal mi yoksa bu adam isteksiz mi. bu konuda sorun yaşar mıyız?
Kusuruma bakmayın ama ne saçma bir düşünce
Evliyken başkası çıkarsa aşık olmak çok saçma değil mi?
Ya insanlar ahlaksız ya da ben geri de kaldım
benim boyum 1.66, kilom 60; onun boyu 1.70, kilosu 62. ayrılmak istediğim zamanlar oldu ancak huyu çok iyi olduğu için böyle birini bulamayacağımı ve ona haksızlık ettiğimi düşündüm. iyi anlaşıyoruz ama arka planda bazı şeyleri sindiremiyorumSizin boy ve kilonuz ile sevgilinizin boy kilosu kac? Çok mu uyumsuzsunuz? 2 yıl neden devam ettiniz? 2 yıl birinin benim boyumu ufakligimi takması için uzun bir süre,bu konular ilk 6 ayda çözülmesi gereken konular. Devamsa devam,tamamsa tamam.
kendinize yazık etmeyin derim,sevseydiniz kesinlikle gözünüze batmazdı bu durum.benim boyum 1.66, kilom 60; onun boyu 1.70, kilosu 62. ayrılmak istediğim zamanlar oldu ancak huyu çok iyi olduğu için böyle birini bulamayacağımı ve ona haksızlık ettiğimi düşündüm. iyi anlaşıyoruz ama arka planda bazı şeyleri sindiremiyorum
bu söylediklerinizi zaten yaşıyorum aslında. bir yere giderken kimsenin görmesini istemiyorum ve gerçekten her hareketi batıyor (tamamen masum olmasına rağmen). ilişkimizde zerre kadar heyecan yok. ben de böyle bir evlilik yapmaktansa yalnız kalmayı tercih ederdim ama yalnızlık da çekilmiyormuş yahu. hep yalnız kalacağım korkusuyla evlenmek istiyorum. bir de insanların soruları artık beni yıldırdı.başkalarının yakıştırmaması mesele değil de, sizin sevgilinizi tip olarak beğenmemeniz sıkıntı. yapmayın bunu kendinize. hayat boyu içinize sinmeyen biri ile yaşlanmayı göze almayın. yalnız yaşlanın daha iyi çok ciddiyim. zamanla her hareketi batacak size. ne bileyim bi yere giderken içinizden yanıma yakışmadı diye geçireceksiniz. gerçek bunlar. böyle olacağına yalnız olun en azından her zaman içinize sinen biriyle tanışma potansiyeliniz olur :)
cinsel olarak fırsat verdiğiniz halde yakınlaşmaması bence ilginç. insanın içi kaynar yahu. ilişkide cinsel heyecanın azalması, cinsellik yaşanıyorsa söz konusu olabilir. ama sizde öyle bir durum yok ki. tam tersi patlamaya hazır bomba olmanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?