- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Teşekkür ederim canımmHayırli olsun yeni topik canimm
Teşekkürler , hoşgeldinselam hayırlı olsun ama nerde o eski kk maalesef kimse sohbete tmiyor artık
Hosbuldum canım nasılsın bakalimTeşekkür ederim canımm
Hoşgeldin
Alıntı yapsaymışım iyiymişHosbuldum canım nasılsın bakalim@Migim sende gel iki dedikodu edelimm
Olsun canim olur oyle aradaAlıntı yapsaymışım iyiymiş
Allah kavuştursun canım , maşallah bebişinide Allah bağışlasınOlsun canim olur oyle arada
Ivettt ben cokpembix kocişim askerde 5 ay sonra gelicek. 4 aylik bir kızim var :) kpssye gircem bu arada universite okumaya calisiyorum. 22 yasinda terazi burcuyum efenimyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Kızlarr ne diycem hani şu nurselin mutfagındaki nursel yok mu.
Birlikte oldugu adam evliymis. Hemde karısı kanser hastasi ve tedavi goruyormus. Bugun magazinde duydum ve şok oldum ne vicdansiz insanlar var acikcasi. Bir kadin hemcinsine nasil bunu layik gorebilir ki. Birde benden once ayrildi onlar diyormus. Halbuki kadin kocasinin nurselle olan resimlerini gorunce atmis sokaga adamı.
Şu genç çıtı pıtı Nursel mi , hiç beklemezdimm inanmıyorum yaKızlarr ne diycem hani şu nurselin mutfagındaki nursel yok mu.
Birlikte oldugu adam evliymis. Hemde karısı kanser hastasi ve tedavi goruyormus. Bugun magazinde duydum ve şok oldum ne vicdansiz insanlar var acikcasi. Bir kadin hemcinsine nasil bunu layik gorebilir ki. Birde benden once ayrildi onlar diyormus. Halbuki kadin kocasinin nurselle olan resimlerini gorunce atmis sokaga adamı.
Iki yil bitcek canimAllah kavuştursun canım , maşallah bebişinide Allah bağışlasın
Bende 24 ü bitirmeye sayılı günler kalan kurkmantosuzmadonna
Doğum günüm yaklaşıyor ondan heyecanlanıyorumyoksa yaşımın hiç ileri gitmesini istemem
Bende 4 seneye yakındır evliyim,çalışıyorum.sen kaç yaşında evlendinde doğurdun kız Bende terazi burcuyum
Şu genç çıtı pıtı Nursel mi , hiç beklemezdimm inanmıyorum yaKansermiş birde kadın , Allah kimseyi vicdansız yapmasın
Aynen öyle ustelik adamin iki tane anaokuluna giden cocugu varmis nurselinde 17 yasinda kizi
Sevimli masum surat nursele bak sen
Doğru mu acaba ya
Eski kv ile program yapiyy bide
Kızlarr ne diycem hani şu nurselin mutfagındaki nursel yok mu.
Ahahah hoşgeldin avatarı güzelimAy hiç sevmiyordum o kadını, samimiyetsiz geliyordu bana. Yalandan yalandan sırıtmaları sinirimi bozuyordu.
Konuya nasıl daldım ama şlak diye
Ahahah hoşgeldin avatarı güzelim
Vallahi bende sevmezdim kendilerini simdi iyice sinir oldum
Tv8de seren serengil söylemedigini bırakmadi bugun kadıni evden alkışladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?