nem'in yeni burnu :)

nemde dahil olmak üzere bilge türk bilen'e ameliyat olanlar fotolarını kaldırmış ya çok merak ediyorum

kızlar bilge bey hakkında tek bi olumsuz yazı görmedim bu forumda. ama ona ameliyat olanların çoğu fotolarını kaldırmış. nem cim yeniden foto eklemen mümkün mü acaba? bizim için de bi fikir olur böylece :)

Nem merhaba canım. Ne kadar iyi kalplisin kim ne sorsa cevap vermişsin. Bundan cesaret aldım bende bi kaç soru sorucam. Ben antalyada yaşıyorum. Ameliyat tarihi almak içinde oraya gitmem şartmı. Sen telefonda doktor ameliyat tarihi veriyor yazmışsın ama sekreteri gelip muayene olmanız lazım diyor. Pazartesi günleri Bilge beyin günüymüş ama pazartesi günleride antalyadan malatyaya uçak yok. Sadece pazar günleri var. Birgün önceden gelsem orada nerde kalmam uygun ve güvenilir olur. Ameliyat günü yanıma kimseyi götürmeyi düşünmüyorum sence bu sıkıntılı olur mu. Yani tek başıma üstesinden gelebilir miyim. Ayrıca ameliyat günü kaç gün hastahanede kalabiliyorum ve konuk evinde kalabilir miyim bu konuda beni bilgilendirirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim canım.

alew07,nem artık forumda deıl.ama asilem44 ona oldu ve bu konuda cok yardımcı bı arkadasımız.kendısı aslen malatyalı sana gerek ucakla ulasım gerek hastane surecı gerek konaklama ıle ılgılı detaylı bılgıyı verebılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…