nem'in yeni burnu :)

şu an burdayım ya la :mymeka:
he ben de ramazan dolayısıyla gapalıyım gelcuk ya la dopime uyuşuğum işte anca geliyom

ramazan dolayisiyla kapaliymis bahaneye bak :mymeka: sanki ramazan olmayinca cok geliyoya:dilcikar: insan der vistigim trden geldi gidip az hasret gideriyim öpüsüp koklasiyim der:mymeka: ama nerdeeeeeeeeee:mymeka::dilcikar:

nasıl güzel yapılmış ellerine sağlık o adamın sende güle güle kullan güzelim=)

ohoooo sinir olurum valllaaaaa helede davetsiz misafirlereeee
hakkaten ya 2,5 ay oldu su kiz ne zaman sorsam misafir var diyo acimaya basladim artik sana kaydirigubbakcemile3 bi kurtulsanda bende rahat etsem yaaa yazik günah

he yakindir valla onuda beklerim artik kaydirigubbakcemile3 kiz inan edit icin pro üye olmayi bile düsündüm ki prolar'in editinide iptal ettiler sempatiksalakcinnikaldim editsiz sırnaşık şeysırnaşık şey

böyle güzel bir geline devamlı misafir gelir tabi =) ama artık azalsın hakkaten şu misafirlerin =))
selamlar bu arada kızlarrrr

eşinle ortak konuşup bir tavır alın, müsait değilmişsiniz gibi gösterin bu ne ya bilmiyorumkismile
seni çok iyi anlıyorum canım. ben de yeni evliyken eşimin bekar arkadaşları gelirdi yapayalnız hizmet ederdim, acemilik de var
eşim ne zaman evde bunlar bizde. her gün dua ederdim bunlar evlense diye. evlendire evlendire kurtuldum zemuszemus hanımları arkadaşlarım oldu. eşim yokken istediğimiz zaman başbaşa görüştüğümüz için eşleriyle gelme durumları kırk yılda bire düşmüştü aklinialirimsmile
misait ol gel de iki kafı patlatak sempatiksalakcinni ben de vıstıımla seni seviyom Şeniz

ramazan dolayisiyla kapaliymis bahaneye bak :mymeka: sanki ramazan olmayinca cok geliyoya:dilcikar: insan der vistigim trden geldi gidip az hasret gideriyim öpüsüp koklasiyim der:mymeka: ama nerdeeeeeeeeee:mymeka::dilcikar:
vıstıım benim dikkatim dağılınca kolay kolay toparlanamıyom :kedi: seni hakkınca karşılayamamış olabilirim :1closedeyes: ama seni hep bekledim, özledim, gönülde olmak daha önemli muhabbet hep yapılır maksat gönüller bir olsun yerimseniben Şeniz Şeniz Şeniz
böyle güzel bir geline devamlı misafir gelir tabi =) ama artık azalsın hakkaten şu misafirlerin =))
sana da selam ben de çıkıyorum şimdi sanırım mirmirmirmir

ay bu arada ben neme iyi geceler demedim:kedi: nem görüsürüz tatlim mCxx...

ayy edaa nerelerdesin sen yaaa yüzünü gören cennetlik nerdeyse 3 ay olmustur dimi konusmayali:)

dikkatin niye dagildi kizzzzz gel yamacimada anlat bakeemm:jeyyar:ben sana küstüm bikere:dilcikar: neyseee en kisa zamanda gelip telafi edersen barisabilereeemmmm sempatiksalakcinni
sende mi cikiyosun hadi öptüm seniiiiiiiii Şeniz

evet baya oldu fıstıkcım görüşemedik , sana deyom bi facebook aç diye =) nette tek kullandıgım o çünki =)) sakalımız yokki sözümüz dinlensin
nasılsın görüşmeyeli ne var neyok

nasıl güzel yapılmış ellerine sağlık o adamın sende güle güle kullan güzelim=)

cnm bnmmteşekür ederşmm gerçekten doktoruma teşkür ediyorumm :)
valla cnm bi dzene gircekkkkkk bakalım bayramdan sonrayı bekliyorum sesiz sakin kızı zilli bi geline cevircemmm mecburen:)

