- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
Sadakatsiz nankör ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur hic kurmayin kafanizda. Zaman gecince konusun ayniysa yapacak bi sey yok. Bazen insan kimseyle konusmak istemiyor.Onun psikilojisi duzlene kadar ben bunu kafamda kurarim ama neden boyle oldu diye. Geri adim atacagini sanmiyorum.
Mesela ben cocugunu cocugumdan ayirmazkene o ayirirdi kizina oncelik verirdi.
Ben bunu hakedecek ne yaptim
Hakettiğinden fazla değer, soytarıyı kral eder, adlı atasözünü yazıp gidiyorum.Merhaba kizlar bundan 4 yil once esimin eski evindeki komsusunun esiyle tanismistik ozman kizi 4 aylikti benimkide 1 yaslarinda falan. Arkali önlü apartmanda oturuyorduk . Kayinvalidesi bizim apartmanda dost olduk. Gelip gitmeye basladik bu arkadasim yapi itirbariyle soguk birisiydi ama aramiz iyidi. Mesela ben cocugunu cocugumdan ayirmazkene o ayirirdi kizina oncelik verirdi. Neyse derdim yapisi böyle..
Gel zaman git zaman boyle zaman gecirdik. Biz daha sonra ordan tasindik ama iki sokak oteye.. ama her cagirdiginda gittim hic arkadasim yok sıkıldim dediginde gittim. Bizim esimle problemlerimiz olmustu o sordukca ben anlatirdim. Ben anlatikca benimde basima gelir mi korkusu yasadigini soyluyordu ama bir yandan kocam hayatta yapmaz diyordu.. benimde elimde olan kanitlardan degil ama huylamdigimi bilip ince eliyip sık dokudugumu biliyordu. Neyse 2. Cocugu oldu yardim edeni yoktu gittim yemegini pisirdim evini temizledim bir kac kez hatta tatilden gelirdi x gelebilirimisin? Esyalarimi yerlestiremiyorum beraber yapabilirmiyiz derdi. Gecenlerde 2. Cocugu dogurduktan sonra sanirim bunaldi beni aradi gelip yardim edermisim esimle kavga ettim valizime yardim et taksiye bineyim diye kocasi haksiz olmamasina ragmen yeni bebegi var diye sakinlestirdim lutfen sakin ol diye aldum kendimr getirdim gitmesini engelledim ama gene ben suclu oldum..
Bugune gelirsek esimle aramizin bozul oldugunu biliyordu sormustu anlatmistim.. 1 aydir beni aramiyordu bende aramadim. Mesaj attim bi problem mi var diye. Cocuklar durmuyor , vakit yok esimle kötü olmak istemiyorum diye. Bende esinle ne alakasi var dedim. Bu sene ben baya kötü oldum yuvanda ailende mutlu ol hoscakal yazmis.ve engelemis.
Bende dayanamadim bir mesaj yazdim. Yaptiklarimi soylermek bana yakismaz ama onlarinda hatri yokmus demek , cocuk gibi engelemene gerek yok mesaj atma dersin atmam. Ben seni engelemiyorum aramam olur biter kizlara iyi bak yazdim.
Allah askina kizlar her cagirdiginfa gittim evini temizledim yemegink yaptim tatilden keyfi icin dondugunde kiyafetlerini kataladik, evimde misafir ettim bir adimlik yolu sirf bebekle yurumesin diye taksiyle getirdim. Ben bunu hakedecek ne yaptim? Cok doluyum![]()
Geri adım atsa kucak mı açacaksınız hakkaten? Sinirlerim bozuk, biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var diyebilirdi. Bu kadar herşeyine konuşmaniza rağmen, hiç kırılır mısınız diye umursamadan engeli basmak nedir? Bence bir parazitten kurtulmuşum diye sevinin.Onun psikilojisi duzlene kadar ben bunu kafamda kurarim ama neden boyle oldu diye. Geri adim atacagini sanmiyorum.
Bilmiyorum ama edemem heralde. Esimde cok kizmisti nedemek gidip evini temizlemek diye. Ama ben kimsesi yok diye gitmistim. Allah adina. Karsiligi bumu olacaktı?Geri adım atsa kucak mı açacaksınız hakkaten? Sinirlerim bozuk, biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var diyebilirdi. Bu kadar herşeyine konuşmaniza rağmen, hiç kırılır mısınız diye umursamadan engeli basmak nedir? Bence bir parazitten kurtulmuşum diye sevinin.
