hanimis benim pitircigiiiimmopuyorumnanaktan
hanimiş benim lolitammmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıtır çerezimyerimseniben:jeyyar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanimis benim pitircigiiiimmopuyorumnanaktan
oyyyyyyyyy foto eklemissssssiiinnndelikafadulden
cnmmmm herzamanki gibi yine süpersinopuyorumnanaktan
hastayim burnunaaa
![]()
aaa fstk naber kız ne zanadır görüşmüyorduk kaydirigubbakcemile3
a öyle deme ben onun sorduğu sorunun cevabını görmemişliğini bilirim :roflol::roflol::roflol:nikocan fıstık çok hızlı vala genlik böle oluyo demekki hızına yetişemiyorum bebişimin![]()
bende sana hastayım yafyummm:)hem ben çakma güzelim sen dogalkaydirigubbakcemile3![]()
iyiidir balim senden naberraaa fstk naber kız ne zanadır görüşmüyorduk kaydirigubbakcemile3
nikocan fıstık çok hızlı vala genlik böle oluyo demekki hızına yetişemiyorum bebişimin![]()
a öyle deme ben onun sorduğu sorunun cevabını görmemişliğini bilirim :roflol::roflol::roflol:
Kazen abinin ismine musa mı diye sormuştun haberiin yok sonra murtaza diyince şaşırıyo bi de tüh yanlış tahmin etmişim :roflol::roflol::roflol:ni didiiinn sempatiksalakcinni hangi soru kuu
Kazen abinin ismine musa mı diye sormuştun haberiin yok sonra murtaza diyince şaşırıyo bi de tüh yanlış tahmin etmişim :roflol::roflol::roflol:
aah ah ne günlerdi:roflol: kiz ama kazen sorulari sildi cevap vermedikiii![]()
ben hala bizi yanıllttığını düşünüyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyyyyyyyyyyyyyyyy murtazamııı ismi:)
baya deişik 40 yıl düşünsem aklıma gelmesdi:):)::)):):
he giiizzz:roflol:aah ah ne günlerdi
çocuklar gibi şendik, güler oynardık :roflol::roflol:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy murtazamııı ismi:)
baya deişik 40 yıl düşünsem aklıma gelmesdi:):)::)):):
ben hala bizi yanıllttığını düşünüyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tam kafadan atılacak bir isim gibi benim de aklıma gelmezdi :roflol::roflol::roflol:
valla benimde aklıma mustafa gelmiştiiii murtaza ne yahe giiizzz:roflol:
yanliz ne kadar senlendiysen ne bulduysan sormustun:roflol:
ama ekledigin ifadeler cok tatliydi:roflol:
demiii bende düsüne düsüne aklima musa ve mustafa gelmisti:roflol:
ayy cidden yaa kesin işletiyo bizikaydirigubbakcemile3yani dedigin giib tam sallamalık bi isim olmuşkaydirigubbakcemile3
valla benimde aklıma mustafa gelmiştiiii murtaza ne ya![]()
teşekür ederim cnm bnm begenmene sevidndimmmmmmmmmmma.s.yüzüne çok yakışmış güzel olmuş :)
niye kiz murtaza diye isim varya kaydirigubbakcemile3