- 31 Ekim 2023
- 53
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi hadicanimmelke
-
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün uyandığımda kanamam olduğunu gördüm hemen hastaneye gittim beta HCG 2010 çıktı usg kese görünmedi adet kanaması gibi hala devam ediyor ne yapmam lazım nolur yardım edin kanamam devam ediyor düşük teklikesi olabilir diye ilaç verdi ama hala devam ediyor ve midem çok agriyor
Ama beta HCG yüksek düşük olursa HCG düşük olmuyormuHiç yaşamadım ama sanırım düşük yapıyorsunuz. Tekrar doktora gidin.
Ben pazartesi günü gitmiştim 419 idi bugun gittim 8 gün geçti yani 2010 olmuşBeta hcg dusuyor mu dusmuyor mu o onemli dusuk ya da kimyasal gebelik yasiyor olabilirsiniz
Korkuyorum yarın gidicem kesede görünmedi erken sanırım dahaBen pazartesi günü gitmiştim 419 idi bugun gittim 8 gün geçti yani 2010 olmuş
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorsunuz maalesefArkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün uyandığımda kanamam olduğunu gördüm hemen hastaneye gittim beta HCG 2010 çıktı usg kese görünmedi adet kanaması gibi hala devam ediyor ne yapmam lazım nolur yardım edin kanamam devam ediyor düşük olabilir diye ilaç verdi ama hala devam ediyor mide agrisida var
Ben pazartesi günü gitmiştim 419 idi bugun gittim 8 gün geçti yani 2010 olmuş
Normalde ne kadar olması lazımdikiDaha çok yükselmesi lazımdı sizinki az yükselmiş.
Regl hesabına göre bugün 5+5 haftalık gebelikDaha çok yükselmesi lazımdı sizinki az yükselmiş.
Yani normal değil benim HCG419 ise ilk değeriniz 2 gün sonra 800 gibi 2 gün sonra 1600 gibi bir iki gün sonra 3200 gibi olması gerekiyormuş yani 8 gün sonra totalde 7 binlerde bir değer olmalıydı. Çok geçmiş olsun.
Ama kanama arada bir kesiliyor normalmi yani yinede az demi419 ise ilk değeriniz 2 gün sonra 800 gibi 2 gün sonra 1600 gibi bir iki gün sonra 3200 gibi olması gerekiyormuş yani 8 gün sonra totalde 7 binlerde bir değer olmalıydı. Çok geçmiş olsun.
Korktuğum başıma geldi çok istiyoduk malasefAma kanama arada bir kesiliyor normalmi yani yinede az demi
Allah korusun dış gebelik olmasın.. 2000 betalarda küçük de olsa rahim içinde kese görülmesi gerekir.Ama kanama arada bir kesiliyor normalmi yani yinede az demi
Görünmedi kese vajinal yolla bakmadı normal usg ile baktiAllah korusun dış gebelik olmasın.. 2000 betalarda küçük de olsa rahim içinde kese görülmesi gerekir.
Normal usg ile 3500 betadan önce görülmez kanaman varsa vajinal muayene yapılmalı ayrıca.Görünmedi kese vajinal yolla bakmadı normal usg ile bakti
Çok korkuyorum kaybetmek istemiyorum ama HCG düşükmüş sanırım arkadaş hesaplarına goreNormal usg ile 3500 betadan önce görülmez kanaman varsa vajinal muayene yapılmalı ayrıca.
Yarın olmadı baktircam gidicem hasteneyeÇok korkuyorum kaybetmek istemiyorum ama HCG düşükmüş sanırım arkadaş hesaplarına gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?