şu an burdayım ya la :mymeka:
he ben de ramazan dolayısıyla gapalıyımgelcuk ya la dopime uyuşuğum işte anca geliyom
nikoncan valla ben çağırmıyom sahura milet kendisi gelioo tabii çok iyi mmisafirperverimdirrrr neyime gerekse:)sonra böle ev boş kalmıyo..kıs inan 2.5 aydır evliyimm inan bi hafta evde yalnız kalmadımmmm..çok sinir bozucu valla:)bide yalnız kalmayıy severim yanii öle bi insanım bu gezmeler misafirler beni yordu valla:)bakalım bayramdan sonra düzxelir umarımm:)eskisi gibi gelirm buraya rahat rhata:)en rahat kk ya girdigim gun bugun inan:)oda bu akşam regl oldumm misafirlikten eve geldim hemennnnn yoksa bugunde giremsdim böle:)
kıs fıstıgımmm bu kk daha neler icat etcek merak ediyorum vallaaaa foruma girmek ücrretli olursa şaşmam artık:)
ksılar ben kaçar malesef sahur yapcaz:)benimki hazırladı sahuru hastayım diye :)görüşrüs kuzular sefiom sizi muck:)
eşinle ortak konuşup bir tavır alın, müsait değilmişsiniz gibi gösterin bu ne ya bilmiyorumkismilenikoncan valla ben çağırmıyom sahura milet kendisi gelioo tabii çok iyi mmisafirperverimdirrrr neyime gerekse:)sonra böle ev boş kalmıyo..kıs inan 2.5 aydır evliyimm inan bi hafta evde yalnız kalmadımmmm..çok sinir bozucu valla:)bide yalnız kalmayıy severim yanii öle bi insanım bu gezmeler misafirler beni yordu valla:)bakalım bayramdan sonra düzxelir umarımm:)eskisi gibi gelirm buraya rahat rhata:)en rahat kk ya girdigim gun bugun inan:)oda bu akşam regl oldumm misafirlikten eve geldim hemennnnn yoksa bugunde giremsdim böle:)
kıs fıstıgımmm bu kk daha neler icat etcek merak ediyorum vallaaaa foruma girmek ücrretli olursa şaşmam artık:)
ksılar ben kaçar malesef sahur yapcaz:)benimki hazırladı sahuru hastayım diye :)görüşrüs kuzular sefiom sizi muck:)
vıstıım benim dikkatim dağılınca kolay kolay toparlanamıyom :kedi: seni hakkınca karşılayamamış olabilirim :1closedeyes: ama seni hep bekledim, özledim, gönülde olmak daha önemliramazan dolayisiyla kapaliymis bahaneye bak :mymeka: sanki ramazan olmayinca cok geliyoya:dilcikar: insan der vistigim trden geldi gidip az hasret gideriyim öpüsüp koklasiyim der:mymeka: ama nerdeeeeeeeeee:mymeka::dilcikar:
sana da selamböyle güzel bir geline devamlı misafir gelir tabi =) ama artık azalsın hakkaten şu misafirlerin =))
selamlar bu arada kızlarrrr
ayy edaa nerelerdesin sen yaaa yüzünü gören cennetlik nerdeyse 3 ay olmustur dimi konusmayali:)böyle güzel bir geline devamlı misafir gelir tabi =) ama artık azalsın hakkaten şu misafirlerin =))
vıstıım benim dikkatim dağılınca kolay kolay toparlanamıyom :kedi: seni hakkınca karşılayamamış olabilirim :1closedeyes: ama seni hep bekledim, özledim, gönülde olmak daha önemlimuhabbet hep yapılır maksat gönüller bir olsun yerimseniben Şeniz Şeniz Şeniz
sana da selamben de çıkıyorum şimdi sanırım mirmirmirmir
nasıl güzel yapılmış ellerine sağlık o adamın sende güle güle kullan güzelim=)
valla cnm bi dzene gircekkkkkk bakalım bayramdan sonrayı bekliyorum sesiz sakin kızı zilli bi geline cevircemmm mecburen:)ohoooo sinir olurum valllaaaaa helede davetsiz misafirlereeee