öggggggggggggg geldi yaf çirkin olcammmmm doktora diyim eski burnumu geri yapsın ozman güzel olmayayım:)

dur bakalım cnm eşimde ramazna diye böle diyo ama öncesinide gördümmmm :)sabrediyorummmmm bi çözüm bulcam ama:)kalp kırmadan olsun istiyorum bakalım:)

evet baya oldu fıstıkcım görüşemedik , sana deyom bi facebook aç diye =) nette tek kullandıgım o çünki =)) sakalımız yokki sözümüz dinlensin
nasılsın görüşmeyeli ne var neyok

hee face aciyimda benimkide beni yesin kaydirigubbakcemile3
ne olsun cnm ayni bi degisiklik yok
ayyyy kizin topigini geyige cevirdik pitirciklara gecelim en iyisi kaydirigubbakcemile3

hee face aciyimda benimkide beni yesin kaydirigubbakcemile3
ne olsun cnm ayni bi degisiklik yok
ayyyy kizin topigini geyige cevirdik pitirciklara gecelim en iyisi kaydirigubbakcemile3

ayolll geyik olsun daha zevkli:)
kıs valla face aç süper oluyo bizim pıtırcıklar hep orda sen farklı isimle aç kk dakileri ekle yeter:)nerden bilcek seninki:)sempatiksalakcinni

evet ya nemcim dogru söylüyor , face aç hepimiz ordayız , pişman olmuycaksın =)))
nemcim güzellik bir tek burunlamı ayol sen eski burnuna dönsende cok güzelsin ,
ya bu arada ben sacımda degisiklik yapmak istiyorum sonbahar geldi bir sonbahar rengi olsun istiyorum mesela kahve tonları , yakışırmı acep yaza yine sarıya dönecem ama sadece kısa bir süreligine =)))

cnm sana herşey yakışır eminim...saır ayrı bi hava katıyor bunu demem lasım öncelikle:)
facede siyah saçlı resmin vardııı bak onuda çok begendim yani koyuda çok yakışıyoo ..kahve yaparsannn geri sarıya dönerken çok yıpranır saçınn..kumral yapsannn daha iyi sanki..eger yaza geri sarı yapcaksann..yoksa kahve de süper olur:)

bu arada bende saçımı kestirsemmi ya karar veremedim deli oluyorumm..acaip yıprandı ve çok dökülüyorrr..bi diyorum sadece kahkül kestireyim sonra bi diyorummmmm bob modeli varya küt giib önleir uzun ondanmı yapsam diyorum:)benimde saçımla ugraşasım avr ama neyapsam kararıszım:)

canım o modele ben hastayım , cok begeniyorum .. ama tabi kestiremiyorum bende =)
fotolarda sacların cok saglıklı duruyor , kötü diye kestireceksen kestirme bence güzel görünüyor ama model degisikligi istiyorsan en güzel modeli düsünmüşsün önler uzun süper oluyor ..
sarıdan biraz sıkıldımgaliba nemcim, bide oriel hakkaten cok yıpratıyor bir süre dinlensin istiyorum daha cok .. eşimde sarıdan hic haz etmiyor o da soktu kafama sac renginde degisiklik yap diye bir süre başka renk kullan dedi pzts kuaföre gidip fikir alacagım eger cesaret ederisem bi kac güne yeni saclarımla foto koyarım bakalım sonuc nasıl olacak eyvahedigeldismile

değişiklik herzaman güzeldir cnmmmmm..istiyosan biden kahve yapma hani begenmessen geri dönüşümü zor olmasın diye..bak ben her rengi denedim sonunda koyu kahve yaptımmm saçım çok canlı ve bakımlı duruyorrr..halbuki çok yıpranmışş..şöyle 1 karış keisn kesilmesi lasımki kendine gelsinn diye ama kıyamıyorum işte bide yılardır uzun saçımmm korkuyorumda ama kestireismde var:)ayy bayan olmak ne zor iş ya:)
sen bence koyu kumral yada düz kumral yapp kahvenin bi kaç ton açıgı oluyo zatenn..hoş sen kahveye boyasanda 2 aya baya açılır alt rnegin açık oldugundan baya akar:)

evet bayan olmak zor is gercekden erkek olsan ayda bir sac traşına git oldu bitti ohh ne güzel valla =)
saol nemcim kumral olayını diyim ben ozaman kuaföre .. akıcak falan şimdi bi sürü dogru söylüyorsun , o rengide tutturmak icin bir ayda iki üc kez boyaya gitmem gerekecek .. canım ben çıkıyorum çok öpüyorum seni iyi sabahlar opuyorumnanaktan

cnmmmmm gerçekten içten gelerek sölüyorum sana herrenk ciddi şekilde yakışır :)ve 4 gözle bekliyorumm yeni reismleirni:)bende çıkayım cnm iyi sabahlar:)görüşrüs:)mucks:)mirmirmirmir

NEM slm ben de bilge beye ameliyat oldum 4 ay oldu beni arkadaş olarak ekleyebilirmisin merak ettim herkes senin burnundan bahsediyor görebilirmiyim lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…