Ben salakligima doymam gibi geliyor..Ama bu çok normal değil mi? İnsan öz yeğenini evladından ayırıyor.
Ayirmak derkene, oyuncak bile olsa ortada derdim kizima o senden kucuk lutfen sen anlayisli ol diye .. belkide yanlis yaptum cunku o kendi kizini hep hakli gorerek konustu. Ve ben her seferinde cocuk onlar dedim.
İyilik yaptın, ders aldın. Tecrübe oldu
Sanmam yere burnu dusse egilip almaz o dereceBazı insanlar böyle nankör oluyor işte ama bunca yıllık hayat tecrübeme dayanarak söylüyorum Birgün kapınıza gelecek .
Merak etme Birgün bi çakılır öyle bi alır kiSanmam yere burnu dusse egilip almaz o derece
Bence o arkadaşta kötü biri değil sadece karakteri zayıf. Bazen bende çok sorun anlatan arkadaşlarımdan etkileniyorum ya bende yaşarsam diyorum sonra savuyorum bir şekilde o düşünceleri. Konu sahibinin arkadaşı ise eşine çok bağımlı kaybetme korkusu yaşıyor olay bu yani. Konu sahibide kadına dertlendikçe olumsuz etkiliyor diğerini.Merak etme Birgün bi çakılır öyle bi alır ki
Evet esini bisey yapmasindan cok korkuyor ama korkunun ecele faydasi varmi? Yok. Hayatimizi fanusta geciremeyiz ki.Bence o arkadaşta kötü biri değil sadece karakteri zayıf. Bazen bende çok sorun anlatan arkadaşlarımdan etkileniyorum ya bende yaşarsam diyorum sonra savuyorum bir şekilde o düşünceleri. Konu sahibinin arkadaşı ise eşine çok bağımlı kaybetme korkusu yaşıyor olay bu yani. Konu sahibide kadına dertlendikçe olumsuz etkiliyor diğerini.
Öyle ama bazıları çok etkileniyor karakter meselesi olumsuzluklardan uzak durmak istiyordur belki sizden etkilenip eşine yansıtıyordur bilemeyiz. Kendi haline bırakın başka arkadaşlar bulun bence. Sizde eşinizle olan problemleri anlatmayın çözüm odaklı olunEvet esini bisey yapmasindan cok korkuyor ama korkunun ecele faydasi varmi? Yok. Hayatimizi fanusta geciremeyiz ki.
Ben genelde bana çok dert anlatan insanları dinlerim . Eğer çok sıkılıyorsam da savmaya çalışırım bir şekilde . Kadında keşke ya dürüstçe anlatma deseymiş ya da savsaymış öyle engellemek pek doğru olmamış .Bence o arkadaşta kötü biri değil sadece karakteri zayıf. Bazen bende çok sorun anlatan arkadaşlarımdan etkileniyorum ya bende yaşarsam diyorum sonra savuyorum bir şekilde o düşünceleri. Konu sahibinin arkadaşı ise eşine çok bağımlı kaybetme korkusu yaşıyor olay bu yani. Konu sahibide kadına dertlendikçe olumsuz etkiliyor diğerini.
Evet biliyorum çok sıkıyor. Ama kadın zaten konu sahibine bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum demiş zamanında tabi bilemeyiz ilişkilerini. 4 sene sürmüş bir yerde tıkanmış demekki. HayırlısıBen genelde bana çok dert anlatan insanları dinlerim . Eğer çok sıkılıyorsam da savmaya çalışırım bir şekilde . Kadında keşke ya dürüstçe anlatma deseymiş ya da savsaymış öyle engellemek pek doğru olmamış .
Dert anlatana da gelecek olursak bi süre sonra gercekten çok sıkıyor sürekli aynı Kişiyi aynı şeyleri dinlemek
Âmin Hayırlısı yaEvet biliyorum çok sıkıyor. Ama kadın zaten konu sahibine bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum demiş zamanında tabi bilemeyiz ilişkilerini. 4 sene sürmüş bir yerde tıkanmış demekki. Hayırlısı