hakkaten ya 2,5 ay oldu su kiz ne zaman sorsam misafir var diyo acimaya basladim artik sana kaydirigubbakcemile3 bi kurtulsanda bende rahat etsem yaaa yazik günah
he yakindir valla onuda beklerim artik kaydirigubbakcemile3 kiz inan edit icin pro üye olmayi bile düsündüm ki prolar'in editinide iptal ettiler sempatiksalakcinnikaldim editsiz sırnaşık şeysırnaşık şey
öggggggggggggg geldi yaf çirkin olcammmmm doktora diyim eski burnumu geri yapsın ozman güzel olmayayım:)böyle güzel bir geline devamlı misafir gelir tabi =) ama artık azalsın hakkaten şu misafirlerin =))
eşinle ortak konuşup bir tavır alın, müsait değilmişsiniz gibi gösterin bu ne ya bilmiyorumkismile
seni çok iyi anlıyorum canım. ben de yeni evliyken eşimin bekar arkadaşları gelirdi yapayalnız hizmet ederdim, acemilik de var
eşim ne zaman evde bunlar bizde. her gün dua ederdim bunlar evlense diye. evlendire evlendire kurtuldum zemuszemus hanımları arkadaşlarım oldu. eşim yokken istediğimiz zaman başbaşa görüştüğümüz için eşleriyle gelme durumları kırk yılda bire düşmüştü aklinialirimsmile
misait ol gel de iki kafı patlatak sempatiksalakcinni ben de vıstıımla seni seviyom Şeniz
evet baya oldu fıstıkcım görüşemedik , sana deyom bi facebook aç diye =) nette tek kullandıgım o çünki =)) sakalımız yokki sözümüz dinlensin
nasılsın görüşmeyeli ne var neyok
hee face aciyimda benimkide beni yesin kaydirigubbakcemile3
ne olsun cnm ayni bi degisiklik yok
ayyyy kizin topigini geyige cevirdik pitirciklara gecelim en iyisikaydirigubbakcemile3
evet ya nemcim dogru söylüyor , face aç hepimiz ordayız , pişman olmuycaksın =)))
nemcim güzellik bir tek burunlamı ayol sen eski burnuna dönsende cok güzelsin ,
ya bu arada ben sacımda degisiklik yapmak istiyorum sonbahar geldi bir sonbahar rengi olsun istiyorum mesela kahve tonları , yakışırmı acep yaza yine sarıya dönecem ama sadece kısa bir süreligine =)))
canım o modele ben hastayım , cok begeniyorum .. ama tabi kestiremiyorum bende =)
fotolarda sacların cok saglıklı duruyor , kötü diye kestireceksen kestirme bence güzel görünüyor ama model degisikligi istiyorsan en güzel modeli düsünmüşsün önler uzun süper oluyor ..
sarıdan biraz sıkıldımgaliba nemcim, bide oriel hakkaten cok yıpratıyor bir süre dinlensin istiyorum daha cok .. eşimde sarıdan hic haz etmiyor o da soktu kafama sac renginde degisiklik yap diye bir süre başka renk kullan dedi pzts kuaföre gidip fikir alacagım eger cesaret ederisem bi kac güne yeni saclarımla foto koyarım bakalım sonuc nasıl olacak eyvahedigeldismile
evet bayan olmak zor is gercekden erkek olsan ayda bir sac traşına git oldu bitti ohh ne güzel valla =)
saol nemcim kumral olayını diyim ben ozaman kuaföre .. akıcak falan şimdi bi sürü dogru söylüyorsun , o rengide tutturmak icin bir ayda iki üc kez boyaya gitmem gerekecek .. canım ben çıkıyorum çok öpüyorum seni iyi sabahlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?