- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Yaşım genç ama ruhum yaşlandı benimHoşbuldum yaa okudum şimdi mesajları ne gencmişsiniz ayol siz öyle
Ya valla magazin programlarına hasret kaldım şöyle sabahları ayaklarımı uzatıp izlemek istiyorum kahvaltı karsısında.
Ayrıldı kvsi ile görüşüyor hatta program yapıyor :)Nursel'de eşinden ayrı değil miydi zaten? Yani hayırsız bir evlilik sonucu ayrılmamış mıydı?
Sanki öyle bir hikayesi vardı...
Ayy izledin mi videoyu cehalet kokuyordu burnumu tıkayarak izledimSelam kızlar sohbete geldim de insan bi kek börek neyin yapar
Kürk mantolu madonna demeyin bana kötü oluyorum
Vallahi onun hikayesini bilmiyorum canımNursel'de eşinden ayrı değil miydi zaten? Yani hayırsız bir evlilik sonucu ayrılmamış mıydı?
Sanki öyle bir hikayesi vardı...
Ayrıldı kvsi ile görüşüyor hatta program yapıyor :)
Yeni sevgilisi evliymiş, çocukluymuş, karısından ayrı yatıyormuş boşanacakmış
Ne videosu kizzAyy izledin mi videoyu cehalet kokuyordu burnumu tıkayarak izledim
Bu mantosuz madonna relax
Ay ben önüme gelen cevaba çoklu alıntı dedim ama ne olacak bilmiyorum , siteyi uzun zamandır aktif kullanmıyordum .Selamlar, hayırlı olsun yeni topiğin...
Deniz akkayada tam olarak bu cumleyi kurdu biliyo musun.Enteresan.
Bir kadının bir kadına yaptığı kötülükten daha ne kötü olabilir ki?
Hem cinslerimiz baltalıyor bizi, kötü adamlara ihtiyaç yok...
Yazık, onun yerinde olsam bu kadar ifşa olduktan sonra ayrılırdım o adamdan.
Kendi vermiş olduğu "masum" imajını tamamen kirletmiş desene...
Vallahi onun hikayesini bilmiyorum canım
Ama sevgilisinin karısı hasta yazık çok üzüldum. Adamda basın açiklamasi yapmis neymis kadin iyilesmis. Adamla aralari acilmis. Vsvs. Ama kadının haberi nurselle resimleri eve gelene kadar yokmus. Kadin cok guzel bir evliligim var sanarken. Birisi resimlerini cekip yollamis hastane odasina. Sonra kadin adami kapinin onune koymus. Bosanma davasi acmis. Yani hicbisey nurselin dedigi gibi degil. Yazık vallaho iki tanede minicik cocuklari varmis.
Bu erkekleri bi tarafından asmalı yahu
Insan böyle zor zamanda karısından nasıl uzaklasir aksine daha da yakınlasmalari gerekirken
Kesinlikle. Tatlış miniş bişi sanardım tüm düşüncelerim değişti şu an.Enteresan.
Bir kadının bir kadına yaptığı kötülükten daha ne kötü olabilir ki?
Hem cinslerimiz baltalıyor bizi, kötü adamlara ihtiyaç yok...
Yazık, onun yerinde olsam bu kadar ifşa olduktan sonra ayrılırdım o adamdan.
Kendi vermiş olduğu "masum" imajını tamamen kirletmiş desene...
Youtubea kürk mantolu madonna yaz çıkar direkt :*Ne videosu kizzay ben ne cahilim ya
Tam bdv konusu. Burdan kendisine sesleniyorum.Ayrıldı kvsi ile görüşüyor hatta program yapıyor :)
Yeni sevgilisi evliymiş, çocukluymuş, karısından ayrı yatıyormuş boşanacakmış
HoşgeldinSelam kızlar sohbete geldim de insan bi kek börek neyin yapar
Kürk mantolu madonna demeyin bana kötü oluyorum
Deniz akkayada tam olarak bu cumleyi kurdu biliyo musun.
Nursel kendisi yetim haneden buralara tırmalayarak gelmis nasıl herseyden vazgeciyor. Imajıni kirletebiliyor dedi
Bana kötü seyler izletirsen kör pıcakla pıçaklarım seniYoutubea kürk mantolu madonna yaz çıkar direkt :*
Oklavayla döverler vallaTam bdv konusu. Burdan kendisine sesleniyorum.
Kesinlikle. Tatlış miniş bişi sanardım tüm düşüncelerim değişti şu an.
Ali taran ayşe özyılmazel olayına dönmüş olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?